Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 205 שנת 98.

לאחרונה המנוע קצת מגמגם לפעמים כשהוא עומד, ובנוסף הצריכת דלק עלתה מ 1:16 ל 1:15.

כמו כן יש לי טסט בקרוב ואני מפחד מהבדיקה של הזיהום אוויר קצת.

הציעו לי לקנות תוסף לרכב כמו זה למשל

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=7980

לפי מה שרשום עליו הוא כנראה אמור לעזור באמת.

השאלה שלי היא האם הוא באמת מועיל ? האם יש אנשים שיגידו שהוא מזיק ??

מה דעתכם בנושא ? תודה .

פורסם

אני לא רוצה לפתוח כאן ויכוחים ומהומות.

אבל אני אישית ממש לא אוהב את כול עניין התוספים האלו.

לפני כשנתיים היה לי ג'יפ סופה ולפני הטסט שמתי לו את התוסף, לא האמנתי אבל אמרו לי לשים 2 בקבקוים במקום אחד בגלל שזה מנוע 4.0 ליטר ופה ושם, חודש אחרי בערך הלך לי מנוע.

אני לא מאשים את התוסף בעניין, אבל גם לא היתה סיבה אחרת שמצאנו בהחלפת המנוע.

אני אישית לא אוהב את כול העניין הזה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
יש לי פג'ו 205 שנת 98.

לאחרונה המנוע קצת מגמגם לפעמים כשהוא עומד, ובנוסף הצריכת דלק עלתה מ 1:16 ל 1:15.

כמו כן יש לי טסט בקרוב ואני מפחד מהבדיקה של הזיהום אוויר קצת.

הציעו לי לקנות תוסף לרכב כמו זה למשל

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=7980

לפי מה שרשום עליו הוא כנראה אמור לעזור באמת.

השאלה שלי היא האם הוא באמת מועיל ? האם יש אנשים שיגידו שהוא מזיק ??

מה דעתכם בנושא ? תודה .

שלום

התוספים למיניהם ויש טובים יותר ויש טובים פחות, נועדו בעיקר לניקוי פנימי של המנוע מהצטברות של פיח וזפת בתא השריפה, על השסתומים, ויש כאלה שהם יעילים כל כך שהם מצליחים לשחרר רינגים תפוסים בתוך חריצי הבוכנות. כל זה טוב ומועיל לשיפור הסחיבה והקטנת תצרוכת הדלק, אבל זה לא פותר בעיות של גמגומים.

יש לחפש את הסיבה בגללה המנוע מגמגם, זה יכול להיות סתם משיכת אויר מצינור ווקום, או מצת דפוק וכו, או אפילו כיוון שסתומים.

בהצלחה

פורסם

אין תוסף שהוא מומלץ לכל רכב ספציפית, לעומת זאת יש כמה תוספים שהם מומלצים יותר מאחרים ושהם של חברות יותר מוכרות.

אני אישית משתמש ב k44

• תוכן חדש...