Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה מסבך? רוב הבעיות הם בווסת תקול ולא בדיודות ואז האלטרנטור לא טוען וזהו, זה מגיע למצב של פריקת המצבר ותוסיף לזה נסיונות הפעלת מתנע והמצבר כבר מתחת לסף קריטי, אם הוא לא חדש יחסית.

חוסר טעינה לא גורם לשום בעיות ריח או פליטה חומצת מצבר או מימן, אלא טעינת יתר.

פורסם

אני מנסה שלא לסבך (ומה שכתבת נשמע סביר) אבל חשבתי כי "פריקה החריגה" משמעה ריקון המצבר מהר מאוד ובזרם גבוה.

חוסר טעינה לא גורם לשום בעיות ריח או פליטה חומצת מצבר או מימן, אלא טעינת יתר.
זה לא מה שאמרתי, הכוונה הייתה שריקון מצבר בזרם גבוה מחמם את המצבר וגורם לריח של החומצה הגופרתית.
פורסם

גם אני הייתי לקוח של המוסך הנ"ל עד שביום בהיר נקרע לי איזשהו צינור נשם ברכב (פורד מונדאו 2006) התסמינים היו עליי בטורים בסרק כשהגעתי למוסך הוצע לי מחיר של 1600 שקל על צינור קטן אני אומנם לא מבין דבר אבל זה נשמע לי יקר מדי אז יצאתי לעשות סקר שוק ונשמעתי לעצתו של חבר ליצור קשר עם מוסך עד רעננה גם מוסך מורשה פורד מאזדה השארתי להם הודעה בפורום ונענתי בהקדם שהטיפול לא אמור לעלות יותר מ1000 שקלים החלטתי שאני הולך לשם ובסופו של דבר הטיפול אצלם עלה לי 700 שקלים. וקיבלתי יחס אדיב מאוד ושירות מאוד מקצועי מבעל המוסך חיים למי שמכיר אדם הגון ומקצועי מאוד.

פורסם

גם אני יכול לספר על המוסך שבטיפול לפוקוס 2002 ניסו בהחלפת בלמים אחוריים לדחוף לי גם החלפת דרמים ומיסבים בעלות של כ 1000 ש"ח.

הבוחן הסביר לי שלא מקובל לחרוט דרמים כי אחר כך יש רעשים בבלימה.

לאחר שסרבתי התברר לי שיש להם במחסן דרמים מוכנים אחרי חריטה בעלות של כמה עשרות שקלים.

פורסם

שלום.

לא נכנס ל"האם היו צריכים להחליף צלחות או לא"

אבל לשמע דברייך שמשהו מהמוסך אמר" "תסתום את הפה לפני שאני זורק אותך מפה" אני מתקומם.

מי זה אותו בחור ומה תפקידו?

האם מוסך מורשה מחזיק כאלה אנשים? זו התנהגות של מוסך מורשה?

האם המוסך הזה לא רוצה לקוחות ?

אני במקומך שולח תלונה חמורה לאיגוד המוסכים ובמקביל להנהלת מאזדה פורד בארץ.

מוסכי מאזדה שאני נתקלתי בעבר (לא זה) נתנו לי יחס מצוין ,לכן נראה לי תמוה העניין.

אל תוותר עד שהבחור יקבל כגמולו(והכל כאמור אם אמר לך כדברים המקוממים האלה)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שהפוסט ישן מאוד אבל ברצוני לעדכן אתכם במשהו.

עכשיו אני מאמין לבחור ששלחו אותו קיבינימאט.

שום דבר לא השתנה במוסך הנ"ל. לא ברור לי על איזה גחלים הוא עדיין בוער. גם אני נשלחתי לחפש את חבריי.

רובם חוצפנים, חלקם לא יודעים עברית, מנהל המוסך גס רוח ולא אכפתי.

הם לא שייכים לאיגוד המוסכים ואין למי לפנות במקרה שלא היית מרוצה מהטיפול שנתנו לך כי המנהל ישלח אותך קיבינימט.

• תוכן חדש...