Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חימום ברנו מגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל העוזרים.

יש לי רנו מגאן שנת 99 והחימום באוטו עובד רק ברגע שאני מפעיל את המפשיר אדים בשמשה הקדמית והחימום חלש מאוד.

ברגע שאני סוגר את המפשיר אדים ופותח את החום לכיוון התריסים של הנהג לא יוצא חום רק אויר.

מה יכולה להיות הבעיה ?

פורסם

החימום חלש מאד בפתחי היציאה של המפשיר אדים?

בדוק אם לא חסר לך נוזל קרור.

גש למוסך לבדוק את הרדיאטור חימום שלך. ייתכן ויש סתימה בצינורות המובילים אליו מים או לחליפין, שהוא נהרס.

ישנה בדיקה שאני לא יודע אם נוהגים לבצע אותה במוסכים ורביד (Ravidp18 ) עשה אותה על המגאן שלי וזה פתר את הבעיה..

שיחרור 2 הצינורות שהולכים לרדיאטור חימום (וממנו בחזרה) וריקון המים מהם. השחלת צינור גינה לאחד הצינורות והפעלתו.

אם יש סתימה קלה- אחרי זמן מה יצא מהצינור השני ג'יפע. אם לא יוצאים מים מהצינור השני אחרי הרבה נסיונות- לך למוסך.

אם המים זורמים רגיל ואחרי הפעולה עדיין אין חימום- ככל הנראה הרדיאטור חימום הלך. (יש לשים לב במהלך הפעולה האם אין רטיבות באיזור הדוושות- באם כן- הרדיאטור חימום הלך.)

לאחר הפעולה רצוי לייבש את הצינורות ורדיאטור החימום ע"י דחיסת לחץ-אויר בצינור אחד, לחבר ולמלא נוזל קירור בחזרה.

בכל מקרה, אין להשתמש בשום חומרים ממיסים דוגמת מלח לימון ועוד כל מיני התחכמויות למיניהן שלא מיועדים בתכלית בשביל זה.

(מנסיון של קמצנים בעבר... ששילמו בסוף הרבה מעבר למה שהיו צריכים...)

באם אין לך נסיון בענין ו\או כלי עבודה מתאימים- גש למוסך.

בהצלחה

רביד, תודה רבה שסידרת לי את החימום בימים קפואים אלו...:roll:

פורסם

החימום חלש מאוד לא בפתחי היציאה של המפשיר אלה החימום בכללי של האוטו בפתחי היציאה של הנהג .

פורסם

בדוק אם לא חסר לך נוזל קרור.

אם המים זורמים רגיל ואחרי הפעולה עדיין אין חימום- ככל הנראה הרדיאטור חימום הלך. (יש לשים לב במהלך הפעולה האם אין רטיבות באיזור הדוושות- באם כן- הרדיאטור חימום הלך.)

צחי,תיקון קל, אם חסר נוזל קירור(כנראה שבעיית חום מנוע תהיה קריטית הרבה יותר מחימום בתא הנוסעים) או לחילופין יש נזילת מים מהרדיאטור חימום(מטרד בפני עצמו)

בכל אחד מהמקרים הללו החימום בתא הנוסעים ,יעבוד,אלא פשוט הצרות יהיו שונות..:roll:

ולגבי עניין הזרמת האוויר במעברי המים, זה כבר עניין של פדנטיות.:wink:

פורסם

תודה על התיקון.

במחשבה שניה נראה לי שבכלל כדאי לבדוק קודם את חום המנוע.

ייתכן והמנוע קפוא ולכן אין חימום. (אין תרמוסטט)

האם חום המנוע שלך יציב והמחוג נמצא באמצע הסקאלה כשהאוטו בפעילות? (הכוונה היא לזמן שהאוטו כבר אמור להיות חם.. באמצע נסיעה.)

• תוכן חדש...