Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם !

מדובר במזדא לנטיס 1600 BJ 2001 מנוע ZM אוטומט

 

לאחרונה החלו רעידות בהילוך ומעט בסרק

תושבת אחורית החלפתי למקורית בגלל הגישה הקשה

 

לפני החלפת שאר התושבות רציתי לקבל המלצה לתושבות חליפיות לא מקוריות

המליצו לי על תושבות של חברת נוק

האם יש לכם המלצות אחרות לתושבות יותר איכותיות אשמח

 

תודה מראש

פורסם

רועי חבל על הכסף שלך תושבות לא מקוריות לא עושות בדגמים האלה את העבודה לפי מה שאנחנו יודעים אם בכל זאת תחליט לקחת סיכון ולנסות תידע אותנו לאחר כמה חודשי נסיעה אם זה אכן כך וזה לא פתר את הרעידות.

פורסם

מניסיון שלי, המוסכניק שלי שאני סומך עליו כבר שנים, המליץ להתרחק לחלוטין מתושבות לא מקוריות ברכב זה (ברשותי גם לנטיס כזו).העדפתי לשלם יותר, ולקחת מקוריות, למרות ההפרש במחיר.

 

תחשוב, מה יקרה אם ריצית לחסוף ושמת תושבות תחליפיות, ובסוף הן לא איכותיות, וגם מתבלות מהר. בקיצור: סתם שפכת כסף לריק.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

×
×
  • תוכן חדש...