Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בחו"ל מטעם חברה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשעובד של חברה טס לחו"ל, והחברה משלמת על הרכב השכור - האם העובד חייב להשאיר כעירבון כרטיס אשראי על שמו?

תודה :-)

פורסם

אין לי נסיון עם רכב שכור, אבל, באנלוגיה, כאשר אני נרשם במלון ששולם על ידי חברה אני מוסר פרטי כרטיס אשראי שלי בקבלה (וגם משלם על אקסטרות, במקרים הנדירים שבהם אני משתמש בהן).

אני מניח שבשכירת רכב יש נוהל דומה, אבל צריך לברר עם החברה ששולחת אותך, יתכן שיש לה נוהל לצורך זה, כגון מסירת מספר כרטיס אשראי של החברה או זיכוי העובד בהחזר הוצאות כנגד קבלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרה לי פעם בשוויץ שחברת השכרה "הורידה" לי מהחשבון 5000 יורו לצרכי ביטחון. גיליתי את זה באתר סקי כאשר הכרטיס לא עבד כי פשוט נגמר קו אשראי. היה בלאגן, עצבים והרבה טלפונים לארץ, להבין למה הכרטיס החדש לא עובד.

הם זיכו אותי בחזרה כשהחזרתי את האוטו ואמרו שזה נוהל רגיל בהשכרת מכונית בכל העולם. לקחתי אודי A6.

בשאר מקומות לא היו לי קטעים כאלה.

• תוכן חדש...