Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אודי 80 102i 1.6 הזרקה מכנית.

לאחרונה מד הטורים "קופץ". פתאום באמצע הנסיעה המד מפסיק לעבוד ומורה על "0". עובר קצת זמן ואז הוא חוזר לעבוד.

אני חושב שיש איזשהי בעיה במד האויר של מערכת ההדרקה. לאחר שבדקתי במוסך אחד, הבנתי שהם לא ממש רוצים להתעסק עם זה.

האם יש מוסך טוב בצפון שאפשר לסמוך עליו בעניין הזה ושלא יעשוק במחירים? (חיפה צפונה).

תודה

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

פורסם

נכון מאד. האם המנוע מגמגם או נכבה כאשר המד יורד לאפס? אם כן - תקלה במערכת ההצתה. אם לא - תקלה בחוטים שבין הסליל למד הטורים, או תקלה במד עצמו (פחות סביר).

לפי תיאורך אין בעיה במערכת ההזרקה.

דני

פורסם

אם מדובר בתיבת הילוכים אוטומטית-יש לגשת למכון גירים לאבחון -אולי חיישן מהירות של הגיר (רק אם אתה מרגיש בנוסף תופעה של נסיעה לא חלקה) או שמדובר בתקלה בלוח שעונים ואז יש לפנות למכון לספידומטרים,יש אחד כזה קרוב למשרד הרישוי חיפה קרוב למכוני הרישוי שלפני בדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...