Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב שנצפה היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום יצא לי במקרה לראות אותה נוסעת, וממש במקרה להוציא איכשהו תמונה מזה...

מתנצל על האיכות...

img0646am.jpg

הייתה לה פוזה ממש מפחידה, במיוחד עם צמיגים ברוחב הזוי מאחורה...

מישהו מזהה?

פיאסטה - ההצלחה שלי.

פורסם

לא מאמין שאני רואה פנתרה בארץ! פשוט מדהים!

הנוף המוטורי בארץ בשנים האחרונות ממש הולך ומשתפר!

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

כן, הפנטרה הזו מדי פעם אפילו מגיעה למפגשים! ללא ספק- שיפור משמעותי ומעניין בנוף המוטורי כאן!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מזל שעשית חץ, אם לא הייתי מתבלבל עם המאזדה 3 :lol:.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

הבעיה עם התמונה שחוץ מהיותה בעלת איכות נמוכה היא לא מעבירה את צליל המנוע והפרופורציות של הרכב הזה , זה משעו שצריך לראות ולשמוע במציאות! בהחלט אחד הרכב היותר מיוחדים בארצנו

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
לא לא ! טעות שלי , זו מטרה ....סורי (למנהלים , אפשר למחוק הודעותיי ).

למה למחוק?

הבאגירה מזכירה קצת את הפנתרה, המנוע במטרה גם מאחור אומנם לא 351 פורד אבל מצלצל באירופאית חמודה ועדיין למכירה.

5.jpg

intתמונה%20084[1].jpg

• תוכן חדש...