Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש - קניית רכב בכ-15K

coolfan
שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה אני חדש פה בפורום ואני לא ממש מבין ברכבים

אבל אני מעוניין ברכב טוב חסכוני ויפה

יש רכב שאני מעוניין בו אבל אני מעדיף להתייעץ איתכם

אני מעוניין ברכב המיצובישי קולט אחד מוכר אצלנו משנת 1993 הבעייה היא הוא רוצה עליו 15K זה קצת יקר עבור השנה אבל יש לו את כל התוספות שזה: גלגלים ,חישוקים, משוהא על המנוע בשביל הגזים הוא הוסיף כמה שיפורים וטורבו מערכת רמקוליים מאחורה ,מושבים חדשים ועוד'

לכן הוא עולה במחיר הזה

השאלה היא אם זה שווה את זה הוא לקנות משנה יותר מתקדמת באותו סכום אך ללא התוספות

או בכלל לקנות רכב אחר!

מה אתם ממליצים תודה=)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע כמו רכב שעובר חיים קשים,בתקציב כזה,הייתי הולך על פונטו גם מודל יותר חדיש וגם חסכוני.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה הגלגלים זה בהחלט תוספת אחרת הרכב לא ייסע לאף מקום.

משהו על המנוע בשביל הגזים אני מנחש שמדובר בהורדת ממיר קטליטי שאיננו חובה בשנים הללו ותן לי לנחש יש לו גם פילטר פתוח ו"אגזוז לחץ",טורבו זה שולי עניין של 50-100 ש''ח :? ,ובטח הרכב חסכוני כמו הפולו TSI החדשות עם הטורבו.

מערכת! רמקולים מאחור = סט רמקולים אחוריים,כיסויים חדשים\גופיות לרכב ועוד.

בקיצר רד מהבלאגן הזה.

חסכוני הוא לא יהיה במיוחד עם טורבו,בטסטים תאכל בלאגן ואולי גם הורדות מהכביש,גם ככה הרכב הזה מושך אש.

מצא לך אקזמפלר בלי כל השיפורים,שידרוגים הללו ובשנתון מעט חדש יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...