Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע שם כל יום בסביבות 5-6 בערב.

יש שם מליון נתיבים, ותמיד יש שם פקק מעצבן שנגמר בפתאומיות איפשהו בהמשך.

אף פעם לא הבנתי למה זה ככה? ראיתי שעובדים שם בכביש לייד האם זה יפתור את הבעיה הזאת?

פורסם

זה לא רק שם זה קורה בכל מיני כבישים בארץ .

אנשים נוסעים ממש לאט ואין שום סיבה לזה פשוט אנשים לא מבינים שצריך ללחוץ על הדבשה כתוב 90 אז סע 90 ולא 70 אנשים כל הזמן עושים תאונות רק בגלל שהם נוסעים לאט ושלא יגידו שהמהירות הורגת אני הייתי נהג משאית עד לפני חודש וקרה לי הרבה פעמים שהייתי צריך ממש להאיץ ל130 כדי לברוח מכל מיני מתומתמים שמחליטים לנסוע לאט באמצע כביש מהיר ואז אתה רואה שהוא מדבר בכלל בטלפון בחורות מתאפרות גברים חותכים

בגלל זה יש פקקים אז סעו מהר ככל שהחוק מתיר זאת ותראו שהמהירות מצילה .

"דוגמה גרמניה "

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

בדומה לפקק שנוצר בכניסה ויציאה מתחנת הדלק פז קוקה קולה בבני ברק.

כלי רכב רבים שמגיעים באותה השעה לכבישים, חלקם פונים לתחנת הדלק,ישנה שם השתלבות אשר גורמץ לפקקים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אינני מכיר את האזור אך נדמה לי שיש שם כניסה לאזה"ת (של חולון?). הכניסה היא צדדית ואיננה מתאימה לתנועה רבה, כך שכמות הרכבים המצטופפים בכניסה ע"מ להדחף לנתיב הבודד גורמת לפקק.

פורסם

במקום הספציפי הזה, אני חושב שהסיבה היא שיפוצים שנמשכים באזור (נתיבי שיפוצים כתומים לרוב מאטים את התנועה) יחד עם צמצום מספר הנתיבים מחמישה לשלושה בהמשך (בתוספת ה"אדיבות" האופיינית בצמצום שגורמת לפקק ולא מאפשרת לתנועה לזרום)

פורסם
אינני מכיר את האזור אך נדמה לי שיש שם כניסה לאזה"ת (של חולון?). הכניסה היא צדדית ואיננה מתאימה לתנועה רבה, כך שכמות הרכבים המצטופפים בכניסה ע"מ להדחף לנתיב הבודד גורמת לפקק.

עוד מספר ימים אמורה להיפתח כניסה לבאים מצפון.

-

פורסם

אין כניסה לבאים מצפון (אין מעבר דרך תחנת הדלק "הסיירים").

נתיב כניסה (לבאים מצפון) אמור להיפתח בתאריך 22.03 ע"פ הפרסומים.

גשר הכניסה (לבאים מדרום) כבר פתוח ומופיע בשילוט כ"מחלף חולון מזרח".

-

פורסם
בתוספת ה"אדיבות" האופיינית בצמצום שגורמת לפקק ולא מאפשרת לתנועה לזרום

נהגים לא אדיבים, מצליחים "לייצר" פקק בקלות מכיוון שהם עסוקים בהידחפות,

אותה הידחפות מסתיימת בבלימה של אחד הנהגים, וכמובן עצירה של כל טור המכוניות.

נהגים אדיבים (ומנוסים) משאירים מרווחים, מקלים על ההשתלבות, והתנועה יכולה לזרום בחופשיות.

-

פורסם

ומה הגורם לפקק הקבוע בין בית ינאי (במקרה הטוב) לחבצלת (כביש 2 דרומה) שמסתיים לפני נתניה ללא סיבה נראית לעין ?

• תוכן חדש...