Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברצלונה שלך מחזיקה כ"כ הרבה בכדור משום ש80% מתוך 70% השליטה שלה בכל משחק זה נטו התמסרות בין שוער-בלמים וקשר אחורי.

כנראה שאתה לא ממש מבין בכדורגל, פפ ידע שריאל תשמור מהחצי שלה לכן ביקש להניע את הכדור בחצי של ברצלונה כדי ששחקנים של ריאל יגיעו לשם והמשחק יפתח. נגד שאר הקבוצות (ואני רואה משחקים של בארסה) רוב אחזקת הכדור היא בחצי של היריב, אז כן, גם ברצלונה התאימה את עצמה לשיטת משחק הבונקריסטית של מוריניו.

2. אני לא אוהב ולא שונא את מוריניו. הוא מאמן כדורגל לכל דבר, וכמאמן חייב לחשוב על דרכי ניצחון בכל משחק. אם 1/4 מהמגיבים פה היו רואים את משחקיה של ריאל במהלך העונה, ניחא. אבל לא. יש פה מספיק מסונוורים שרואים את ברצלונה מפרקת אוסאסונות ואלמריות למיניהן וחושבים שהם רואים את הכדורגל הכי טוב בעולם. ריאל עושה בדיוק את אותו הדבר אך נכשלת רוב הפעמים מול המכונה הקטאלונית (לדעתי זה מחסום מנטלי אבל שוב, זה יגרור אותנו לוויכוח ואין לי שום רצון לכך) . מעבר לכך, בליגת האלופות השנה ריאל כלל לא חשבה על הצד ההגנתי שלה יתר על המידה מלבד הקלאסיקו- אז מפה ועד להגיד על מוריניו שהוא מאמן בונקריסט זאת טיפשות לשמה.

אז מה שאתה אומר בעצם זה שריאל מדריד הגדולה, עם סגל שהושקע בו כחצי מיליארד יורו לא יכולה להעמיד קבוצה שתתן פייט\תתחרה בבארסה? ואף אחד לא דיבר על אלמריה ואוסאסונה, קבוצות גדולות נמדדות מול קבוצות גדולות.

ונכון אתה צודק, מוריניו שיחק כדורגל נפלא, אפילו כדורגל מיוחד ויפה לעין, הייתי מוכן למכור ת'אוטו כדי להיות במשחק.

בכחול

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברצלונה ברצלונה....:-P

לדעתי הקבוצה הכי טובה אי פעם זה מילאן של סוף שנות ה80 ותחילת ה90 שהשתתפה ב4 גמרים אירופיים ב-6 7 שנים ,וגם שיחקה בליגה אלימה הגנתית וקשה עם מלא קבוצות טובות לזמנם (נאפולי אינטר יובנטוס סמפדוריה) ,ולא ליגת פח כמו הליגה הספרדית שכמעט חוץ מריאל ברצלונה ועוד 2 קבוצות אין מה להציע. ( ואיריאל שהיא נחשבת נורמלית בליגה הספרדית הפסידה 5:1 לפורטו בליגה האירופאית ..פחחח )

ברצלונה הקבוצה הכי טובה בעולם , כרגע, ומגיע להם לזכות בצמפיונס .:idea:

מרוניו שלדעתי הוא הבן אדם הכי משעשע נכון להיום בעולם הכדורגל, בא לקלאסיקו הביתי יותר בתור משתתף בטורניר בושידו ולא בטורניר כדורגל.היה לו אחלה שחקנים התקפיים והוא בחר לשחק הגנתי וכאסח אז שלא יתלונן שמחפשים את השחקנים שלו.

אבל ואבל גדול, יש הרגשה לאורך השנים (מאז שהיא ניהיתה קבוצה בכירה ככה מאז תקופת רונאלדיניו)שכאילו עוזרים לברצלונה בשיפוט בכל מיני מצבים (מה שאני זוכר כרגע הכי בולט זה היה האדום שנתנו אז לואן פרסי ,יש עוד הרבה מקרים) ואני לא אתפלא אם יום אחד יחשפו איזה משהו בעניין הזה, כי לא חסר שחיתויות בכדורגל ,ע"ע מה שקרה אז בליגה האיטלקית .

מסי, שחקן שבא מהפלייסטישין , כבר העונה עם 52 שערים. אבל ברגע שאנייסטה וזאבי לא יבשלו לו את הכדורים האלה הוא לא יהיה באותה הרמה.כלומר אני כבר מחכה לקופה אמריקה 8)

שמורניו יתחיל כבר להכין את העונה הבאה.:arrow:

יוגב

פורסם
ברצלונה ברצלונה....:-P

לדעתי הקבוצה הכי טובה אי פעם זה מילאן של סוף שנות ה80 ותחילת ה90 שהשתתפה ב4 גמרים אירופיים ב-6 7 שנים ,וגם שיחקה בליגה אלימה הגנתית וקשה עם מלא קבוצות טובות לזמנם (נאפולי אינטר יובנטוס סמפדוריה) ,ולא ליגת פח כמו הליגה הספרדית שכמעט חוץ מריאל ברצלונה ועוד 2 קבוצות אין מה להציע. ( ואיריאל שהיא נחשבת נורמלית בליגה הספרדית הפסידה 5:1 לפורטו בליגה האירופאית ..פחחח )

ברצלונה הקבוצה הכי טובה בעולם , כרגע, ומגיע להם לזכות בצמפיונס .:idea:

מרוניו שלדעתי הוא הבן אדם הכי משעשע נכון להיום בעולם הכדורגל, בא לקלאסיקו הביתי יותר בתור משתתף בטורניר בושידו ולא בטורניר כדורגל.היה לו אחלה שחקנים התקפיים והוא בחר לשחק הגנתי וכאסח אז שלא יתלונן שמחפשים את השחקנים שלו.

אבל ואבל גדול, יש הרגשה לאורך השנים (מאז שהיא ניהיתה קבוצה בכירה ככה מאז תקופת רונאלדיניו)שכאילו עוזרים לברצלונה בשיפוט בכל מיני מצבים (מה שאני זוכר כרגע הכי בולט זה היה האדום שנתנו אז לואן פרסי ,יש עוד הרבה מקרים) ואני לא אתפלא אם יום אחד יחשפו איזה משהו בעניין הזה, כי לא חסר שחיתויות בכדורגל ,ע"ע מה שקרה אז בליגה האיטלקית .

מסי, שחקן שבא מהפלייסטישין , כבר העונה עם 52 שערים. אבל ברגע שאנייסטה וזאבי לא יבשלו לו את הכדורים האלה הוא לא יהיה באותה הרמה.כלומר אני כבר מחכה לקופה אמריקה 8)

שמורניו יתחיל כבר להכין את העונה הבאה.:arrow:

יוגב

אריק זאבי עבר לשחק כדורגל?

פורסם

מורינו יוצר כאן תקדים מסוכן של השתלחות בשופטים שבהחלט יתנו לכסח במשחק הבא.

מוריניו לא מנצח עם אף קבוצה בצורה ספורטיבית, כל המשחקים של ברצלונה מולו בכל השנים האחרונות היו קרבות מגע שהוא יזם, הפעיל לחץ עצום על השופטים שהכשיל אותם ברגע , גם לרעתו וגם לטובתו.

אני מקווה שהמאמן הזה יורחק מהמגרשים לזמן רב כי מקומו בקהל עם אחרוני האוהדים.

אנשים כאן לא מבינים כדורגל ואת חוקיו.

למה לא מבינים כדורגל? כי מי שעקב אחרי הקצב ממדריד המכונה פפה ראה שהוא כיסח לא פעם ולא פעמיים לפני כולל דריכה על פדרו ועל מסי (לאחר מכן היתה עוד דריכה על פדרו של שחקן אחר ששלחה אותו החוצה ומאז לא חזר לשחק כולל במשחק הליגה היום)

השופט הזהיר אותו לא פעם ולא פעמיים ופפה לא נענה לאזהרות.

אפשר לשלוף אדום גם על משחק מסוכן, לא תמיד חייבים להיות קורבנות, לדעתי הפגיעה באלבס היתה דווקא ברגל שמאל שלו ולא ברגל עליה מתמקדים בהילוכים החוזרים. גם אם היה רוצה לעשות הצגה לא היה יכול לבצע כזה שינוי כיוון באוויר בלי שיפגע בו משהו.

בקיצור, היתה היום לקבוצת הבכיינים ממדריד הזדמנות בלתי חוזרת לחזור למרוץ האליפות, אבל הם הושפלו בביתם ע"י סראגוסה בעוד ברצלונה סופגת הפסד חוץ בהרכב משני.

ועוד משהו בקשר לגמר הגביע : בגביע הספרדי יש הסכם ג'נטלמני בין הקבוצות לפיו כולן עולות עם השוער השני בכל שלבי המפעל.

ריאל , בגמר , הפרה את ההסכם הזה בעת שהעלתה את קסיאס בהרכב.

גווארדיולה נשאל על הנושא הזה שבועות לפני המשחק ואמר שהוא ממשיך כמוסכם עם פינטו (החלש לדעתי) בין הקורות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב לאחר שראיתי עוד הילוכים חוזרים, אני מספיק אובייקטיבי להגיד שיש לי ספקות אם מגיע אדום או לא, לדעתי יש שופטים שהיו מוציאים אדום ויש כאלו שהיו מסתפקים בצהוב.

בכל מקרה, לדעתי זה לא צירוף מקרים שקבוצות של מוריניו מקבלות אדומים נגד ברצלונה, הוא בא עם שיטה מתוכננת של משחק אגרסיבי אז אין לו מה להתלונן על כך, נכון יש מקרים שמגיע ויש מקרים שלא מגיע וגם היו מקרים שהיה מגיע אדום ולא שרקו (אדביור לדוגמא).

פורסם

אני גם לא בטוח שזו עבירה של אדום אבל אני כן בטוח שהיו לפני כן עבירות של אדום שפפה הוזהר לגביהן לכן האדום לא נשרק אך ורק על המקרה הזה.

אני גם בטוח שאדאבאיור היה צריך להיות מורחק גם הוא על האלימות שהפגין בהמשך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...