Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה רכב הייתם ממליצים?

Seat Leon 2011 1.4\1.8 TSI

VW Polo 1.2 TSI

הרכב הוא לאבא שלי,

הוא מעדיף רכב חסכוני, מהיר, יפה על הכביש, ביצועיסט ויציב.

עכשיו השאלה, איזה רכב כדאי לקחת? אני יודע שההבדל בין הלאון לפולו הוא גדול אבל רציתי לקבל עוד חוות דעת בנושא.

אשמח לדעת גם את המחירים של כל אחת מהמכוניות.

פורסם

לאון 1.8,רצוי מאד ידנית תתן לך את התמורה הטובה ביותר,היא טובה משמעותית מהפולו שנותנת תמורה נמוכה בהרבה.

פורסם
לאון 1.8,רצוי מאד ידנית תתן לך את התמורה הטובה ביותר,היא טובה משמעותית מהפולו שנותנת תמורה נמוכה בהרבה.

מה הצריכת דלק של הלאון?

פורסם

תלוי מה אתה מחפש..

ידני או אוטומט?

אם אוטומט אז הלאון "אוטומט" (רובוטי מצמד כפול) באה רק במנוע הגדול של 1.8 ועולה 130K שזה 17K ש"ח יותר מהפולו.

פחות חסכונית בדלק, יש פה כמה אנשים עם הרכב הזה נראה לי שהם אמרו שהוא עושה 1:12, הביטוח יקר יותר בגלל שהוא מוגדר רכב ספורט ויהיה בעל סחירות פחות טובה.

לפני שבועיים הייתי באותה דילמה בדיוק והלכתי על הפולו, העדפתי לוותר על האיבזור של הלאון והחוזק שלה לטובת ביטוח הגיוני יותר, דלק ושמירת ערך טובה יותר

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

הלאון אוכלת בעיר 1:8 עם רגל חצי רגועה על הדוושה (אנחנו גרים בחיפה).

מחוץ לעיר ניתן להשיג גם 1:14 אם נוסעים רגוע.

אם הוא מעוניין בלאון יותר חסכונית אזי יש את דגם ה1.4TSI.

לדעתי ה1.8 עדיפה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא תמיד יותר זה יתרון. תעשה נסיעת מבחן עם הפולו, ניראה מה תגיד על "חוזק". הרכב נוסע יפה מאוד ומהסיבות שכבר נאמרו לפני, אבא שלך לא זקוק ליותר.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הפולו יותר זריזה, המנוע 1.2 טורבו מצוין, היא חסכונית יותר והתיבה כפולת מצמדים מצוינת בגלל שהיא קטנה יותר אז היא חסכונית וזריזה יותר ונוחה יותר לנסיעה בעיר

הלאון כמובן שה1.8 יותר חזקה משמעותית אבל פחות חסכונית ויותר מגושמת

אני הייתי הולך על הפולו לאבא שלך

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

מעצם הכנסת הליאון לתחום האפשרויות, אני מבין שאתם לא נעולים על המותג "VW". אם ככה, למה לא להכניס רכבים אחרים גם כן לתחום האפשרויות? אני מבין שיש עכשיו מבצעים טובים על כל דגמי הסקודה פאביה דרך כרטיס האשראי של שופרסל. ניתן להשיג את הפאביה עם אותו מנוע 1.2TSI ואותה תיבת DSG במחיר נמוך משמעותית מהפולו. הפאביה היא פולו בתחפושת בדיוק כמו שהלאון היא גולף בתחפושת. השאלה רק אם התחפושת מוצאת חן בעיניכם ואם אתם חושבים שכדאי להתפשר על תחפושת פחות אטרקטיבית (בהנחה שהיא אכן כזו בעיניכם) עבור הנחה משמעותית מאוד במחיר ביחס לפולו.

פורסם

לא השוואת כרגע גולף ללאון,נכון?

אני אתייחס לזה כהזייה!

לפותח השרשור בשביל להבין מה ההבדל בין לאון לגולף תשב בשיניהן ותבין!

לא שהגולף בתקציב הזה בכלל..כי ה tsi מתחיל מ 140K ש"ח.

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
לא תמיד יותר זה יתרון. תעשה נסיעת מבחן עם הפולו, ניראה מה תגיד על "חוזק". הרכב נוסע יפה מאוד ומהסיבות שכבר נאמרו לפני, אבא שלך לא זקוק ליותר.

מאיפה אתה יודע מה אבא שלו צריך?!

אתה מכיר אותו?

פורסם
לא השוואת כרגע גולף ללאון,נכון?

אני אתייחס לזה כהזייה!

לפותח השרשור בשביל להבין מה ההבדל בין לאון לגולף תשב בשיניהן ותבין!

לא שהגולף בתקציב הזה בכלל..כי ה tsi מתחיל מ 140K ש"ח.

לא רק שהשוויתי, אפילו עשיתי את זה בתור הבעלים הגאה של גולף 2009 (דור 6). מה אתה אומר על זה? אין מה לעשות - לאון זה גולף בתחפושת. תחפושת עלובה מאוד ביחס למקור? אולי זאת דעתך, אבל עדיין גולף בתחפושת weather you like it or not.

פורסם

אפשר לקרוא לזה תחפושת אני מסכים איתך, אך לדעתי זו עדיין תחפושת לא טובה במיוחד בייחס למקור.

כאשר אתה נוסע על גולף (מה שאתה יודע) ונוסע על לאון אתה מרגיש את ההבדל בבידוד רעשים, איכות הרכבה וחומרים וההרגשה הכללית היא פשוט שונה, יש כאלה שזה ממש לא מפריע להם והם חוסכים הרבה כסף, כייף להם מה אני אגיד לך.

כמו שאני הרגשתי את ההבדל בין התחושה שהפולו נותנת לבין פאביה, עזוב שלא כל המכלולים זהים ובכלל הפאביה כבר קיבלה נקודה רעה על העיצוב המזעזע (לטעמי כמובן, על טעם ועל ריח) היא פשוט לא הרגישה לי אותו דבר, יש כאלה שאומרים הכל פסיכולוגי ומי שמבין יודע שזה לא כך.

וככה סתם הפולו והפאביה לא מבוססות על אותה פלטפורמה, הפאביה מבוססת על פלטפורמה ישנה יותר

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...