Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קישרת למסך ריק.

עזוב מחינטרושים, יש התערבות או אין?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמה התחמקויות...

יש או אין, כן או לא?

או אולי אתה רוצה לדבר קודם עם הבוס מחנות הצילום ולשאול אותו אם ללייקה יש דגם מקביל לסדרת ה-TZ של פנסוניק בליין שלה, והאם סדרת ה-Delux זו פנסוניק LX עם לוגו של לייקה או ההיפך?

פורסם

חבר'ה תודה רבה על העזרה, החלטתי לקנות את הקנון SX30.

יצרתי קשר עם קמרה-מיה הם יקבלו סחורה בעוד שבועיים. אני צריך את המצלמה כבר אצלי בעוד שבועיים.

מהרשימה הנ"ל בזאפ, למישהו יש ניסיון חיובי עם אחת החניות ויכול להמליץ לי עליה.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774068

תודה רבה!

פורסם

אתה עושה טעות, וקונה מצלמה גדולה ומסורבלת, אבל זו כבר תהיה הבעיה שלך.

קנה מארליך, יש לו מוניטין טוב.

פורסם

תודה רבה לכל מי שעזר!

המצלמה הוזמנה מחנות בשם DIGIMAN שממוקמים באשקלון.

את הרכישה עצמה עשיתי בטלפון עם בחור בשם אביחי שהסביר בצורה מפורטת על המצלמה, האחריות, המוצרים הנלווים וכל מיני פרטים כאלו ואחרים.

ביקשתי לאסוף את המוצר בסופ"ש, נאמר לי שהחנות סגורה בסופ"ש אבל יעבירו את המצלמה שקניתי לחנות אחרת שכן פתוחה בסופ"ש (לא יודע מה הקשר בין 2 החנויות).

הגעתי לחנות השניה ותוך 5 דקות יצאתי עם המצלמה ואחרי תדרוך לגבי האחריות.

שבוע טוב

• תוכן חדש...