Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר הרבה קריאות מעמיקות בתוכן האתר החלטתי לקנות פיג'ו 307 שנת 2003

הבעיה היחידה שכרגע אני לא מוצא תשובה החלטית ומספקת היא הנפח מנוע

מצד אחד יש את ה1600 ומצד שני 2000, שמעתי פה ושם שהמנוע 2000 אפילו יותר חסכוני בגלל שיש לו יותר כוח להזיז את האוטו ולכן צריכת הדלק שלו טובה יותר מה1600 המתאמץ. ייתכן דבר כזה?

השאלה המרכזית היא באמת מה יותר עדיף ה2000 או 1600 גם מבחינת צריכת דלק,אמינות,חויות נסיעה ואולי עוד פרמטרים ששכחתי להזכיר.

תודה לעוזרים.

פורסם

ממה שקראתי ה-2000 עדיף בהכול מה-1600, למרות שה-1600 גם לא רע בכלל.

בקשר לצריכת דלק ,ב-2 המנועים הצריכה די זהה(לא חסכונית במיוחד)- על הנייר ה-1600 אמור להיות קצת חסכוני יותר.

חווית הנסיעה היא די בינונית. המושבים שלו נוחים, אבל הגיר האוטומטי דופק ומעצבן, אחיזת הכביש לא משהו, וסתם לרכב יש הרגשה מאוד פלסטיקית(אני מניח שזה עניין של טעם).

מה שכן, המרחב הפנימי גדול יחסית לגודל של הרכב.

במהלך חצי שנה שהוא אצלנו, הרכב נסע 6 אלף קילומטר, וחוץ מידית וינקרים שנדפקה(תזהר מזה, יקר ביותר!),פיוז שנשרף, וחלונות חשמליים שלפעמים לא רוצים להסגר, לא נירשמו שום תקלות ככה שהרכב די בסדר מבחינת אמינות(הכול יחסי לרכבים אחרים שמיררו לי את החיים פעם בחודש במוסך).

• תוכן חדש...