Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אתם קצת מוציאים את העניין מפרופורציה.

כל עוד לא מדובר בדגם נדיר או ייחודי,אני לא רואה

סיבה לשלם על רכב כזה מעל המחירון, כל שכן אם

הוא מליסינג לשעבר.

לגבי מכוניות אחרות, כמו שחלק מהחברים כאן נתנו

דוגמאות, זה סיפור אחר לגמרי.

ולפותח השרשור, כל אחד יכול לבקש כמה שהוא רוצה.

השאלה היא רק אם יהיה מי שישלם לו את המחיר הזה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדובר ברמת גימור נמוכה וגם אם הבחור קנה את הרכב מליסינג עם 0 ק"מ הוא עדיין קיבל הנחה.

כך שמדובר בדרישה של יותר מ-10 אלף ש"ח מעל המחירון.

לטעמי על רכב מיינסטרים כ"כ נפוץ אין סיבה לבקש כ"כ הרבה - אני בטוח שאם תעשה חיפוש על רכבים בכל הארץ אתה תמצא לפחות אחת שמורה בטירוף ובמחיר נמוך יותר.

אני יחכה בשקיקה לראות בכמה תמכור את הפונטו הסופר נדירה שלך.

כמו שאמר רובי לפניי, בתור מוכר למכור מעל המחירון זה לגיטימי לחלוטין, אבל בתור קונה לקנות מעל המחירון?? חלילה וחס, שלוי יצחק לא ישמע אותנו.

אתם תעדיפו לקנות אחת ב10 אלף מתחת למחירון ולהשקיע את אותה עשיריה ואף יותר בתיקונים ואז תהיו ממורמרים על הרכב מאשר לקנות אחת שכבר טופלה ונשמרה לאורך השנים בצורה מופתית.

על אנשים מהסוג הזה אני שמח לשמוע שנפלו על סוחר ממולח ורמאי ואחר כך באים לפה ופותחים שרשורי אבל על כך שהרסו להם את החיים עם רכב שחוט.

כל רכב שהיה לי עד היום בחיים שילמתי מעל המחירון ויודעים מה אני לא מצטער על זה לרגע, כי כל הקניות שלי התגלו כמוצלחות ביותר ואף פעם לא נפלתי על מוכר רמאי.

בקיצור פרשתי מהדיון המרתק שבקצרה מתמצת את הפרצוף האמיתי של הישראלי המצוי.

אני כל כך שמח שלא יצאתי כזה, תודה לכם אבא ואמא:ok:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לקנות רכב שהמחירון שלו 100 אלף, ב-10 אלף מעל המחירון זה לגיטימי בשביל לקבל רכב במצב מעולה.

לשלם את אותם 10 אלף על רכב ששווה 30 אלף זה דבילי.

כבר ראית רכבים מטופלים פיקס מהיום הראשון במוסך מורשה לפי הזמנים, ובכול זאת כשהרכב מגיע לגיל של 10 שנים, אתה גם ככה צריך לשים עליו 2 אלף ליישור קו.

אני לא רואה מה יכול להתקלקל ברכב שבסה"כ טיפלו בו בצורה סבירה, שיהיה שווה את אותם 10 אלף תוספת שאני אהיה מוכן להשקיע.

ואם לפי האנלוגיה שלך, אתה תמליץ לבנאדם שרוצה לקנות סובארו ג'אסטי שנת 90, ב-10 אלף מעל המחירון בשביל רכב שמור?

פורסם

דבר אחד מפריע לי וזאת דווקא החוצפה שלך.

מה איכפת לך שהוא קיבלת 50% הנחה על מה שהוא טיפל??

אם הביאו לו את הרכב מתנה? אולי הוא זכה בו? גנב אותו?

אז מה?! הוא צריך להתחשב בזה? אולי יתן לך מתנה וזהו..

כמה שרק הוא ירצה הוא יכול לבקש על הרכב, כמה יתנו לו ומה יקרה הלאה זה כבר משא ומתן של שני הצדדים, אבל מצידו, הוא צודק.

פורסם

השאלה שלי פה הייתה אם זאת חוצפה או לא, והאם אתם הייתם משלמים את המחיר

וחוצמזה,

לדעתי האישית, אם מוכר שהרכב שלו רשום ברשיון רכב כיד 2 מליסינג, אז זו חוצפה להגיד שהוא לא מתייחס לזה כליסינג ולא מבצע הפחתה על הליסינג.

הסיבה היחידה שאני חושב למה הוא דורש כל כך הרבה מעל המחירון זה כי הוא יודע שאם יקחו את הרכב לבדיקה בקומפיוטסט, יהיה צריך לסדר המון דברים, כמו ברקסים וכו...ואז זה יתקזז

יכול להיות שאני טועה אבל זאת דעתי.

זכותו המלאה לדרוש כמה שהוא רוצה, אפילו 50אלף, תמיד יהיה פראייר אחד שיקנה את זה

פורסם

שואל יקר.

אם נתעלם מהעניין הפעוט שבמדינה דמוקרטית חוצפה איננה עבירה פלילית, ומותר לאדם לעשות על העולה על רוחו כל עוד לא הוגבל במפורש על פי חוק, שאלתך נגעה לליבי והחלטתי לסייע עד כמה שאוכל. המוכר (המנווול ללא ספק...) מנסה לעשות עלייך סיבוב ולדפוק עליך קופה כך שתצא פראייר.

בוא ונכנו שוק על ירך באמצעות מתקפת הטיפים המשולבת להלן. וכך תשכנע אותו להוריד לך מהמחירון 6,000 ש"ח. גזור ושמור לעיתות מצוקה אחרות כגון דא של התמחרויות מסוגים שונים.

וזה הולך כך:

ראשית בוא נטפל בהופעה שלך:

תבוא עם בגדים קרועים, נעליים בלויות ותספר כמה קשה לך בחיים ואיך ביבי דופק את השכבות המוחלשות (או כל נסיון למניפולציה שאתה סבור שיוכל לנגן על נימי נפשו ולשכנע אותו שאתה חי בבית מקרטון ושהרכב נועד לשנע את שכנתך/סבתך החולה לטיפולים בבית חולים. מה לעשות: סבתא חולה על לנטיסים והיא בגיל מתקדם מדי לשכנע אותה אחרת...).

לחילופין (או בנוסף...), אתה יכול להשחיר את הרכב. כלומר, אמור לו עד כמה הג'נטים אינם עגולים, עד כמה הרכב מרעיש/ מתפרק/ מעשן/ מסוכן/ מפליץ/ בעל שוק חלש מאוד /מכוער (אל תגיד לו בטעות שהוא מכוער אלא שהרכב מכוער. לו דווקא תנסה להחניף על כמה הוא גבר מדהים/מסוקס/טוב לב וכו')/ וכו'.

אם עיתותיך בידיך, אתה יכול לסור לשוק הקרוב למקום מגוריך ולראות בלייב איך עושים את התהליך המתואר לעיל על עסקה של רכישת חבילת פיטרוזיליה (משלמים שקל וחצי לבסטיונר במקום 2 השקלים אותם דרש בהתחלה). אתה יודע - גם בתיאטרון, השחקן המוכשר ביותר לא לוהק לשחק את המלט תפקיד ראשון...

(אם אתה מהמורעלים, אתה בטח יודע שבצבא קוראים לזה: "לתרגל על יבש")

לחילופין (או בנוסף) אתה יכול להתפלל. אינך חייב "לעוף" על מוסף של יום כיפור. אחרי הכל-אינך רוכש מרצדס חדשה. גם כמה מזמורי תהלים יעשו את העבודה...

ועל מה להתפלל אתה בטח שואל?

תתפלל שהוא יקנה את המניפולציה שלך, שהוא יותר טיפש ממך (אולי בעצם לא כדי שתבזבז על זה תפילה אם אתה לחוץ בזמן...) ושבאופן כללי הוא יתנדב להוריד לך במחיר רק כי אתה רוצה.

אם תסגור עסקה מהירה והוא יוריד לך ל 15 אלף ש"ח, כנראה ש: או שאתה מתפלל ממש טוב, או במישהו למעלה מאוד אוהב אותך.

צא גבר בנסיבות אלו והתפלל רגע קט גם עלינו לשלום עולמי/ביאת משיח וכו'. ( אם תכיר לי תודה על תשובה זו, אשמח אם תתפלל עבורי על זיווג בקרוב עם עלמת חן ראויה. טיפ: אני מעדיף רזות, שופעות, גבוהות, חכמות, נעימות ובעלות לב זהב).

אם זה לא יעזור, נסה לאיים עלייו בעתיד שחור של קונים בלתי רציניים שרק יציקו לו בפון. רצוי שבאופן כללי תנסה לתת לו את ההרגשה שאתה עושה לו טובה... אתה גם יכול לנסות לומר לו כי יש לו את המזל של החיים, כי ידוע שלוי יצחק (רצוי שתשחיל כאן איזו קללה קטנה ועסיסית לשם האותנטיות...) מתנכל ללנטיסים באופן מסורתי בחודש מרץ וכי בעוד 14 יום הרכב שלו נחתך מינימום ב 7-8 אלף שקל (רצוי כי תטעים את המילה מינימום תוך כדי מלמול נבואת הזעם)

חשוב מאוד מאוד: תאמר לו ותדגיש כי אתה משלם במזומן בלבד (לאור ריבוי עסקאות הרכב המשומש המתבצעות בשיקים דחויים).

אם כל זה לא יעזור, כנראה שנפלת על מוכר מאוד טיפש ומטומטם. ואתה לא רוצה הרי לקנות רכב ממטומטם, כי ידוע שמטומטמים לא מטפלים טוב ברכבים שלהם ולא משנה כמה מסבירים להם או מדריכים אותם.

ואם כל זה לא יעזור, תעבור לאופניים...

פורסם
אני יחכה בשקיקה לראות בכמה תמכור את הפונטו הסופר נדירה שלך.

אני כל כך שמח שלא יצאתי כזה, תודה לכם אבא ואמא:ok:

הפונטו שלי תוכל להימכר בכיף מעל המחירון - אבל גם אני ריאלי, המקסימום שאפשר לדרוש זה 10% מעל המחירון לרכב כ"כ נפוץ.

אם המחירון יהיה 15 אלף שקל...אז תחשוב לבד כמה צריך להוסיף. יותר מזה, הרכב כנראה יישאר אצלי :lol:

לעומת זאת אצלך מדובר ב-HGT, שזה דגם נדיר, סופר רגיש לאחזקה גרועה - ופה אפשר לשלם בכיף כמה אלפים מעל המחירון, על רכב שמור ומיוחד.

מה לעשות, כשאתה משחק במגרש של רכבי ליסינג - יש גבול מאוד ברור כמה תוכל לקבל על רכב שמור בצורה טובה.

פורסם

טוב, יצאת בסדר, אתה יכול להמשיך לגלוש פה:lol:

רק לא הבנתי את עריכת הציטוט שביצעת לי, אפשר הסבר חוזר לאדם עם קשיי הבנה :wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני ברשותכם רוצה לחזור למאזדה המדוברת מודל 2003 ולהתמקד במה שקורה בלוח יד 2 עם הדגם הזה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=22&SubModelID=&FromYear=2003&UntilYear=2003&Auto=1&fromPrice=30000&untilPrice=35000&Info=

אין לי מושג לגבי מה שרשום במחירון של יצחק לוי, אבל לדעתי זה בכלל לא חשוב ולא נותן אינדיקציה למצב השוק.

המחירים המבוקשים על הרכב הזה נמצאים בתווך של 30- 35 אלף ש"ח.

גם על הרכבים שעברו קרוב ל 200 אלף ק"מ מבקשים מחיר בתווך הזה.

אני מנחש שהרכב המדובר הוא זה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1850086&Code=99a79253137e4ab440a6a5560cb77971

אם אני הייתי נעול על המודל הזה, כן הייתי בודק קודם כל את הרכב הזה (87 אלף ק"מ), האם הקילומטראז' אמיתי ומצב הרכב ( מכאני ותאונות) כפי שהובטח.

במידה והרכב כפי שהוא מצטייר במודעה, כן הייתי משלם 34 אלף ש"ח, למרות שהמחירון המשוכלל שלו בלוח יד 2 31 אלף ש"ח.

וזה רק כי האופציות האחרות למודל הזה הן בעלי נתונים הרבה פחות טובים, והמחירים דומים.

בקיצור, אני משנה את דעתי במידה וזהו הרכב וגם המחיר.

נ.ב.

אני אחרון שהייתי קונה לנטיס, כי מבחינתי היא לא נוחה, חלשה עם מנוע 1600 סמ"ק ולא מספיק בטיחותית.

יש אופציות דומות (אלמרה, אימפרזה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז תבדוק את הרכב בלינק, למרות שיש סיכוי שהרכב נמכר ע"י סוחר וללא תיעוד הטיפולים.

ללא תיעוד הטיפולים לא תוכל לדעת, האם מה שרשום במד אוץ אמיתי.

זה שהרכב מצולם על מספר גלוי מבשר טובות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...