Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז - היצע מנועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו כאן יש מושג אם אנחנו נקבל בזמן הקרוב את המנועים שהאמריקאים מקבלים?(מנוע קטן נפח עם מגדש טורבו)

לפני מספר חודשים יצרתי קשר עם היבואן בארץ ולא היה להם מושג על מה אני מדבר, אמרו שיחזרו, ניתקו לי בפנים, ולא חזרו מאז.

גם באימיילים אין תשובות

http://www.chevrolet.com/cruze/features-specs/

כפי שניתן לראות, רק דגם אחד מתוך חמישה נמכר עדיין עם המנוע "הנחות" (שאצלנו הוא ה-top)

אולי רק אחרי שהפורד החדשה תגיע ארצה הם יתעוררו... :roll:

פורסם

המנוע החדש 1.4T עם 138 כ"ס אמור להגיע לארץ בסביבות חודש מאי-יוני, אבל קודם בתצורה של 5 דלתות האצ'בק ואחר כך אמור להגיע לסדאן המחיר לפי מה שידוע לי אמור לנוע סביבות 135-145 אלף.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

המנוע 1.4T כבר נמצא בארץ באופל אסטרה החדשה, והוא יחליף בקרוז את מנוע ה-1.8.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איציק, מדיבור שלי עם כמה בכירים בUMI המנוע 1.8 אמור להמשיך להימכר כרגיל וה-1.4T אמור להיות מוצב מעליו.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...