Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה,

המועדון המוטורי הישראלי 2010 (האחראי בהתאחדות IRDA בין היתר על תחום הספרינט) שמח לפרסם, לאחר סיכום סופי עם הרשות לנהיגה ספורטיבית, את הנוסח הסופי של תקנה 253 של ה FIA ככללים טכניים בטיחותיים לבניית רכב לתחומי הראלי ספרינט, אוטו קרוס ראלי קרוס וכו'. הקובץ יועלה גם באתר התאחדות IRDA ובאתר הרשות לנהיגה ספורטיבית בקרוב. לצערי בשל בעייה טכנית באתר ההתאחדות לא מצורף עדיין לפורום הטכני שם - בקרוב יתוקן ויועלו גם שאר הכללים הרלוונטיים לגביי אירוע וכדומה.

נהגים הרוצים להתחיל בהליך רישוי רכבם והוצאת רישיון נהיגה ספורטיבי מתבקשים לפנות אליי במידה ורוצים ליווי וסיוע של התאחדות IRDA. חברי המועדון המוטורי הישראלי 2010 יזכו למימון חלקי מטעם ספונסרים של המועדון, הן לגבי הרישיון והן לגבי הבדיקות הטכניות לרכבים (בוחן מוסמך + טכניון). גובה המימון יקבע באסיפה הכללית שתאריכה יפורסם בקרוב.

בימים הקרובים תתקבל החלטת ועד באשר לקורס שעל הנהגים לבצע: על הפרק, הצטרפות לקורס של ברוך שליט (ברוך הודיע לי שאם יצטרפו נהגיי המועדון המחיר יירד ככל הנראה) או הוצאת קורס נפרד שלנו במימון מלא לחבריי המועדון. יש יתרונות לכאן ולכאן - ועד התאחדות IRDA אמור להכריע בנושא בימים הקרובים - לתשומת לב הנהגים.

הכללים הטכניים הינם לשימוש ציבור הנהגים בתחום. להבהרות ניתן לפנות ישירות אליי. נא לא בהודעות אלא בטלפון בלבד.

תודה,

אלון

נ.ב.

לצערי גם כאן לא ניתן לצרף את הקובץ בגלל גודלו ככל הנראה. אפנה למנהל לבקשת אישור חריג. בינתיים כל המעוניין בקובץ מוזמן לשלוח אליי מייל בצירוף שם מלא ובקשה לקבלו ואצרף אותו במייל תשובה. המייל שלי: [email protected]

אלון

פורסם

אני בעד איחוד הכוחות ובואו נתחיל בכך שנצטרף לקורס להוצאת רשיון נהיגת מרוצים, שמקיים ברוך שליט.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

כן... כן... ניר, כולנו בעד אחוד הכוחות. חוץ ממי שלא - נפגשת איתם (עם אלו שנגד - אני מתכוון) כמה פעמים, לא? לא הלך כל כך האחוד, נכון? מתיי תבין שיש כמה אנשים בודדים שרוצים להיות לבד - מה? תאנוס אותם?

הזכרון הקצר משרת תמיד את אלו שלא מגיע להם - אבל אין לי כוח לפתוח ויכוח עתיק יומין זה מחדש. לפחות לא בשרשור זה. הצלחתי לא לכתוב פה בעניין זה חודשים רבים - אנא ממך, אל תגרור שרשור זה לשם.

ביום ראשון יש ישיבת ועד, כמו שכתבתי במייל שנשלח אליך, הוזמנו כולם, גם אתה - ודעת כולם תישמע שם.

אני בקשר שוטף עם ברוך שליט (ייתכן ואף הוא יגיע להשמיע דברו בעניין בפני החברים) - ואם זה יהיה לטובתנו - אכן, נצטרף לקורס. בכל מקרה העמותה וההתאחדות מתכוונים לבצע בהקדם את הליך רישוי הרכבים והוצאת הרישיונות לנהגים - כל מי שנחשוב (החברים בעמותה) שמסייע לתהליך ישולב בתוכו (אפילו ברוך שליט ולמרות משקעיי העבר - ואת זה שמע ממני ברוך, אך אתמול בערב).

אלון

פורסם

למה אתם קורים אוטו קרוס?

בחול מדובר על מעין ג'ימיקנה בפורמט "מוגדל" על מגרש אספלט גדול עם כונוסים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ראשית מברוק גדוללללללללל

שנית ללא איחוד טוב ,עם איחוד אולי יותר טוב, העיקר שתהיה תזוזה קדימה.

האם יש כרגע גם פתרון לנושא הביטוחי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז כך!

כפי שכתב אלון, יש קשר ויש מטרה משותפת של כול ההתאחדויות.

בואו בכוחות משותפים נעבור ממצב של גועל הספורט המוטורי כפי שהיה עד היום למצב צבירה חדש של גואלי הספורט המוטורי, ספורט כספורט מיועד לכולנו, בואו נעבור מזירת היריבות האישית לזירת היריבות התחרותית עלח המסלול.

מאבקי כוח לא עזרו לאיש עד היום.

ברוך שליט

פורסם

הנה לינק לקובץ ולכתבה קצרה בנושא באתר התאחדות IRDA עד ששלומי יעלה את הקובץ כאן.

http://www.irda.co.il/page39.html

ותהא זו גם תשובתי לכל המלעיזים. בתקווה לימים טובים.

בימים הקרובים אמור להינתן אישור סופי לנוסח זה מהרשות לנהיגה ספורטיבית. היות והדברים סוכמו על ידי באופן אישי מול ברוך לביא ויוסי ניסן אני מאמין שלא יהיה שינוי מהותי, למעט אולי שינויי ניסוח קלים ואז כמובן אעדכן גם כאן.

בברכה,

אלון

פורסם
למה אתם קורים אוטו קרוס?

בחול מדובר על מעין ג'ימיקנה בפורמט "מוגדל" על מגרש אספלט גדול עם כונוסים.

אוטוקרוס נמנה על סוגי המירוצים שמתקיימים על עפר ולא על אספלט

מה שאתה מתכוון נקראAUTO X

פורסם

הבנתי.

על מה שאני מתכוון אומרים גם אוטו קרוס וגם X CROSS וכו'.

סתם מתוך סקרנות - יש מושגים ברורים של FIA או גוף רקולאטורי מוכר אחר?

פורסם

אני אשמח אם תחסוך לי עשרות שעות קריאה אם אתה מכיר את התשובה.

באמת AUTO CROSS ו-AUTO X בשפה שלהם זה 2 דברים שונים?

איך אתם קורים ל-AUTO X בעברית?

פורסם
אני אשמח אם תחסוך לי עשרות שעות קריאה אם אתה מכיר את התשובה.

באמת AUTO CROSS ו-AUTO X בשפה שלהם זה 2 דברים שונים?

איך אתם קורים ל-AUTO X בעברית?

היות וזה לא תחום המומחיות שלי - אני משאיר לגדולים וחכמים ממני לענות - או לך למצוא את התשובה המדוייקת לבד (לא רוצה להטעות).

אלון

פורסם

חברים שלום - הודעה לכלל העוסקים או מעוניינים לעסוק בתחומי הראלי ספרינט היל קליימב וכו',

בשל בקשת התאחדות IRDA (היו"ר – אמציה גזית) לקיים ישיבת ועד התאחדות ביום ראשון 27 בפב' 2011 ובשל בקשת חברים לערוך את ישיבת המועדון המוטורי 2010 בנורדיה ישיבת המועדון המוטורי הישראלי 2010 שהייתה מתוכננת ליום ראשון – תיערך בנורדיה ביום שני הקרוב 28 בפב' 2011 בשעה 20:00.כולם מוזמנים (גם חבריי מועדונים אחרים המעוניינים להשתלב בספרינטים וגם נהגים חדשים בתחום).

על הפרק בישיב:

1. תחילת הליך רישוי רכבים לחבריי המועדון.

2.החלטה לגבי קורס הוצאת רישיון נהיגה ספורטיבית והתחלת הליך הוצאת רישיונות נהיגה לנהגים הותיקים וחדשים המעוניינים להצטרף.

3. קביעת מועד לאסיפה כללית ובחירות.

4.הצגת התקנון הטכני הסופי ומתן זמן לשאלות תשובות והתייחסות חברים.

5. הצגת תוכנית לאירוע ספרינט ראשון באביב 2011.

חובה להגיע ולהניע מחדש את הפעילות. מרגע שיונפקו רישיונות לנהגים וכן לרכבים, אין מניעה להוציא אירוע ראשון (בעיית הביטוח אמורה ככל הנראה להיפתר לפחות עבור תחומיי ספרינט ומסלולים סגורים - לפחות מבדיקה שלנו). תודתי מראש לכל מי שיגיע ולמעוניינים לתרום מזמנם להרמת התחום.

בברכה,

אלון

פורסם

עקב ריבוי בקשות לדחות את הישיבה לימים רביעי או חמישי - אני מעלה זאת לשאלה.

כרגע מסתמן כי הרוב מעדיפים יום רביעי בנורדיה 20:00.

נא לרשום העדפה בפורום המועדון (אפשר גם כאן) או לשלוח לי במייל או בטלפון.

אפרסם סופית במוצ"ש.

אלון

פורסם

חברים שלום - הודעה לכלל העוסקים או מעוניינים לעסוק בתחומי הראלי ספרינט היל קליימב וכו',

ישיבת המועדון המוטורי הישראלי 2010 תיערך בנורדיה סופית ביום שני (מחר) הקרוב 28 בפב' 2011 בשעה 20:30. כולם מוזמנים (גם חבריי מועדונים אחרים המעוניינים להשתלב בספרינטים וגם נהגים חדשים בתחום).

על הפרק בישיבה:

1. תחילת הליך רישוי רכבים לחבריי המועדון.

2.החלטה לגבי קורס הוצאת רישיון נהיגה ספורטיבית והתחלת הליך הוצאת רישיונות נהיגה לנהגים הותיקים וחדשים המעוניינים להצטרף.

3. קביעת מועד לאסיפה כללית ובחירות.

4.הצגת התקנון הטכני הסופי ומתן זמן לשאלות תשובות והתייחסות חברים.

5. הצגת תוכנית לאירוע ספרינט ראשון באביב 2011.

חובה להגיע ולהניע מחדש את הפעילות. מרגע שיונפקו רישיונות לנהגים וכן לרכבים, אין מניעה להוציא אירוע ראשון (בעיית הביטוח אמורה ככל הנראה להיפתר לפחות עבור תחומיי ספרינט ומסלולים סגורים - לפחות מבדיקה שלנו). תודתי מראש לכל מי שיגיע ולמעוניינים לתרום מזמנם להרמת התחום.

בברכה,

אלון

נ.ב.

ישיבת ועד התאחדות IRDA - כמו שנקבע היום בכפ"ס בשעה 20:30.

אלון

• תוכן חדש...