Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשים רחשתי גולף V5 אוטומט שנת 2000 עם מנוע 2300 150 כוח סוס.

ועכשיו אני מיטענין ברכישת ג"אנטים במידה 225/40/18 ורציתי לישמוע כמה המלצות בעד ונגד מה האיתרונות ומה החסרונות

לכל הסיפור.

הג"אנטים ניראים ככה רק במצב הרבה יותר גרועה

הישן.jpg

אין לי מוסג מה המידה המקורית של הג"אנט ואין לי גם תמונה של האוטו עם הג"אנט כי לצערי האוטו במגרש החרמה של המשטרה:cry::cry::cry:

אבל זה הג"אנטים שאני מעונין לקנות ניראים כך

החדש.JPG

מה דעתכם?

נ"ב מצטעיר עם לא רשמדי את הנושא במקום הנכון אני חדש פה בפורום ולא כל כך מבין את המערכת.

142592_גאנטים-למכירה.jpg

pro_pic28.3.JPG

פורסם

אאל"ט המידה המקורית שV5 150 נמכרה איתה היא 195\65\15, מידה גדולה יותר שאיתה הגיעה V5 170 (וגם GTI וג'נריישנים למינהם) היא 205\45\16

18 לא נראה לי שבכלל אפשר לאשר בMK4.

V5

פורסם

האמת שעכשו אני חושב על זה ואתה צודק, באמת היו דגמים של MK4 שבמקור באו עם עם ג'אנט 18 (R32) כנראה שבמכונים מאשרים את זה כי זה מופיע באוטודטה.

ובMK4 המרווח 5X100 לעומת 5X112 בMK5.

V5

פורסם
אאל"ט המידה המקורית שV5 150 נמכרה איתה היא 195\65\15, מידה גדולה יותר שאיתה הגיעה V5 170 (וגם GTI וג'נריישנים למינהם) היא 205\45\16

אלה המידות שקיבלתי מעמית או הידוע יותר כ kompy עם ראיתה את השרשור המצליח להארוח שלו בקשר לנושא הזה

פורסם
ניתן לאשר 18" חוקית עפ"י אוטו דאתא.

לפי דעתי 18" יסרסו לך את הרכב בצורה משמעותית.

מיבחינת מה הם יסרסו לי את האוטו לכל דבר יש איתרונות ויש חסרונות

פורסם

תיקון קטן

המידה שהרכב שלך כרגע נמצא איתו היא 205-55-16 וזו המידה הנכונה ע"פ Autodata

225-45-17

225-40-18

אלו המידות המאושרות ע"פ Autodata

ד"א גם גולפים GTI MK4 נמכרו עם 18 (25th aniverssery)

החישוק במידה 18 גם יהיה יותר רחב ובהחלט יהיה יותר כבר מהחישוק המקורי,האוטו ירגיש חלש יותר בכל הפרמטרים

הייתרון היחיד הוא אחיזה ויציבות על הכביש יותר גבוהים,לא משהו שצמיגים טובים יותר על המידה המקורית לא יעשו

פורסם

עוד יתרון זה מהירות סופית גבוה יותר

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

שכחתי להוסיף וכנראה זה החיסרון הכי חשוב

מכיוון שהג'אנט יותר כבד החלק שהכי הרבה ייסבול הוא הגיר.

מכיוון שהגיר של הV5 גם ככה לא להיט ואם אתה אחד שיש לו רגל כבדה על הגז אז אל תתפלא אם יילך לך הגיר

עם ג'אנט כזה

פורסם

במקרה אני בעלים של גולף דור 4 מנוע 2.0 ידני שנועלת ג'נט 18.

החסרונות הם שבפתיחה הרכב קצת יותר כבד, ושצריכת הדלק בתוך העיר גדלה.

הייתרונות לדעתי עולים על החסרונות, נתחיל מהעובדה שגולף עם ג'נט בגודל הזה נראית מרשימה מאוד.

מבחינת אחיזה ויציבות זה עולם אחר מכול הבחינות, פשוט תענוג.

קח בחשבון שלמרות שבפתיחה הרכב נהיה כבד יותר, ברגע שנתרצה לעשות פתיחה מהירה הרכב לא יפרפר כמו עם ג'נט 15\16 וזה נותן לך עוד יתרון.

מה שטען אחד החברים לגבי הגיר אני חושב שיכול להיות רלוונטי רק אם מדובר בגיר אוטומט, אבל במצב כזה אם אתה לא יודע להתנהג נכון עם הרכב והגיר האוטומטי אתה תהרוס אותו גם עם ג'נט 15'.

אם תרצה לדעת עוד פרטים אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי.

דרך אגב, נתקלתי כבר בגולף 1.4 עם ג'נט 18 שנוסעתצ ככה המון זמן, ללא תקלות ובעיות.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

היתרון הוא רק בויזואליות. או אם אתה מתכוון להרכיב מערכת בלימה בגודל של הראש של אלונסו...

:lol:

מרכז כובד גבוה יותר, משקל כבד יותר ואלו רק שניים מהחסרונות הרבים.

אי לכך, אין יותר צורך בהסברים.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...