Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה,

אתמול חזרתי מחודש בתאילנד ואיך אפשר שהאוטו ישאר כמו שהוא היה?

בקיצור מישהו שהלוואי שיתפס לי בידיים עבר לי כנראה עם מסמר לאורך צד שמאל של הרכב - כל הדלת + כנף אחורית והוא השקיע מאמץ.

גם הוא הוסיף לי שריטה עמוקה על הבאגז'.. בקיצור לא ריחם.

השריטות דיי עמוקות ופוליש לא יעזור כאן.

השאלה שלי האם יש חומר שמישהו יודע עליו מנסיון שיכול לטשטש או לפחות למזער את הנזק? לא כמו כל הG27 וכו'..

אני אשמח לדעת כי אי אפשר להסתכל על זה במיוחד שזה בצד הנהג. 47.gif

תודה מראש :-(

206 XS

פורסם

למרות שאני מסכים עם שאול: רק צביעה מקצועית תעלים את הנזק כלא היה

הייתי מנסה קודם:

קונה בקבוקון צבע בצבע הרכב (צבע מקצועי לרכב לפי קוד הצבע) .ומכחול טוב (בארטא או חנות מקצועית אחרת) , הכי דק שיש בחנות.

רוחץ היטב את המקום ומייבש.

בסבלנות ובאור טוב ממלא את השריטה (רק במקומות הגרועים,איפה שאין בכלל צבע של הרכב) עם המכחול הטבול בצבע, בכמה שכבות.

אח"כ פוליש+ווקס טוב יסודי על כל הרכב עם דגש לצד הרכב השרוט.

אחרי שטיפה תראה מה המצב. אם יש עוד מקומות שאפשר לשפר עם המכחול או שיש משטחים שזקוקים ליד של צבע מקצועי.

יש מצב שתחסוך צביעה של חלק מהמשטחים.

מצטרף ל"איחולי ההחלמה" לצדיק ששרט.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הרכב בצבע מטאלי אז עם בקבוקון צבע ומכחול לא תצליח לצערי להעלים את השריטה לגמרי, רק לטשטש אותה, אבל כמובן ששווה לנסות.

גועל נפש של אנשים. כל פעם שאני רואה רכב שרוט בצורה "מקצועית" אני מתחיל להתעצבן:x

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...