Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע לגבי גפ"מ ומחירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש ברשותי רכב מסוג סוזוקי ליאנה שנת 2005 ורציתי לדעת:

1) אם אפשר להתקין עליה מערכת של נסיעה בגז (הסבה לגז)?

2)מה המחירים של ההתקנה ?

3)כמה בערך עולה ליטר גז כיום?

תודה מראש

פורסם

מעניין. המליבו של אשתי עושה בעיר 1:7 .מזל שאין לנו מנוע גדול כמו בליאנה.או שדוושת הגז בליאנה כמו בטרקטור - פול גז כשאתה עוזב.

פורסם

יש 2 בעיות עתידיות שיכולות להיות עם הגז :

1. המחיר שלו הוא זול מכיון שאין עליו מס כרגע, אבל כמו שאתה רואה, בהרף עין יכולים להוסיף מס,הכול תלוי במצב הכלכלי במשק(בכמות שכבות הפרזיטים שתצטרך לממן)

2. יש כרגע הצעה כתובה שמתכוונים לעלות את האגרה על רכבי גפ"מ ב-3 אלף שקלים. מתי זה יקרה אם בכלל? לא ידוע. אבל רק שתדע שזה בתוכניות.

תעשה את החשבון אם משתלם לך.

אני אישית חושב שבכסף של הליאנה+הכסף של ההתקנת גפ"מ, אפשרי לקנות רכב דיזל טוב, שגם יתן יותר חסכון וגם עתידו פחות לוטה בערפל.

פורסם

גם אני חשבתי להתקין את המערכת ברכב שלי , אבל במדינה כמו שלנו אי אפשר לדעת מה יהיה מחר..מה יקרה אם תתקין את זה ותשקיע אלפי שקלים ובסופו של דבר יעלו את המחיר לליטר של גז גפ"ם ? זה סיכון רציני.

במצב הנוכחי אתה מחזיר את ההשקעה שלך בערך אחרי שנה..אבל שוב אי אפשר לדעת.

פורסם
הליאנה ממש לא חסכונית. באזור 1:6 בעיר

הרכב שלך עבר הסבה למנוע ביג בלוג של GMC? זו צריכה לא הגיונית. אולי יש תקלה בחיישנים - ממליץ לבדוק את זה. 1 ל-10 זה סביר לרכב כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתי עם הרכב בכמה מוסכים ואף אחד מהם לא מצא איזושהי בעיה שבטוח קיימת..

אני מדבר כמובן על צריכה עירונית. האמת שגם לא מאוד התאמצתי מפני שבמקרה הטוב אני עושה 10k ק''מ בשנה.

נקווה שפיג'ו יעמדו בהבטחה שלהם לגבי ה 3008 שתגיע במרץ..

• תוכן חדש...