Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי חול + צבע באבקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי מספר חלקי אלומניום שאני מעוניין לעשות להם ניקוי חול + צביעה באבקה (אלקטרוסטטי) ואני לא מצליח למצוא מקום שעושה את שניהם. עד עכשיו הבודדים שכן הצלחתי לאתר באיזור המרכז עושים או את זה, או את זה, מה שמייקר את כל העסק.

אני מחפש בעל מקצוע שיודע לעבוד שרוצה לעבוד ושיודע לעמוד במילה שלו (מסתבר שזה משהו שלא קל למצוא), לבצע לי את ניקוי החול וצביעה באבקה לכמה חלקי אלומניום (בינהם רביעיית ג'נטים, גם הם מאלומניום).

מבקש המלצות ממי שמכיר אחד כזה או משהו בכיוון אפילו...

תודה מראש.

פורסם

בזמנו גם אני חיפשתי את זה ונתקלתי באלף בעיות שונות. בסופו של דבר נתתי את זה למצבעת אלומיניום שהסירה את הצבע הישן ע"י חומר וצבעה בצבע מיוחד שמתאים לאלומיניום. יצא זול מאוד, לא רע בכלל ומחזיק עד היום (כ 4 שנים)

פורסם
ממליץ על מיפעל חצם בבארות יצחק יש להם גם ניקוי חול וגם צביעה באבקה.

יצרתי איתם היום קשר

קיבלתי הצעת מחיר הזויה של 1000 ש"ח + מע"מ לניקוי חול וצביעת רביעיית ג'נטים בשחור... :roll:

עדין מחפש.

פורסם

לרוב אתה משלם על שעת עבודה, וג'אנט לוקח לנקות 5 דקות.

אז 700 ש"ח כפול 0.4 (25 דקות) יוצא 280 ש"ח, עכשיו תברר לגבי הצביעה באבקה.

בצפון יש את גוונים בעכו.

משכנתא זה קל

פורסם

ניקוי חול הורס חלקי אלומיניום. אם אתה מתעקש על ניקוי אלומיניום עם חלקיקים אז עם חרוזי זכוכית ומים

• תוכן חדש...