Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,במאסטר שף לא התמודדתי אך לפי מה שראיתי- המחבת של "נאופלם" בעלת עמידות יותר גבוהה לחימום למרות הקוטר הקטן יותר. בנוסף, במחבת השניה לא מוזכר ציפוי נגד הדבקות.

המחיר..? לשיקולך.

פורסם

לדעתי כן. דווקא היא נחשבת ל"מחבת בריאות" מבחינת הבישול ללא שמן שניתן לעשות בה (לפחות על פי חלק מאתרי האינטרנט שרפרפתי עליהם).

טוב,עשית לי תאבון. נראה לי שאלך להוריד איזה פרה בלחמנייה :roll:

פורסם

יש לי את הניאופלם (לא יודע איזה קוטר, היא בצבע כתום)

מחבת מאוד נוחה ושימושית, אפשר באמת להשתמש בה ללא שמן. שים לב שאסור לנקות אותה כשהיא חמה על מנת לא לפגוע בציפוי הקרמי. אצלי היא נראת כמו חדשה אבל אני שומר עליה כמו מטורף :roll:

פורסם

מחבת לא קונים לפי כמה שרואים אותו בתכניות בטלביזיה,לא עם ציפויים וצבעים של חלליות ולא מתוצרת מדינה שלא משתמשת במחבתות אלא בווקים.מחבת (מכוער,שחור וכבד) קונים בדוכן של זקנה בשוק של עיירה נידחת באיטליה/צרפת.

• תוכן חדש...