Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בדיוק מתקין רמקולים ומגבר בפורד פוקוס 2008 , מסתבר שהרמקולים הם 6.5 ולא 5X7 כמו שנאמר לי.

הציעו לי לשים זוג קומפוננט Dragstar df632.1 .. מה אתם חושבים??

צריך תשובה בדחיפות!

תודה מראש!!

פורסם

שלא תעז להתקין את הסט שהציעו לך, שים לב שאם אין סט שאתה מעוניין בו בחנות שאתה נמצא בה, תוותר, תקנה סט ממקור חיצוני ואז תלך להתקין, אל תתן לאף סוחר ממולח "לדחוף" לך סט כלשהו שהוא מעוניין להיפטר ממנו.

פורסם
מתקין שלך לא נשמע אמין במיוחד אם הוא מציע לך דראגסטר...

ולגבי מחירים תבדוק בזאפ.

לפי המחירים בזאפ זה מחיר טוב.

מה אתם אומרים על הרמקול?

פורסם

אני אומר שאתה סתם לחוץ להתקין מערכת באוטו וזה גורר לטעויות והוצאות כספיות שאפשר לנצל

בצורה טובה יותר ולכן אני פורש מהשירשור

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ראשית אני לא ממליץ על הרמקולים של דראגסטאר בכול קשת המחירים.

שנית אם אתה רוצה המלצה לקומפוננט +מגבר 4 ערוצים.

רצוי שתציין תקציב מקסימום להשקעה {רמז: ב-2000 שח תקבל משהו טוב}.

פורסם

תשווה מחירים בזאפ ותוודא שאתה מקבל רכיבים חדשים. FOCAL הם אחלה אבל תיקח בחשבון שיש כאלה שלא אוהבים את החדות שבהם. ממליץ בחום שתשמע לפני שאתה קונה כי אף אחד לא יכול לדעת מה אתה אוהב.

• תוכן חדש...