Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נורה של ENGINE CHECK נדלקה לי ואחרי שפתחתי את המכסה מנוע ראיתי שעל הבלוק מנוע עצמו איפה שהפקק הגדול, יש נזילה של שמן...

זה יכול להיות מזה? זה מסוכן? כמובן שידוע לי שנזילה זה מסוכן אבל קריטי?

נזילה של כמה טיפות לא יותר מדי אבל עדיין...מפחיד

Opel Adam S 2017

פורסם

סופר לנסר...

אגב הרכב עבר טיפול קטן שכלל סידור הטורים, כי המוסכניק אמר שהטורים היו גבוהים לרכב כשהוא על סרק ובכללי,

ואכן זה היה, סידר את הבעיה אפילו לא גבה ממני שקל על זה, הכל היה טוב ויפה עד לפני כמה ימים..החזיק חודש ושוב הרכב חזר קצת לרטוט כשאני על ניוטרל, והמנוע מרגיש קצת רועד..ממש טיפה אבל מרגישים את זה, הוא לא עובד חלק אלא טיפה מגמגם, שמעתי הרבה רכבים ישנים בצורה כזו ומדי פעם גם בכריזמה שיש לאבא שלי (99) זה קורה, אבל כשאני מפעיל מזגן ומשחק עם החלונות החשמליים אני שם לב שהאורות קצת יורדים, כאילו נחלשים וגם החלונות לא יורדים מהר, כשאני מתחיל לנסוע ולוחץ טיפה על הגז הכל מסתדר והוא חוזר לנסיעה חלקה...

בפעם שעברה, המוסכניק גם ניתק את המצבר לכמה דק' ואז החזיר, והבעיה לא חזרה עד אתמול כששיחקתי עם המזגן..כי זה באמת היה הדבר היחיד שעשיתי ברכב, לא נגעתי בשום דבר ואני אחד שנוסע עדין ללא לחיצות מיותרות על הגז או קיקים וכו'...

היה קטע שהרכב היה מכובה, שלחצתי על כפתור ה OVER DRIVE וכיביתי.

יתכן בעיה חשמלית?

Opel Adam S 2017

פורסם

בהרבה מיקרים כפיתרןו זמני מוסכניקים פשוט מנתקים את קוטבי המצבר ואז מחזירים והמנורה נעלמת לה אבל הבעייה עדיין סוג של קיימת והמנורה פשוט חוזרת אחרי כמה זמן. יש לחבר את הרכב למחשב ולראות מה הבעיה ודרך המחשב לבצע את איפוס הנורה. חבל סתם להתחיל לנחש...

:)
פורסם

ברור לי שאקח את הרכב שוב לטיפול, בפעם שעברה הוא בדק את הרכב יותר לעומק, ועשה כיוונונים למנוע כמו שכתבתי, אני לא יודע אם הוא השתמש במחשב לבדיקה של הבעיה אבל זה לקח לו כמה שעות עד שבאנו לקחת חזרה את הרכב, בכל מקרה כמובן תודה על התשובות.

אגב דבר נוסף, זה קריטי לנסוע עם הרכב ככה? כאילו, אין בעיה מהמנוע רעש מוזר או קרטועים, המנוע מגיב טוב וגם בהאצה הוא זורם סבבה לגמרי.

פשוט הקטע עם החשמל ברכב, כשהמנוע על מצב המתנה בניוטרל נראה ומרגיש לפעמים כאילו הסל"ד נמוך מדי, ואצלי בלנסר הזו אין מד סל"ד (עוד לא ראיתי רכב שאין בו מד סל"ד, זה כל כך מטומטם).

שוב תודה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אגב, כמו שרשמתי בהודעה אחרת, מדוע התקלה גורמת למנוע לא לזרום כמו שצריך, כאילו רעידות מעצבנות, וכשמנתקים את המצבר ומחזירים הבעיה נעלמת המנוע חוזר לפעול טוב ושוב כשהנורה נדלקת זה קורה...

מעין מנגנון של המחשב רכב?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...