Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה עדיף מכלום!

והצבע של האור לא ישתנה מפנס לפנס רק איך שהוא "נזרק" על הכביש.

ד"א

לפני שקניתי את הMtec שלי לא מצאתי שום השוואה בניהם לדיימונד ואני יודע שזה ממש חסר אז לקחנו את היוזמה ליידים 8).

מסכים שזה עדיף מכלום. והיוזמה להשוואה היא יוזמה מבורכת.

אבל אם החלטת לעשות את זה, אז כמו שצריך לא סתם להרכיב על רכבים.

אם אתה מהצפון אשמח להצטרף כדי שתעשה השוואה מדויקת.

אגב, צבע האלומה כן משתנה מפנס לפנס. ישנם רכבים ללא עדשה ממוקדת שאלומת האור שלהם ניראת כחולה

והם גם משתמשים בדיימונדס. יותר מזה, תוכל למצוא כאן בשירשורים דומים בנושא הזה שיש קונים שהתלוננו על צבע כחול של הדיימונדס כשמנגד מישהו אחר מגיב לו שאצלו מתקבלת אלומה נקייה לגמרי (כמו בתמונות שהעלתי).

בכל אופן, בהצלחה.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק... אני ראיתי דימונד ויזן במציאות על סוברו וזה היה ממש גוון כחול ואצלך זה ממש לבן נקי בתמונות

תקן אותי אם אני טועה....

התעלומה אצלך זה רק הלד הכחול בחנייה

פורסם
לא הלכתי על קסנון כי מקורי יעלה סביב ה 2-3K ש"ח. זה עסק יקר.

וכל הזיופים הסיניים הזבל שעולים 30$ אני לא יתקין ברכב שלי.

אור גבוה השארתי רגיל, אין לי צורך להחליפם. השימוש בהם הוא מועט. וגם אני אני יחליט להחליף אותם אני כניראה יחליף

לנורות החזקות יותר שמאירות יותר חזק ויותר רחוק. באור גבוה אני מעדיף את זה על פני יופי.

מה הפירוש זבל סיני 90 אחוז מהמוצרים שנימכרים היום הם סינים! בפועל המוצר הוא מספק את הסחורה בתור קסנון. זה לא כמו שתגיד בנורות הפשוטות שהצבע יתקלף או שכל מנורה תאיר בצבע אחר! זה משהו קצת ברמה יותר איכותית מרק צבע. ת'אמת מהתמונות שהבאת זה ניראה יפה מאוד השאלה אם זה לא מפחית בעוצמה של האור, כי מה שאני לא מבין כאן זה אם מדובר בנורה שמספקת את אותו וואט כמו בנורה הרגילה, אבל היא צבועה עם צבע אז באופן אוטומט העוצמה יורדת! תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

אתה צודק אבל בנורות הטובות הפיגעה היא מזערית אם בכלל

כרגע הנורות הטובות זה הדימוד והאמטק שלפי התמונות פה אין כ"כ הבדל בינהם

פורסם
בדיוק... אני ראיתי דימונד ויזן במציאות על סוברו וזה היה ממש גוון כחול ואצלך זה ממש לבן נקי בתמונות

תקן אותי אם אני טועה....

התעלומה אצלך זה רק הלד הכחול בחנייה

אתה לא טועה. יש אישור..

לא הלכתי על קסנון כי מקורי יעלה סביב ה 2-3K ש"ח. זה עסק יקר.

וכל הזיופים הסיניים הזבל שעולים 30$ אני לא יתקין ברכב שלי.

אור גבוה השארתי רגיל, אין לי צורך להחליפם. השימוש בהם הוא מועט. וגם אני אני יחליט להחליף אותם אני כניראה יחליף

לנורות החזקות יותר שמאירות יותר חזק ויותר רחוק. באור גבוה אני מעדיף את זה על פני יופי.

מה הפירוש זבל סיני 90 אחוז מהמוצרים שנימכרים היום הם סינים! בפועל המוצר הוא מספק את הסחורה בתור קסנון. זה לא כמו שתגיד בנורות הפשוטות שהצבע יתקלף או שכל מנורה תאיר בצבע אחר! זה משהו קצת ברמה יותר איכותית מרק צבע. ת'אמת מהתמונות שהבאת זה ניראה יפה מאוד השאלה אם זה לא מפחית בעוצמה של האור, כי מה שאני לא מבין כאן זה אם מדובר בנורה שמספקת את אותו וואט כמו בנורה הרגילה, אבל היא צבועה עם צבע אז באופן אוטומט העוצמה יורדת! תקן אותי אם אני טועה.

אני יענה לך זה. 90 אחוז מהמוצרים המיוצרים בסין הם זבל סיני שלא מחזיק מעמד או עובד כראוי בצורה רציפה וחלקה. זבל סיני זה הרבה דברים שעשויים מחומר חרא שלא בנוי בסטנדרטים מחמירים כמו "פיליפס" הגרמנית לדוגמא או שאר חברות גדולות מוכרות. אפשר לראות את ההבדל בין סיני חיקוי לאורגינל בהרבה דוגמאות אחרות ולאו דווקא בנורות, שאתה רואה שחור על גבי לבן שהאיכות לא דומה. היא רק "מזכירה" את האורגינל. הצורה דומה הכתב דומה אבל האיכות,התוצאה= זבל. תמיד תיפול על איזה מציאה של משהו שיחזיק לך מעמד. אבל לרוב זה מסתכם בזבל. לכן רשמתי רק 90 אחוז ולא 100.

המגבר הסיני הוא זבל יחד עם הנורות שלו. האלומה מסנוורת את הנהגים מלפנים וממול. לא קשה לזהות אותם על הכביש. אני אישית סונוורתי כבר מספר פעמים ע"י קסנון זול. העוצמה היוצאת מהמגבר לא אחידה. יש מקרים של

חיווטים שנשרפים או פנסים שמתחילים להשחיר מבפנים.

גם אם תסכים וגם אם לא, מבחינתי יש דברים שבהם לא משחקים- זה אחד מהם. בטח לא ניראה לך הגיוני הפרש מחיר עצום שכזה על קיט מלא של קסנון?! זה אמור להדליק לך נורה אדומה :idea: אבל היא בטח לא נידלקה לך כי היא סינית!:oops:

אם אני הייתי נעול על קסנון ובחרתי לרדת מזה בעקבות מאמרים ותגובות שונות ברחבי האינטרנט בכל העולם ובכל השפות.

כדאי שתרד מזה גם אתה.

לגבי האלומה של הדיימונדס, איכות האלומה לא ירדה משמעותית. למה משמעותית? כי אני לא מצליח לזהות אם בכלל היא ירדה לכן גם אם היא ירדה לא ניתן להבחין בשינוי הזה רק אם תבוא עם מודד שימדוד את עוצמת האלומה המתקבלת במרחק מסוים. לכן היא לא משמעותית. ואם תרצה אור כמו שצריך במקום חשוך במיוחד, שים אורות גבוהים.

פורסם
תבקש דמוי קסנון בכל חנות מערכות משו כמו 100 שקל לזוג

באותה הזדמנות תקנה גם סט צמיגים יש מבצע קנה 2 סוכר קבל צמיגים חדשים לרכב.

הם יחזיקו הרבה זמן מעמד כמו הקסנון -עד היציאה מהחניה.

פורסם

Mtec super white VS Philips diamond vision

הינה ההשוואה שלנו, מקווה שיצא טוב ויתן לכמה אנשים פה כיוון לאיזה מנורה הם מעדיפים.

יש אצל נועם (JANT18) עוד תמונות שהוא יעלה עוד מעט.

צד ימין דימונד ויזן, צד שמאל אמטק סופר וויט.

img1512p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

אמטק סופר וויט.

img1532mv.jpg

דיימונן ויזן.

img1522rl.jpg

צד ימין אמטק, צד שמאל פיליפס דיימונד,

האמקט ניראה קצת צהבהב אבל האור שהוא מאיר על הכביש יותר לבן אבל לא כמו הפיליפס שהם אפילו יותר לבנות.

img1514dl.jpg

פורסם

קודם כל יוזמה באמת כל הכבוד לשניכם יפה שככה נרתמם!!!!!!!!

הרבה אנשים בעולםאני בטוח רצו השוואה כזאת....

אז אתה אומר שהפיליפס עדיפות? הם יותר לבנות?

מי שרוצה דמוי קסנון אור לבן עדיף פיליפס לפי מה שאתה אומר..?

פורסם

טוב אז אצל סהר התמונות יצוא הרבה יותר טובות מאצלי!

מה שכן יש תמונה אחת של האורות חניה, לדים 6000K 1.5W אור לבן. ליד קיר או רכב האור שפוגע קצת כחול. לדעתי שילוב טוב עם הדימונד.

img1529p.jpg

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

האמת שעל הכביש הMtec ניראות ממש לבנות וגם הדיימונד.

לפי מה שראיתי עכשיו ובתמונות הפיליפס נותן גוון קצת יותר לבן כחלחל,

והMtec יותר לבן צהוב אבל על הכביש זה ניראה לבן נטו,

תיראו לפי התמונות מה אתם מעדיפים אני שמח עם הMtec שלי אבל יש כאלה שזה נותן להם גוון קצת יותר מידי צהוב

בגלל הפנס (ככה הבנתי מכמה אנשים שהזמינו אותם ודיברו איתי בהודעות פרטיות)

פורסם

האנשים האלה זה אני, אל תתבייש לציין זאת:oops:.

וכמו שאני רואה אצלך זה לא לבן שלג.

כנראה שלא רק אצלי, הפנסים הם שקובעים הכל בסופו של דבר.

אני כנראה אזמין דיאמונד ויז'ן , יכול להיות שהציפוי ה"יותר מדי" יתן לי לבן שלג. אני מנסה להבין איך יכול להיות שיש לי בעיה כזו בפנסי זכוכית שכל נורה עם ציפוי כחול עדיין מאירה בגוון צהבהב. באמת נושא שמשגע.

פורסם
האמת שעל הכביש הMtec ניראות ממש לבנות וגם הדיימונד.

לפי מה שראיתי עכשיו ובתמונות הפיליפס נותן גוון קצת יותר לבן כחלחל,

והMtec יותר לבן צהוב אבל על הכביש זה ניראה לבן נטו,

תיראו לפי התמונות מה אתם מעדיפים אני שמח עם הMtec שלי אבל יש כאלה שזה נותן להם גוון קצת יותר מידי צהוב

בגלל הפנס (ככה הבנתי מכמה אנשים שהזמינו אותם ודיברו איתי בהודעות פרטיות)

נני שיש לי את הפנס האולטימטיבי למנורות.... אל תגיד אתה לפי התמונות מה אנחנו חושבים

איך אתה ראית את האמטק לאומת הדימונד? עוצמת תאורה? מה יותר לבן מה יותר מאיר ?

פורסם

לא הבנתי כלום ממה שרשמת בהתחלה תערוך את ההודעה שלך ותכתוב יותר לאט שלא תתבלבל!

הפיליפס אור יותר לבן עם קצת כחול תלוי בריפלקטור,

האטמק אור יותר חזק אבל פחות לבן, לבן עם טיפה צהוב, אבל זה ניראה לבן על הכביש.

• תוכן חדש...