Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה'ספארק' שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי כרגע מהתחנת דלק ואני מאוכזב...

יש לציין שכל הנסיעות שלי היו בעיר.

נסעתי 300 קמ ושמתי עכשיו 30 ליטר , משמע 1 ל-10 מאכזבים, למרות שהנסיעות היו בעיר עדיין ציפיתי ליותר ממנוע 1200 גיר רגיל.

האם זה הגיוני?? אולי יש בעיה?? גם אצלכם זה ככה??

זה ששאל אם ראיתם כזו שחורה.. לי יש כזו , וכבר קיבלתי מכת חניה:cry:

• תגובות 423
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לסגנון הנהיגה יש משמעות גדולה,

ממה שהבנתי צריכת הדלק אמורה להשתפר לאחר כמה אלפי ק"מ,

תמשיך לבדוק.

נוסע מאוד רגוע, לא עובר את ה-2500 טור ברוב המקרים. באמת מעניין מה היה קורה אם הייתי נוהג בפרעות...

מאוד מקווה שזה ישתפר בעתיד לפי טענתך.

פורסם

זה המכל הראשון? - אז הגיוני!

תצרוכת מודדים לאורך זמן. לא רק לאופי הנהיגה יש השפעה גם לאופי הנסיעות (הרבה נסיעות קצרות במנוע קר מכפילות את הצריכה)

פורסם

הנסיעות שלי לרוב קצרות וכמעט רק עירוניות וכבר בתידלוק הראשון קיבלתי 1-17.5 ק"מ לליטר, עם ה C1,

ככה שעדיין נראה שהספארק תהיה לא כל כך חסכונית,

השאלה שגם אותי מעניינת היא לאיזה שיפור פחות או יותר צריך לצפות עם הזמן, אחרי שהמנוע עובר כמה אלפי ק"מ ?

so far so good so what

פורסם

אחרי 1:17.5 בנסיעות עירוניות עם לחצנות על הדוושה, מזגן דולק וחלונות פתוחים בנסיעות קצרות הכל במעלה משופע במכל הראשון - אתה יכול ממש ממש להשתפר, מכל הבא יקח לך אולי 1:24. מכל אחרי זה כבר יספיק לך לכל החיים! המנוע פשוט יפתח ויבין שאינו זקוק עוד לדלק לפעולתו הסדירה. פשוט בטיפול התקופתי תבקש שיבדקו את מצב הדלק, ואם הוא יתיישן אז תצטרך אולי לחדש את הדלק במכל. ב-C1 יש בורג להרקת המיכל, כמו בקרטר של רכב רגיל.

וברצינות: השורות מעלה נכתבו אך מקנאה! מצבך מעולה, על איזה שיפור חשבת?

פורסם
חזרתי כרגע מהתחנת דלק ואני מאוכזב...

יש לציין שכל הנסיעות שלי היו בעיר.

נסעתי 300 קמ ושמתי עכשיו 30 ליטר , משמע 1 ל-10 מאכזבים, למרות שהנסיעות היו בעיר עדיין ציפיתי ליותר ממנוע 1200 גיר רגיל.

האם זה הגיוני?? אולי יש בעיה?? גם אצלכם זה ככה??

זה ששאל אם ראיתם כזו שחורה.. לי יש כזו , וכבר קיבלתי מכת חניה:cry:

מאכזב מאוד :oops:

פורסם
אחרי 1:17.5 בנסיעות עירוניות עם לחצנות על הדוושה, מזגן דולק וחלונות פתוחים בנסיעות קצרות הכל במעלה משופע במכל הראשון - אתה יכול ממש ממש להשתפר, מכל הבא יקח לך אולי 1:24. מכל אחרי זה כבר יספיק לך לכל החיים! המנוע פשוט יפתח ויבין שאינו זקוק עוד לדלק לפעולתו הסדירה. פשוט בטיפול התקופתי תבקש שיבדקו את מצב הדלק, ואם הוא יתיישן אז תצטרך אולי לחדש את הדלק במכל. ב-C1 יש בורג להרקת המיכל, כמו בקרטר של רכב רגיל.

וברצינות: השורות מעלה נכתבו אך מקנאה! מצבך מעולה, על איזה שיפור חשבת?

: ) המזגן פעל בחלק מהנסיעות, סגנון נהיגה נורמאלי, לא בזבזני אבל גם ממש לא עגלתי,

מצפה ל 1-19 : )

נמשיך לבדוק בתדלוקים הבאים ונראה.

so far so good so what

פורסם
מאכזב מאוד :oops:

כנ"ל icon_redface.gif

איך מהצהרה של 1 ל-21 בפועל זה 1 ל-10?(אוקיי 1 ל-21 זה בתנאי מעבדה אבל עדיין)

אני עדיין מחכה לרכב ואם זה בפועל מה שהוא צורך אני צריך לחשוב פעמיים ...

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

shlimak תסתכל מה נותן c1

: ) המזגן פעל בחלק מהנסיעות, סגנון נהיגה נורמאלי, לא בזבזני אבל גם ממש לא עגלתי,

מצפה ל 1-19 : )

נמשיך לבדוק בתדלוקים הבאים ונראה.

ועוד הc1 זה אוטו חסכוני , אז איך אתה מאמין להצהרות של 21 קיולמטר לליטר ?

כנ"ל icon_redface.gif

איך מהצהרה של 1 ל-21 בפועל זה 1 ל-10?(אוקיי 1 ל-21 זה בתנאי מעבדה אבל עדיין)

אני עדיין מחכה לרכב ואם זה בפועל מה שהוא צורך אני צריך לחשוב פעמיים ...

אתה נוסע על אוטו יותר כבד עם מנוע יותר גדול , ואתה מצפה להיות יותר חסכוני מאלטו או c1 ?

חבל לצפות למשהו שלא יקרה בחיים

פורסם
אתה נוסע על אוטו יותר כבד עם מנוע יותר גדול , ואתה מצפה להיות יותר חסכוני מאלטו או c1 ?

או שאני לא הבנתי אותך או שאתה לא הבנת אותי : ) ,

יש לי C1...

so far so good so what

פורסם
shlimak תסתכל מה נותן c1

ועוד הc1 זה אוטו חסכוני , אז איך אתה מאמין להצהרות של 21 קיולמטר לליטר ?

אני לא מצפה ל1 ל-21 אבל ציפיתי לפחות ל1 ל-15.

אפילו הפולו שיש לי עכשיו עושה יותר טוב מ-1 ל-10.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

איך אתה רוצה לקבל 1:15 ? אתה עכשיו עושה 1:10 , אז כמה זה יכול להשתפר ? ! 30% ?

אפילו אם זה ישתפר מאוד תקבל 1:13 :|

פורסם

איל, אתה מתכתב עם שלושה אנשים:

לאחד יש C1 והוא מבסוט מהתצרוכת עד הגג ותוהה אם טוב מזה יתכן, לשני יש ספארק ויצאה לו תצרוכת (עירונית אמנם, אולי מנוע חדש לגמרי) של 1:10 והתאכזב, והשלישי חושש מתצרוכת דומה.

האמת? 1:10 לרכב קטן עם מנוע יחסית קטן וגיר ידני: באמת מאכזב, גם לעירוני. אבל לא בטוח שזה המצב לאשורו (לאורך זמן) חריגה לרעה תמיד תתכן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...