Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

מישהי בחניה החליטה שהפינה של הטולדו שלי לא מספיק עגולה והחליטה לגלח אותה בעדינות.

התוצאה - שיפשוף יפה של הצבע (ותוספת צבע של הפוגעת) וכיפוף של פינת הכנף פנימה בצורה שהזיזה בכמה מ"מ את הפנס הקדמי הימני (ששוייף יפה).

על הדרך גם נוצר חור בקוטר של שתי אצבעות (?!) בפגוש במקום המפגש, ונעלם כיסוי הפלסטיק של פנס הערפל.

בנוסף לכך, התווסף לו פס קישוט לבן לאורך שתי הדלתות בצד ימין בהמשך לשיוף הפינה.

מדובר בסיאט טולדו 2003 צבע מטאלי.

יאמר לזכותה כי הפוגעת השאירה פרטים על חלון הרכב (לא הייתי ברכב בזמן הפגיעה) ליצירת קשר.

ברצוני לקבל המלצות על פחח טוב באזור השרון או תל אביב לתיקון הפגיעה.

האם כדאי ללכת למוסך מרכזי של פולקסוואגן ? (את כל הטיפולים אני עושה אצל רון אך לצערי הוא לא פתח פחחיה)

כמו כן מספר שאלות:

להבנתי, פגוש עם חור לא מתקנים אלא מחליפים כהנחייה של בטיחות ?

האם התיקון יגרום לירידת ערך (טענה על "תאונה חמורה" במכוני "בדיקה") ?

אני רוצה באותה הזדמנות לצבוע את הגג על חשבוני - נוצר שם קילוף צבע שמציק לי, כדאי לבצע ללא פירוק שמשות ? מה העלות ?

תמונות בהמשך

• ספונסר פורום
פורסם

אתה לא באמת צריך ללכת למוסך המרכזי של פולקסוואגן בשביל תיקון כזה, כל פחח יוכל לפתור לך את הבעיה. אבל ראשית מומלץ שתיצור קשר עם הבחורה החביבה ותברר איתה אם היא מעוניינת לערב את הביטוח או לא כדי שתדע האם ומתי לתקן.

לא נשמע שמדובר בתאונה חמורה שגוררת ירידת ערך משמעותית, אם בכלל.

בכל מקרה, פחח מומלץ באזור השרון תוכל למצוא במוסך ירושלמי שברמת השרון. מדובר בפחח מאוד ותיק ומנוסה שיוכל לעזור לך ובמחיר סביר.

• תוכן חדש...