Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעה נכונה, אבל מוגזמת. בעולם מקובל להקצות לנשים מקומות חניה באזורים מוארים הנמצאים בהשגחת מפעילי החניון, כדי להגן עליהן מפני תוקפים. בתחתית של ניו-יורק יש הנחיות לנשים היכן לנסוע בשעות שבהן הרכבו ריקות - על מנת להיות בהשגחת המפעילים. העניין הוא ש-25% נראה מספר מוגזם, במיוחד כאשר יש גם הקצאה של מקומות חניה לנכים (ואלה המקומות הקרובים ביותר, ובצדק), ולאחרונה נתקלתי בחידוש - מקומות המוקצים להורים עם ילדים (מי שמכיר את הגרנד קניון - מספר משבצות הצבועות בוורוד עם איור של עגלת תינוקות).

מעבר לכך - כיצד ניתן לאכוף את החוק? הרי אפשר שאני אביא את הרכב ואשתי תצא אתו, או להפך - ובמצב כזה - מדוע יימנע ממני לחנות במקום כזה, או מדוע אענש כאשר אנהג במכונית שאשתי החנתה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון מה שציינת שבכל מקרה אי אפשר לאכוף את החוק בגלל שאולי אשה תחנה את הרכב אבל לאחר מכן גבר יוציא אות הרכב.

כנ"ל המצב שתארת בגרנד קניון לגבי חניה של רכבים עם ילדים מראה עד כמה כל הנושא אידיוטי, גם כאן אני יכול להגיע לקניון בלי ילדים ברכב אך מתוך מטרה לאסוף את אישתי והילדים.

בסופו של דבר אם יקצו מקומות חניה לנכים, לנשים, לרכבים עם ילדים ובטח ימצאו עוד מישהו שחפצים ביקרו. היכן יחנה סתם גבר רווק, בריא וללא ילדים. אולי בעצם זה יהיה לטובתו בזמן שהוא יילך לאורך כל החניון הוא יוכל לפגוש במסעו בחורות ויהיה לו זמן למכביר לפרלטט איתם.

ברור מן הסתם למה הצ"ח הזאת לא הצליחה להגיע לשלב חקיקה.

פורסם

החניות בגרנד קניון (אני מכיר אותן מקניון חיפה) נראות פשוט כמו חניות מעט רחבות יותר כדי שיהיה נוח יותר להוציא/להכניס ילד למושב בטיחות בלי לדפוק את הרכב שליידך עם הדלתות.

מישהו יודע אם זה משהו שמעוגן בחוק (החניות לאמא עם ילדים)? או שזה פשוט אקט של נחמדות של הנהלת הקניון?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש בחוק הזה גם צד חיובי.

אנו הגברים הפדנטים למראה הרכב,נחנה במקומות חנייה נטולי נשים וכך יקטן הסיכוי ל-שקע\מעיכה\שריטה\שיפשוף.

למה לעצור כאן?

שיקצו 25% מהכבישים בארץ וינהגו בו רק נשים.

ככה יהיה פחות תאונות טפשיות עקב חוסר אורנטציה,שליטה וראייה מרחבית.

הכל נאמר בצחוק כמובן..:-)

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

שיעשו חניה לפדנטים בלבד,אני מוכן לשלם 5 שקל תוספת על חניה כזו.

זו חניה בקניון שרונים ,הקניון החדש בהוד השרון,ממש חניה פרטית,אף אחד לא יכול לפגוע לי ברכב בטעות.

DSC01241.JPG

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אייל אל תהיה כל כך בטוח.

במקום שאנשים חונים בחניה שאינה מיועדת להם 0חנית נכים/חניה לאמבולנס וכו'), לא ימנע מהם להחנות את רכבם במקום המיועד לנשים.

בדומה לשלוט שיש במתחם הקניות איאקה למי שזוכר, ישנה חנית המיועדים לנכים, ובסמוך אליה תמרורים המייעדים את החניות למשפחות עם ילדים, כמה מכם ראו רכבים שעוזבים את מקום החניה הנל כאשר רק נהג נמאצ בו ללא משפחה או ילדים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חונה גם בחניות של המשפחות כאשר אני לבד.

כל עוד אין חוק ואין שום סיבה הגיונית שלהם יהיה יותר מקומות חניה משאר אזרחי ישראל אני שם על זה ז*ן אחד גדול ומחנה שם.

לא ייתכן שאני יחפש מעל חצי שעה חנייה בקניון ואסור לי להחנות בחנייה מסויימת כי אין לי עגלת תינוק בתא המטען.

(אגב, איך בדיוק יודעים האם יש לי עגלה בתא המטען או לא? :roll:)

אני בחיים לא יחנה בחניית נכים, בדיוק כמו שבחיים לא קרה לי שפתחתי דלת על רכב שחונה לידי וכמובן חונה רק בתוך הסימונים אבל יש גבול להיתעללות בנהגים נורמטיבים!

פורסם

אל תהיו בטוחים שדווקה הנשים אשמות בכל המפגעים על הרכב.

סיפור אמיתי; לפני יומיים הייתי עם הרכב בחניון של "קניון שערי חדרה", מי שלא מכיר זה מקום עם מרגש חניה ענקי ומרווח. ישבתי באוטו וחיכיתי לאבא שלי שיסייים קניות.

החניה בדיוק מולי היתה ריקה, לידה עמד שברולט קרוז חדש דנדש. עדיין עם המדבקה של הבונדד על החלון.

פתאום נכנס לחניה מולי שברולט קאוואליר ישן וחבוט. עם פח עקום כמעט בכל צדו הקדמי ופגושים שכל הצבע גורד מהם.. ידעתי כבר איך זה יגמר.

הבחור בשברו' הישנה יצא מהאוטו, וזה לא שהוא לא יכל לצאת בעדינות - פתח את הדלק כזאת עוצמה על הקרוז החדשה שהוא עקר את המראה מהמקום. לא נתלשה לגמרי אבל הפלסטיק התפרק, אני הייתי פשוט בשוק. מה הבנאדם עשה לך שאתה שובר לו אוטו חדש?

אני מניח שלקרוז הייתה אזעקת ביפר כי אחרי דקות מספר הוא הגיע בריצה, קלט שאני יושב באוטו ישאל מה קרה. אמרתי לו והוא נשאר לחכות לחצוף הזה.

לא יודע איך זה נסגר כי הייתי צריך לנסוע, אבל בהחלט מסקרן. (בדקתי בHNN.CO.IL, לא היה שם שום דבר לגבי המקרה, ככה שלרצח זה לא הדרדר:lol:)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני חונה גם בחניות של המשפחות כאשר אני לבד.

כל עוד אין חוק ואין שום סיבה הגיונית שלהם יהיה יותר מקומות חניה משאר אזרחי ישראל אני שם על זה ז*ן אחד גדול ומחנה שם.

לא ייתכן שאני יחפש מעל חצי שעה חנייה בקניון ואסור לי להחנות בחנייה מסויימת כי אין לי עגלת תינוק בתא המטען.

(אגב, איך בדיוק יודעים האם יש לי עגלה בתא המטען או לא? :roll:)

!

לא צריך שיהיה חוק, זה התחשבות באוכלוסיה מסויימת.

את הסימונים הללו לדוגמא ראיתי בקניונים גדולים ובמתחם איקאה, משפחה שמגיעה עם עגלות ילדים וקניות, אפשר להתחשב בהם זה לא חובה, אבל לא צריך להתבטא בצורה קיצונית כמו שכתבת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח מישהו רצה לשעשע את הציבור, אין סיכוי לכזו הצעה להתקבל ובטח שהחוק לא יוכל לאכף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...