Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כשקניתי את הקומפוננט שלי אז קניתי גם רדיו דיסק של פיליפס הוא CEM5000 הדגם הכי חדש לא יודע בקיצור הוא אחלה אני מרוצה ממנו (הוא גם נראה יותר גדול מהראש שלי....)אבל יש בעיה בקליטה של התחנות, שומעים מלא חרשושים מגעילים כאלה, ממש קליטה יחסית על הפנים, אני שומע ומבין אבל אתה עדיין שומע גועל של חרשורשים כאלה כאילו אין קליטה מספיק טובה.

אם אני לא טועה התדרים מכוונים היטב.

הכי מצחיק אותי שלפני כן היה לי רדיו דיסק בשקל של 200-300 שקל שקלטו מעולה תחנות רדיו...וגם הוא היה מוצהר 55*4 W

פורסם

ככה זה תמיד אבל מציע שתיתן למערכת להריץ חיפוש אוטומטי ולהתכייל אוטו' ככה הוא ישאר על התדר הכי נקי כביכול.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

מה פשר התגובה ההזוייה הזו? אתה יודע, יש תדר אחד ואחד בלבד שבו הקליטה של התחנה הוא הטוב ביותר, כמו 99, 100 או 91.8. אין כאן יותר מדי אופציות.

אם יש רחשושים אז או שהאנטנה לא מחוברת כמו שצריך, אולי יש נתק בכבל של האנטנה או שפשוט צריך להשלים עם העובדה שרכשת רדיו דיסק בינוני. עם כל הכבוד לפיליפס, רדיו-דיסקים הם לא הצד החזק שלהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רגישות של טיונר אינה בהכרח אינדיקציה על איכות הסאונד שהוא יוציא. בדכ' ההפך הוא הנכון, מקלטים רגישים דווקא הם אלו הפשוטים , איכות הסאונד שלהם לא מציאה אבל רגישות הקליטה שלהם היא מצויינת .

זכור לי שרכשתי בזמנו טיונר של מרנץ , שמראש הזהירו אותי כי רגישות הקליטה שלו נמוכה, כאשר חיברתי לו אנטנה שהוספתי לאנטנה המרכזית של הבניין (שעוד היו כאלה) שהיא יעודית ל fm , קיבלתי איכות של תקליט.

לבעיה של פותח השרשור , קרוב לוודאי שחיבור האנטנה ואו האנטנה עצמה פגומים. זכור לי לפני מספר שנים בקליאו של אבא שלי , היתה בדיוק אותה בעיה, מכיוון שהרכב היה עדיין תחת אחריות שלחתי אותו לבקש במוסך להחליף את האנטנה, (שמוצמד אליה מגבר ) , החלפה שלה קומפלט , היינו לא רק את המוט אלא את בית האנטנה ...עם יחידת ההגברה +הכבל שסלול עד הדשבורד, פתרה את הבעיה לחלוטין.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...