Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60,000 - פג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברשותי רכב פג'ו 206, דגם XLINE 1.4 אוטומט, מודל 2005.

הרכב שלי מגיע אוטוטו ל60,000 ק"מ והטיפול קרב.

מה כולל הטיפול? שאני אהיה מוכן להצעת מחיר שיביאו לי במוסך.

ואם יש למישהו הערכת מחיר זה יהיה מעולה.

תודה מקרב לב :)

פורסם

לאחר שרכשת את הרכב, לא בצעת טיפול מקיף?

לחלק מהאנשים יש נטיה טבעית להזניח את הרכב לפני מכירה.

יש לך הסטורית טיפולים מסודרת?

מציע לך להתייחס לרכב כאילו לא טופל זמן רב. בדוק בספר רכב/חוברת שירות על שגרת הטיפולים המומלצת. בכל טיפול מחליפים שמן מנוע ומסנן, וכן מסנן אויר. בטיפול גדול יותר מחליפים גם נוזל קירור, מצתים, שמן מעצורים, אם צריך - רפידות בלם/דיסקה, וכן בודקים נזילות, תושבות וכו'. החלפת רצועת תזמון יקרה יותר ונעשית לעיתים נדירות יותר.

טיפול קטן: חומרים בסביבות 150 ש"ח, עבודה עוד 100 ש"ח לפחות.

טיפול גדול (שגרת הטיפולים היא בערך כך: טיפול קטן, טיפול גדול וחוזר חלילה) 800 ש"ח והשמיים הם הגבול (בהתאם למה שהזכרתי)

אין שום חובה לטפל במוסך של היבואן, אפשר לטפל בכל מוסך מורשה. רצוי שיכיר את הרכב!

פורסם
לאחר שרכשת את הרכב, לא בצעת טיפול מקיף?

לחלק מהאנשים יש נטיה טבעית להזניח את הרכב לפני מכירה.

יש לך הסטורית טיפולים מסודרת?

מציע לך להתייחס לרכב כאילו לא טופל זמן רב. בדוק בספר רכב/חוברת שירות על שגרת הטיפולים המומלצת. בכל טיפול מחליפים שמן מנוע ומסנן, וכן מסנן אויר. בטיפול גדול יותר מחליפים גם נוזל קירור, מצתים, שמן מעצורים, אם צריך - רפידות בלם/דיסקה, וכן בודקים נזילות, תושבות וכו'. החלפת רצועת תזמון יקרה יותר ונעשית לעיתים נדירות יותר.

טיפול קטן: חומרים בסביבות 150 ש"ח, עבודה עוד 100 ש"ח לפחות.

טיפול גדול (שגרת הטיפולים היא בערך כך: טיפול קטן, טיפול גדול וחוזר חלילה) 800 ש"ח והשמיים הם הגבול (בהתאם למה שהזכרתי)

אין שום חובה לטפל במוסך של היבואן, אפשר לטפל בכל מוסך מורשה. רצוי שיכיר את הרכב!

לאחר הרכישה בוצע החלפת סרן אחורי עקב רעשים (מה שלא עלו עליו בבדיקה במכון רישוי בזמן בדיקת הרכב).

בזמן הטיפול של הסרן נאמר לי מהמוסך שהרכב במצב טוב.

דיסקיות הוחלפו בעת הרכישה.

רפידות נבדק אצל מוסך אחר ונאמר שהן חדשות ובמצב טוב.

לגבי רצועת טיימינג - מה הממוצע שמחליפים את הרצועה? מה הק"מ\שנים שלאחר מכן מחליפים?

לגבי הספר טיפולים. אני אבדוק את זה מחר ואחזור עם תשובה עניינית.

תודה רבה.

פורסם

רצועת תזמון מומלץ להחליף בחלק מהרכבים ב 60K ובחלק ב90K (ואפילו 120K, שלוש עד שש שנים)

בחלק קטן מהרכבים אין רצועת תזמון (יש שרשרת, ואין צורך להחליפה)

בחלק מהרכבים ההחלפה יקרה (2000 ואף יותר) ובחלק זולה (700)

בספר רכב או בחוברת הטיפולים מצויינת גם שגרת הטיפולים המומלצת - התשובות שם!

• ספונסר פורום
פורסם

בפיג'ו 1.4 אין שרשרת תזמון אלא רצועת תזמון שמחליפים כל שלוש שנים או 90 אלף קילומטר.

ההחלפה לא יקרה יחסית כיוון שהמנוע פשוט יחסית לתיקון ויחסית נגיש.

• תוכן חדש...