Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

לפני שבועיים החלפתי ברכב שלי, בלנו 98 אוטומטית, 2 תושבות קדמיות + 2 בולמי זעזועים מקדימהחשבתי שזה יפתור לגמרי את בעיית הרעשים.. אלא שעדיין יש רעשים בזמן סיבוב ההגה. המוסכניק מציע כעת להחליף 2 משולשים מקדימה עקב "חופש"

הצעת המחיר היא : 550 ש"ח כולל עבודה, לא כולל מע"מ.

אני צריך חוות דעת האם הצעת המחיר סבירה והאם החלפת הציריות יכולה לפתור את הבעיה שתיארתי ?

תודה מראש

פורסם

יש לי תחושה שהמוסכניק שלך הולך בשיטה של ניסוי ותהיה.

אין שום סיבה שלא לאתר במדויק את מקור הרעשים בזמן סיבוב ההגה אם הם קיימים כאשר האוטו עומד במקום.

צריך רק אוזניים ועיינים בריאות וחוש מישוש טוב לגעת בחלקים הנעים בזמן סיבוב האוטו ולהרגיש את מקור הרעש והדפיקות.

במקרים קשים אפשר להעזר בסטטוסקופ (כמו של רופא).

לו היה מדובר ברעש שקיים רק בזמן נסיעה עוד יש קצת מקום לניסוי ותהיה אבל כאשר אוטו עומד במקום מוסכניק רציני אמור לאתר במדויק את מקור הדפיקות ולא להחליף סתם חלקים ללא צורך.

פורסם

שלא תבינו לא נכון , החלפת הבולמים פתרה את הרעשים כשעולים על בורות.. עכשיו לא מרגישים זעזועים כמו מקודם..

2 תושבות מנוע הוחלפו כי היו קרועות ולפי המוסכניק היה עדיף להחליף לפני שהמנוע יפול, כי התושבת מחזיקה אותו , הגיוני ?

בוא נניח שהחלפת המשולשים תפתור את הבעיה , האם המחיר החלקים והעבודה סבירים בהנחה שהמשולשים תוצרת יפנית ולא סינית

תודה ולילה טוב

פורסם

תושבות מנוע תפקידם לתמוך את המנוע ובין התר להחזיק אותו ולמנוע ויברציות מיותרות שלו תוך כדי עבודה.

בעניין מחיר המשולשים - סביר ותקין!

:)
פורסם

בתור אחד שהחליף משולשים ב"מחיר מבצע" של 1000 ש"ח כולל מע"מ וכו', נראה לי אחלה מחיר ועוד עם עבודה. אבל שוב יכול להיות שהזמינות של החלפים שלך נותנת להם מחיר מאוד זול שאפילו 550 לא כולל מע"מ יכול להיות יקר.

אני נוסע על RS2000 אז אני רגיל שכל דבר קטן מגיע ל 4 ספרות. לפי דעתי תבדוק לרקע בעוד איזה מוסך או שניים ותראה מה הטווח מחירים.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
בתור אחד שהחליף משולשים ב"מחיר מבצע" של 1000 ש"ח כולל מע"מ וכו', נראה לי אחלה מחיר ועוד עם עבודה. אבל שוב יכול להיות שהזמינות של החלפים שלך נותנת להם מחיר מאוד זול שאפילו 550 לא כולל מע"מ יכול להיות יקר. - למה אתה מתכוון זמינות החלפים נותנת מחיר יותר זול ?

אני נוסע על RS2000 אז אני רגיל שכל דבר קטן מגיע ל 4 ספרות. לפי דעתי תבדוק לרקע בעוד איזה מוסך או שניים ותראה מה הטווח מחירים.

שנית כל איזה יצרני משולשים יפניים אתה מכיר ? אני רוצה לדעת בוודאות שהוא מחליף למשולשים תוצרת יפנית ולא עובד עלי..

תודה

• תוכן חדש...