Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, הרכב הוא של אבי, ניסן טידה שנת 2008, חדש בלי שריטה אחת על הרכב.

אתמול, בסביבות חצות, הוא שמע דיבורים וצעקות של צעירים, ולא כל כך חשש, בסך הכל אנחנו גרים במקום שקט, ללא עבריינות ( עד אתמול), גם שהוא נכה, ולא כל כך יכל לעשות משהו.

אני הייתי בבית, ומשום מה לא שמעתי כלום, והוא גם לא העיר אותי כדי לבדוק על מה הרעש.

היום קמנו בבוקר, וכל צד ימין של הרכב, מקדימה ועד התא מטען, שריטה עמוקה, לדעתי ע"י מפתח.

פשוט נורא, מה שקורה במדינה הזאת פשוט בלתי נסבל, צרות העין של האנשים והעבריינות במדינה חוגגת והמשטרה פשוט לא שמה ז*ן.

אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן.

סתם רציתי להוציא ריגרסיות, ולשפוך את הכעסים שלי.

מגעיל איך שאנשים מתייחסים לרכוש של אחרים, ושתבינו עוד לרכב יש שלט נכים, כמה אכזרי אפשר להיות היום?

לפעמים אני מתפלל שאני אתפוס אחד כזה, לא רק לרכב שלי, אלא לכל רכב שאני יראה, אבל אף פעם זה לא קורה.

אם למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את השריטה הזאת, יתקבל בברכה, למרות שלי נראה ששום פוליש ווקס לא יעזור במקרה הזה, פשוט עמוק מדי, וצביעה לא הכי באה בחשבון.

תודה, ושיהיה סוף שבוע רגוע, ללא וואנדליזם.

170320111101.jpg

170320111102.jpg

170320111103.jpg

170320111104.jpg

170320111105.jpg

170320111106.jpg

170320111107.jpg

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מהמר יותר על "ילדים", מאשר על "אנשים". אבל לך תדע...

דרך קצת מעוותת בכדי להמעיט את הסיכויים ליפול קורבן לונדליזם מסוג זה לטעמי היא פשוט לרכוש רכב עם צבע פחות "צעקני", הייתי אומר אפילו משעמם. עצוב, אבל אם מנסים להכנס לראש של הדפוקים שעושים את זה, זה ככל הנראה מה שמשך אותם מלכתחילה.

פורסם

אני רואה דבר כזה ובא לי לתפוס בן אדם כזה ולשבור לו מעשית את הידיים.

אני לא ראיתי את השריטה עצמה,אבל באופן עקרוני ניתן לעשות שיוף עם נייר מים ואח"כ כמה שלבים של פוליש והשריטות יעלמו.

בדרך כלל פחחים וצבעים לא אוהבים לעשות את זה כי הם מרויחים הרבה יותר מלצבוע/מילוי את כל הדלת,וחוץ מזה זה הרבה עבודה מדוייקת.

אם אתה מכיר צבע רכב שאתה סומך עליו/בעל מקצוע טוב שיסכים אז הרווחת.

קח בחשבון שלא ראיתי או הרגשתי את השריטה.

אל תנסה בעצמך כי אתה תגרום לנזק יותר גדול.

פורסם

היה לי סיפור דומה עם רכב שאשתי קיבלה יום קודם - חדש מהעבודה, זכה לשריטה לכל אורכו. באותו יום פרצו למשרד שבו אני עובד והשחיתו אותו, כולל ציור כתובות לאומניות.

את המכונית החזרנו לחברת הליסינג עם השריטה וחייבו אותנו במשהו. שיפוץ המשרד ארך כחודשיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה מעצבן, פשוט כואב, זה בדיוק המקרים שכבר עדיף דפיקה רצינית בדלת, לפחות צובעים רק דלת, וכאן זה יותר בעייתי,ללכת עכשיו ולצבוע את כל הצד ממש לא כדאי, תנסה את המכחולים האלה שמוכרים, או אולי תיקח את הקוד צבע ותיגש למקום שיכין לך קופסה קטנה ובעזרת פוליש תשפר קצת את המצב.

אביב8)

פורסם
מרגיז מרגיז, אבל כדי להוציא רגרסיות אני מציע לך לעשות את הדבר הבא: http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=83294

:-D הכי חשוב שיהיה הומור בחיים, אם לא זה, אז באמת לא יישאר לנו כלום.

אני רואה דבר כזה ובא לי לתפוס בן אדם כזה ולשבור לו מעשית את הידיים.

אני לא ראיתי את השריטה עצמה,אבל באופן עקרוני ניתן לעשות שיוף עם נייר מים ואח"כ כמה שלבים של פוליש והשריטות יעלמו.

בדרך כלל פחחים וצבעים לא אוהבים לעשות את זה כי הם מרויחים הרבה יותר מלצבוע/מילוי את כל הדלת,וחוץ מזה זה הרבה עבודה מדוייקת.

אם אתה מכיר צבע רכב שאתה סומך עליו/בעל מקצוע טוב שיסכים אז הרווחת.

קח בחשבון שלא ראיתי או הרגשתי את השריטה.

אל תנסה בעצמך כי אתה תגרום לנזק יותר גדול.

תודה, כמובן שאני לא ייגע בזה לבד, אין לי שום יידע או ניסיון בזה, וגם אין לי שום בעל מקצוע שאני באמת יסמוך עליו, אבל נעשה סקר קטן ונחזור לפה להתייעץ.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

אצלי בפונטיאק שהוא רכב בכלל לא חדיש עשו לי לא מזמן שריטה לא חסר אנשים שרע להם לראות רכב שמור.

:?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

משתתף בצערך. באמת מרגיז.

יש אנשים שרואים רכב (ולא משנה אם זה צבע צעקני, או רכב יותר ישן אך שמור) ו"חייבים" להטביע את חותמם (שריטה). תופעה מגעילה לכל הדיעות.

alfa 156 2.5.

פורסם

משתתף בצערך.אכן אנשים חולירות וצרי עין.

לי ברכב יש שריטה כזו גם מקצה לקצה.

אני לא מתקן אותה כי ברור לי שלא ירחק היום בו

היא תחזור.

אתה יכול לעשות פוליש עדין, ווקס אחריו. זה יטשטש קצת

את השריטה.

פורסם

אני באמת לא מבין מה הקטע של אנשים (או ילדים) לפגוע ככה במשהו שלא שייך להם ולא פוגע בהם בשום צורה...

זה מתחיל בשריטה על רכב זר ונגמר בסוף בשריטה על צוואר של מישהו... ככה זה כשאין חינוך...

פורסם

אין לזה סיבה מיוחדת...צרות עין מגעילה של אנשים.

בחריטה קטנה אנשים לא מבינים מה החומרה של הנזק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פשוט גועל נפש צרות העין של האנשים היום.

לא מובן איזה הרגשה זה נותן להם...

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

• תוכן חדש...