Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתתף בצערך, ומזדהה עם העצבים שלך. לי גם חרטו בדלת ויש שריטות (שעברו את הצבע).

מציע לך לא להבריק את האוטו יותר מדי (מה שאני עשיתי ואחרי זה גיליתי שריטות) ופשוט לא לשטוף אותו יותר מדי. אנשים במדינה קנאים ולא מפרגנים (תוסיף לזה את התוכניות בטלויזיה שמראות שיש אנשים עם המון כסף ומחיר כל דירה עולה 2 מיליון שקלים... ).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:evil: מקומם!

בטח יש להם איבר מין זכרי קטן ביותר.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

זה לא מקומם ולא מעצבן, זה מטריף!

נשבר לי כבר לראות יום אחרי יום הודעות על נזקים שנעשו לאנשים על הרכב שלהם בגלל קנאה וצרות עין, פעם חשבתי שלי זה לא יקרה אבל ביום שקניתי רכב שנראה טוב ולא משנות ה90 עם חבטות מכול כיוון נכחתי לדעת שבחור בשם גל אהב את דלת ימין שלי, ואחרי כשבוע בחור אחר שאהב את הדלת האחורית אז עשה לה ציור צלב קרס, אולי מחאה על זה שעברתי לרכב גרמני?

ברור שזה לא פסק כאן וברור שאני לא היחיד בשכונה, אם נתחיל בסיפורים נסיים במוצ"ש.

נמאס, מיאש, אני לא עושה לרכב שלי פוליש ולא לוקח לתיקון את העמוקות כי אני יודע שזה רק ימשוך אותם יותר.

כרגע דואג לכסות, זה הפיתרון היחיד, אולי בקרוב יתמזלו מזלותינו ונזכה להגדים חלום של בית עם חניה בגינה, ואז נקנה רק צינור מים שיסביר לחתולים שבשביל להשתזף יש פחים.

שבת שלום.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אני פעם תפסתי ילד מנעשה לגנוב לי את הניפלים שאל הגלגל, (ההברגה מניקל איפה שמנפחים).

אני מאמין שמהיום ההוא הוא שומר מרחק מכל אוטו אדום. :roll:

פורסם

גם לנו עשו דבר כזה על מכסה מנוע.

חזרתי מהבסיס, הלכתי לרכב וראיתי על מכסה המנוע שריטות, לא קו ישר אלא צורה של ריבוע ועוד כמה קווים בתוך הריבוע.

אני חושב שאני יודע מי זה, אבל אי אפשר להאשים בלי הוכחה.

גועל נפש של אנשים!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מציע לך לא להבריק את האוטו יותר מדי (מה שאני עשיתי ואחרי זה גיליתי שריטות) ופשוט לא לשטוף אותו יותר מדי. אנשים במדינה קנאים ולא מפרגנים (תוסיף לזה את התוכניות בטלויזיה שמראות שיש אנשים עם המון כסף ומחיר כל דירה עולה 2 מיליון שקלים... ).

אני כ"כ כועס על הדעה שלך ומצד שני, אני גם מאמין בה.

לי יש רכב בצבע מטאלי (מוזר, למען האמת - כחלחל מטאלי) ולא שטפתי את הרכב כמה חודשים, רק בגלל הפחד שהוא ימשוך תשומת לב.

השבוע, לאחר כמה חודשים טובים, נשברתי ועכשיו אני רק מקווה לטוב.

אולי צריך להדביק מדבקה על השמשה האחורית, שטוענת כי אותה מכונית היא מכונית זבל. אולי אז ורק אולי, אנשים לא נחמדים יראו אותה וימשיכו הלאה.

דרך אגב, אני ממזמן הבנתי שכשאעבור דירה, התנאי הראשון יהיה חנייה פרטית מרוחקת משאר החניות. כן, אני יודע שאני אצטרך להוסיף לא מעט כסף, אך אעשה זאת בשמחה.

פורסם

עוד מעט נצטרך להחביא את הרכבים שלנו,פשוט זוועה מה שקורה פה.

לא מקנא במי שאני אתפוס אותו עושה דבר כזה.

פורסם

פשוט מגעיל מה שעובר לאותו ילד בראש שהוא עושה דבר כזה מה הוא מרוויח מיזה:evil:

ילד לא ילד לשבור לו את כל האצבעות בידיים שיהיה בגבס חודשיים ושיהיה לו זמן לחשוב על מה שהוא עשה.

האוטו שלי לא נשרט פעם אחד עדיין ולא השתפשף באוטו אחר מאז הצביעה ואני שומר עליו נקי ונוצץ תמיד, מה שכן אני דואג להחנות אותו באיזורים שלא מושכים תעין ואני לפעמים מעדיף להחנות טיפה יותר רחוק בשביל השקט הפנימי שלי.

:beerchug:

:ok:

פורסם
יכול להיות שחסמת רכב של מישהו אחר בטעות, או חנית במקום אסור/מדרכה?

הרכב לא חסם אף אחד, זו חנייה הפרטית שלנו.

אל תחשבו שחנייה פרטית תציל את הרכב שלכם, זה קורה גם בחנייה הפרטית שלך!

אם כבר דיברו על הניפלים של הרכב, אז אבא שלי קיבל את הרכב הנ"ל עם ניפלים מניקל, אני לא חושב שלקח יותר משבוע, והם נעלמו כאילו לא היו.

אני באמת שלא מבין מזה נתן לאותו ילד/צעיר, לעשות את זה, אולי זה גורם לו למחשבות אירוטיות.

אני מאחל רק "טוב" לאותו בחור, ומי ייתן ויעשו לו כזאת שריטה אבל על הגוף.

פורים שמח אנשים.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

• תוכן חדש...