Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיג'ו 206 מנוע 1600 שנת 2003.

לפני מספר שבועות הייתה בעיה עם הטורים של הרכב הם היו גבוהים (1100) במצב סרק וזה גם הדליק לי את המנורה הצהובה/כתומה הזאת (ציור של מנוע) נדלקת בד"כ כשיש בעיה בממיר הקטליטי הלכתי בעקבות זאת למוסך התחברנו למחשב והמחשב נתן חיווי של 8 תקלות (אם אני זוכר טוב ברובם היו קשורות איך שהו למצערת)

אני אציין גם שהחלפתי באותו ביקור במוסך סעפת פליטה ולאחר שסימנו איתה הנענו את האוטו ואז כבר כשלחצתי על דבשת הגז זה לא בדיוק הגיב. לאחר בדיקה של כל החיוט במכסה מנוע מצאנו שהמחבר של הכבל גז היה מנותק (כבל גז חשמלי) חיברנו את המחבר למקומו וב"ה הכל הסתדר ונעלמו התקלות מהמחשב וגם הנורה הצהובה/כתומה כבתה.

רק שלפני יומיים בערך הבעיה של הטורים הגבוהים חזרה ודלקה גם המנורה.

האם מישהו יכול להסביר לי את התופעה ובכלל איפה נמצא המחבר של הכבל כי אני רוצה לבדוק אם התנתק שוב.

תודה מראש.

פורסם
שלום,

יש לי פיג'ו 206 מנוע 1600 שנת 2003.

לפני מספר שבועות הייתה בעיה עם הטורים של הרכב הם היו גבוהים (1100) במצב סרק וזה גם הדליק לי את המנורה הצהובה/כתומה הזאת (ציור של מנוע) נדלקת בד"כ כשיש בעיה בממיר הקטליטי הלכתי בעקבות זאת למוסך התחברנו למחשב והמחשב נתן חיווי של 8 תקלות (אם אני זוכר טוב ברובם היו קשורות איך שהו למצערת)

אני אציין גם שהחלפתי באותו ביקור במוסך סעפת פליטה ולאחר שסימנו איתה הנענו את האוטו ואז כבר כשלחצתי על דבשת הגז זה לא בדיוק הגיב. לאחר בדיקה של כל החיוט במכסה מנוע מצאנו שהמחבר של הכבל גז היה מנותק (כבל גז חשמלי) חיברנו את המחבר למקומו וב"ה הכל הסתדר ונעלמו התקלות מהמחשב וגם הנורה הצהובה/כתומה כבתה.

רק שלפני יומיים בערך הבעיה של הטורים הגבוהים חזרה ודלקה גם המנורה.

האם מישהו יכול להסביר לי את התופעה ובכלל איפה נמצא המחבר של הכבל כי אני רוצה לבדוק אם התנתק שוב.

תודה מראש.

שלום

אין דרך לדעת מהי התקלה מבלי להתחבר לסורק במוסך. למה שלא תחזור למוסך שטיפל בך ? בודאי יש לך אחריות על התיקון, לא?

סוף שבוע טוב

פורסם
שלום

אין דרך לדעת מהי התקלה מבלי להתחבר לסורק במוסך. למה שלא תחזור למוסך שטיפל בך ? בודאי יש לך אחריות על התיקון, לא?

סוף שבוע טוב

תודה רבה,

אניאחזור למוסך אבל ברצוני לבדוק קודם האם הכבל התנתק.

תוכל להדריך אותי איפה המחבר שלו נמצא?

• תוכן חדש...