Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי פנסי OEM של A3 , עם פס DRL - אלה שמגיעים בד"כ אך ורק עם חבילת הקסנון שנרכשת מהיבואן בתמורה ל12K.

רציתי לדעת ולברר האם ניתן להרכיב גם נורות H7 רגילות , בשילוב עם הפנסים שכאמור אמורים להיות משולבים עם מערכת HID , או שמה ניתן להתקין עליהם אך ורק קסנון - כלומר נורות בלאסטים וכל הבלאגן שאינני רוצה להיכנס אליהם בעת זו.

אשמח אם מישהו יוכל לתרום מידע בנידון מפנסים של חברות אחרות או מנסיו עבר, שכן כבר ראיתי פנסי פרוג'קטור שבעבר הורכבו עליהם קסנון כאשר במקור הם היו מיועדים ל H7.

ממידע שניסיתי לאסוף מחול נראה כי הדבר אפשרי, כי בתיאור של הפנסים הנ"ל מתוארים בחול כ:

For driving on the right hand side of the road 1 x set (left + right) new and unused XENON european headlamps from HELLA for the AUDI A3 3 door production from 07/2008 to 2011 D3S+H7 bulbs WITH daytime running lights and height adjustment motors WITHOUT power supplies and bulbs - need to be transferred from your UK headlamps - WITH new rear fog and reverse lamps to get the rear fog on the correct side

התמונת של הפנסים המדוברים:

set405697_scheinwerfer_xenon_audi_a3_8p.jpg

פורסם
מצטער על השאלה אבל מאיפה הזמנת אותם ?

אני עוד מקווה לתשובות ופתרון :-D אבל את הפנסים עצמם הזמנתי ממכרז ב Ebay.de . והם עלו פחות מחצי מהמחיר שדורשים רוב המוכרים שם .

פורסם

לפני כחודשיים גם אני הבאתי לחבר פנסים דומים לאודי A4 B8.במקור הפנסים שלו היו ללא קסנון אלא רגילים ללא עדשה אופטית,הפנסים היו של אודי S-LINE גם מקוריים עם עדשה אבל BI-XENON.עם שני מגברים ומנורה אחת.

בהרכבה היה לא מעט כאבי ראש,בחיבורים שהיו שונים,מנורה אחת נשרפה לאחר חודש אבל בסופו של דבר סידרנו הכל.

גם הפנסים שהבאת הם BI-XENON ומנורה אחת של H7 לא תספיק אלא חובה להתקין נורה D3S.צריך לזה קיט מקצועי ולא זבלה מסין וזה עולה לא מעט.

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

פורסם

בנוסף לה''פ ששלחתי לך,מה שאתה צריך זה דברים הבאים:

2 מגברים שמאל ימין לנורה D3S,BI-XENON אור נמוך+גבוהה.

2 מגברים שמאל ימין ללדים בתוך הפנס בחלק העיליון,רק תוודא שישנם את כל הלדים כי ניתן לפרק אותם (אולי בגלל זה הפנס לא עלה הרבה)

2 נורות D3S

מקום מקצועי להתקנה,גם את זה לא קל למצוא תאמין לי.אשמח לסייע במיקום באזור הצפון להתקנה מומלצת.

בצ'מפיון יבקשו על מגברים ונורות קרוב ל 10K אבל תלך על הכיוון עליו דיברת איתי.

בהצלחה.

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

פורסם

לטובת הכלל, מצאתי קיט D3S - ניתן לראות את הקיט בכתובת הבאה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AUDI-D3S-OEM-HID-XENON-KIT-w-LED-Ballasts-B8-A4-S4-A3-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a5be12954QQitemZ250649586004QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_1553wt_732

בכל מקרה אנסה לראות אם יש צורך בחלקים נוספים להתקנת הקיט, כאשר אני רוצה להתקין גם כיוון אוטומתי של אלומת האור למניעת סנוור נהגים שנוסעים ממול.

אאעדכן ככל שהענין יתקדם.

פורסם

מעדכן: היום הגיעו הפנסים , אני רוצה לציין שאני מרוצה עד הגג. כעת ניתן לחכות לכל שאר החלקים שיגיעו .

כרגע בהזמנה , הקיט של D3S שכולל בתוכו מגברים מקוריים , מגבר לד שתי נורות D3S וחיווט. התוצאה הסופית אמורה לספק מערכת תאורה זהה לזו של היצרן בלי להתפשר על איכות.

תמונה של יצירת המופת :

photo (1).JPG

• תוכן חדש...