Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

יש לי טלפון שאני צריך לפתוח, 2 מה4 ברגים שלו שחוקים והמברג לא תופס אותם!

איזה שיטות קיימות כדי לפתוח מבלי לגרום נזק למכשיר?

תודה

פורסם

קרה לי מקרה דומה עם בורג T5

השיטה היחידה שהצלחתי היא.

להדביק את הבורג למברג עם דבק מגע ולשחרר ואז להחליף את הבורג לאחר.

S2000

פורסם

בתמונה לא רואים כלום. אופצייה של לקדוח באה בחשבון?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נסה עם דבק פרופוקסי ("פלסטלינה"). מלא את החור עם הדבק, צור שכבה קצת עבה למעלה, ותיצור הטמעה עם המברג. כשהחומר יתקשה יהיה לך "בורג חדש" ותוכל לשחררו עם המברג. בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נראה שמדובר בבורג שקוע, לכן הרעיון של ברווז יכול לעבוד, רק זהירות לא להדביק את האפוקסי לפלסטיק בטעות.

אפשרות נוספת היא לנסות לסנר מהצד עם דרמל ודיסקית.

פורסם

חבר יקר, אני ממליץ לך כבר עכשיו להזמין סט מברגי כוכב במספר גדלים לפתיחת טלפונים סלולריים .

לאחרונה קניתי באיביי סט כזה בסכום מגוחך של דולר כולל משלוח. (סט של T5+T6 פלוס פלסטיקים לפירוק פנלים וכו')

אם אתה משתולל לאיזור ה3 דולר אתה קונה סט של איזה 30 חלקים וטורקסים בכל הגדלים האפשריים

אגב, בדרך כלל מקרים כאלה נפתרים ע"י שימוש במברג שענים שטוח.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...