Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דפדפת משבצות, עט רגיל, עפרון או עט עפרון, מחק !!! לא צריך יותר .

סרגל ? לא קריטי , בשביל מה אתה כותב על משבצות ?

מחשבון - תיקח מזה שיושב לצידך ותחסוך מאמץ .

ותרכוש חברים , הרבה חברים לא כי הם סתם חברים , כי הם אלו שישמרו לך מקום בהרצאות וכמובן שאתה תשמור להם :twisted:

בדבר נייד , חפש "עקצו לי את החיים" בגוגל ותראה את הסרטון ביוטיוב . (אני לומד ב HIT ואני לא לוקח נייד לשם ...)

מעל הכול , אתה צריך הרבה אורך רוח והתמדה . 4 שנים זה לא פשוט ... ואם המרצה אומר שזה פשוט -> הוא לא רוצה להסביר !:wink:

שיהיה בהצלחה !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעל הכול , אתה צריך הרבה אורך רוח והתמדה . 4 שנים זה לא פשוט ... ואם המרצה אומר שזה פשוט -> הוא לא רוצה להסביר !:wink:

שיהיה בהצלחה !

כל כך נכון ....

דפדפות,סרגל פח פשוט , פקק של פריגת ופקק של קולה לשירטוטים פשוטים .

עפרון ומחק , עטים בכמה צבעים(מידי פעם תצטרףך לשרטט מליון חצים ולהבדיל בינהם ) וטיפקס גלילי, המצאה גאונית .

מחשבון , אני משתמש בfx991es של קסיו , שנה שלישית ועדיין מוצא בו דברים חדשים.

חברים שרוצים ללמוד ולא לדבר בשיעור .

ומישהי נחמדה לצלם ממנה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חברה המון תודות על העצות.

לגבי בחורה חמודה, זה הנדסת מכונות לא תעשיה וניהול.

ממה שראיתי יש או 3 או 4 בחורות שילמדו איתי, וגם הן לא בדיוק בחורות.

Got To love It

פורסם
טיפ אמיתי, תמצא חברים.

אחת העצות הנבונות ביותר בתולדות קארזפורום, באמת.

בכלל, אם אתה יכול ליזום או לעזור ליצור דינמיקה כיתתית

של חבר'ה שעוזרים זה לזה, אין לזה תחליף. בכל כיתה תמיד יש מישהו

שמסביר טוב יותר וברור יותר מהמרצה, ולעתים קרובות אותו מישהו

הוא אחד מהמופנמים, שאתה מגלה על עצם קיומו רק באמצע הסמטסר ("איפה היית עד עכשיו?!").

מעבר לזה, פשוט תגדל ישבן, שנים א' ולפעמים ב' דורשות שעות רבות של דגירה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איפה אתה הולך ללמוד?

לגבי מכשיר הקלטה אז כבר בתקופה שלי (סיימתי ב 96') רוב ההרצאות בטכניון היו מצולמות בוידאו וזה היה מאוד נוח (אפשר היה להאיץ מרצים משעממים ולגמור הרצאה ברבע מהזמן).

כדאי לנסול למצוא מחשבון כדוגמת HP48G שמכיל מעבר ליכולת לפתור אינטגרלים ומטריצות סיפריה של נוסחאות לחישוב מהיר של שקיעת קורות, קריסה ועוד.

תפנים שבשבועיים הראשונים לא תבין על מה מדברים (יתחילו לעוף באויר כל מיני אפסילונים ושאר מושגים לא נתפסים) אבל זה יעבור עם הזמן.

אתה צריך קלסר עם חוצצים ודפים משובצים, מחק ועיפרון והרבה סבלנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
חברה המון תודות על העצות.

לגבי בחורה חמודה, זה הנדסת מכונות לא תעשיה וניהול.

ממה שראיתי יש או 3 או 4 בחורות שילמדו איתי, וגם הן לא בדיוק בחורות.

אני יודע, אני לומד הנדסת מכונות.

למרות שאצלינו דווקא יש כמה חמודות, חוץ מזה לא אמרתי לך להתחתן איתה, אלא לצלם ממנה חומר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם
חוץ מזה לא אמרתי לך להתחתן איתה, אלא לצלם ממנה חומר.

השאלה אם זה לא התנאי שלה לצלם ממנה :twisted:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

תשמע אומנם אחד מהחברים רצה עזרה בכימיה ויצא נשוי , אבל אם הייתי מתחתן עם כל אחת שצילמתי ממנה, שייחים סעודים היו מקנאים בי.

פורסם

ואם אתה לומד באורט בראודה כרמיאל ואתה לא מכרמיאל, רצוי שתדע נתון חשוב בנייין K זה בית ספר הורוביץ לשעבר

ישנן הסעות במיוחד לשם, זה מחוץ לתחום המכללה.

עדיף להביא אוכל מהבית מאשר לקנות בגרג: א. אין שם מה לאכול באמת,

ב. יקר בטירוף,

ג. עדיף לאכול בחדר האוכל הבשרי אם אין ברירה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

למזלי יש לי דרך להסיע את עצמי לבניין k. טוב שאמרתם בנושא האוכל, לא ידעתי אם להביא מהבית או לאכול בגרג.

Got To love It

פורסם

בגרג - גם במנזה, האוכל לא משהו.

אם אתה מגיע עם הגולף (או שזה שירוקו בכלל?!) שבתמונה, ונכנס למכללה תחנה בחניות ליד המועונות ב A7, הסיכוי שיתפחו עלייך את הדלת שם נמוך יותר. :wink:

פורסם

שירוקו, ונראה לי שאני אינה בחוץ וזהו. בשביל מה לשבור את הראש. שם את האוטו הכי בפינה איפה שאף אחד לא חונה.

Got To love It

• תוכן חדש...