Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לחברי הפורום.

יש לי יונדאי סונטה 00' ומאז שקניתי את האוטו (שנתיים בערך ) לא הייתה מופיע נורת ה check angine בעת הדלקת הסוויצ' ולא התייחסתי לזה כל כך אבל תמיד הייתי מודע לבעיה , בנוסף לזה בטיפולים התקופתיים שעשיתי ביונדאי תמיד הייתי שוכח לציין שיבדקו לי את הבעיה והיום החלטתי לבדוק מאיכן נובעת הבעיה ועשיתי ניסוי.

פעם היה לי מיצובישי סופר לנסר וכשהייתי מנתק את חיישן שנמצא בסעת יניקה הנורה הייתה נכבת אך הטורים היו רוקדים , אז ניסיתי אצלי לראות אם זה גם קורה והופעתי לגלות שכאשר אני מנתק או מחבר את אותו פלאג של החיישן יניקה לא קורה כלום הטורים נשארים עומדים והכל כרגיל , יכול להיות שזאת הבעיה?

בנוסף לפעמיים קורה שבספידומטר הנורה שבין 120-140 פועלת לסירוגין יכולה לעבוד ופתאום להתכבות, איך מסדרים?

תודה לעוזרים.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

הדרך הבטוחה לבדוק מה הבעיה זה להתחבר לסורק תקלות במוסך.

אחרת אפשר גם להתחיל מהורדת מנוע :)

אודי A4

דימה.

פורסם

אם אותו בחור היה מנתק את המצבר לפני שהיה מוציא את הספידומטר רוב הסיכויים שלא היה מגיע לבעיה הזו?

אגב איך אני בודק את תקינות המנורה , יש שיטה לבדוק בלי לפרק את לוח המחוונים?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם
אם אותו בחור היה מנתק את המצבר לפני שהיה מוציא את הספידומטר רוב הסיכויים שלא היה מגיע לבעיה הזו?

אגב איך אני בודק את תקינות המנורה , יש שיטה לבדוק בלי לפרק את לוח המחוונים?

הבדיקה היא להדליק סוויץ ולא להתניע -כך כל בוחן רכב במכון בדיקה עושה..

פורסם

ניחוש, בטח לבעלים הקודם היית תקלה , שעלות תיקונה יקרה , ואולי במקרה הוציאו את המנורה מהלוח שעונים?

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

אני גם מניח שיכול להיות שזה מה שעשו , אבל אני ינסה השבוע לפתוח את לוח המחוונים ולבדוק , המנורות שם זה בתוך בית נורה שחור שיוצא בחצי הברגה?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

• תוכן חדש...