Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, אם לא טיעיתי בחישוב אז כלכלית זה לא חוסך כלום.

החומר הזה עולה 1000 ש"ח לליטר, העלות של החומר היא פי 2.4 מכסף של הדלק שתחסוך.

(במידה ולא טעיתי בחישוב).

קובי

פורסם

מיכל אחד עולה 165 ש"ח ל-100 מ"ל, מה שלפי הכתוב מספיק ל-400 ליטר דלק, ומבטיח חסכון של 20% כלומר 80 ליטר.

כלומר עולה 165 חוסך מעל 560 ש"ח. די משתלם, אם זה באמת עובד.

:turn-l:
פורסם

לכל תדלוק של 40 ליטר, מוסיפים 10 מ"ל.

40 ליטר דלק כפול 7 ש"ח לליטר זה 280 ש"ח.

חיסכון של 15 אחוז מהדלק זה אומר שחסכת בש"ח(280*0.85= 238. 280-238= 42) 42 ש"ח.

10 מ"ל שצריך להוסיף למיכל יוצא- 100 ש"ח(10 מ"ל כפול 1000 לליטר).

חיסכון בשקלים לתדלוק הוא 42 ש"ח.

עלות החומר לתדלוק היא 100 ש"ח.

איפה החיסכון פה?

או שטעיתי בחישובים, אם כן אני מתנצל.

קובי

פורסם
10 מ"ל שצריך להוסיף למיכל יוצא- 100 ש"ח(10 מ"ל כפול 1000 לליטר).

מיכל של 100 מ"ל עולה 165 אז 10 מ"ל עולה 16.5 ש"ח (ומביא לכאורה לחסכון של 42 ש"ח לפחות).

פורסם

אממ האמת אני לא יודע עד כמה זה בריא לרכב עם חושבים על זה בהיגיון

צריך 10 מיליליטר על 40 ליטר דלק ?

זאת אומרת שעם זה באמת עובד יש שם וואחד ריכוז של חומר פעיל (שזה אומר סוג של חומצה או משהו יותר גרוע)

לא יודע עד כמה זה טוב למישוש קבוע

מה שכן עם זה באמת עובד אפשר לקנות בקבוקון כזה ולפני טסט לשים קצת

פורסם

yuvk

הבנתי את הטעות שלי, אבל זה לא מביא לחיסכון של 42 ש"ח.

אלא ל42 ש"ח - 16.5= 25.5 ש"ח לתדלוק.

וזה במידה וזה אכן עובד.

(נתעלם מהעובדה שהם אומרים זה חוסך 20 אחוז(סה"כ הם רוצים למכור), ומזה שמחיר הדלק הוא לצערנו מעל 7 ש"ח, ושאני חישבתי את הנוזל לפי מחיר של 1000 לליטר ולא 1650).

חבל שלא כתוב ממה החומר מוכן, אני חושב שזה על בסיס מתנול, יכול להיות?

קובי

פורסם

Cut the Bulls*it.

עד מתי יהיו פראיירים שיאמינו לזה :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
yuvk

הבנתי את הטעות שלי, אבל זה לא מביא לחיסכון של 42 ש"ח.

אלא ל42 ש"ח - 16.5= 25.5 ש"ח לתדלוק.

אנחנו אומרים אותו דבר - עולה 16.5 ש"ח וחוסך דלק בשווי 42 ש"ח ולכן "משתלם" (לכאורה, לכאורה).

פורסם

כבר שכחתם את הטורבו החשמלי, התוסף שבונה לך את הבוכנה כאילו יצאה מהמפעל, הגלולות שחוסכות בדלק, והשמן שמצפה את הצילנדר בזהב ויהלומים? עד מתי תאמינו לכל השטויות האלו.

פורסם

שמע שווה לנסות ולבדוק אין מה להפסיד אם המחירי דלק היום צריך לבדוק כול דבר

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

בדיוק בגלל דעות כאלו אנחנו נמשיך ונראה את כל תוספי השקר האלה. הדעות האלה מבוססות על בורות וחוסר הבנה לגבי האופן בו מנוע עובד (ואל תעלב, זה ממש לא אישי, רובה המכריע של האוכלוסייה לא מבינה בזה).

אין, לא קיים ולא יהיה (לפחות לא בעתיד הנראה לעין) תוסף שמשפר את צריכת הדלק בעשרות אחוזים. מנוע בערה פנימית הוא מכלול בלתי יעיל. רק אחוז קטן מאוד מהאנרגיה הפוטנציאלית שיש בדלק מתורגמת לאנרגיה קינטית שמניעה את הרכב. שום תוסף פלאים כזה או אחר לא ישפר את הצריכה ב 20% ולא יפחית את פליטת המזהמים ב 60%.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שמע שווה לנסות ולבדוק אין מה להפסיד אם המחירי דלק היום צריך לבדוק כול דבר

יש לי עוד משהו שאתה צריך לנסות:

על כל תדלוק, תשלם לי 10 שקלים - ואני מבטיח בתמורה להתפלל עבורך לחיסכון בדלק! עד 100% חיסכון בדלק מובטח!:-P

• תוכן חדש...