Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אמא שלי מחפשת אוטו ( שהוא יהיה גם בשבילי )

שלא יהיה פחות משנת 2000 רצוי אפיולו יותר כמו 2001 או אולי 2002

היא מעדיפה רכב יחסית קטן

שיהיה נוח ויפה עם מראה ספורטיבי ! ורצוי עם מנוע סביר ( 1600 ומעלה ) למרות ש 1400 גם מתקבל

רצוי שיהיה גיר ידני למרות שגם אוטומאט זה טוב

אשמח לקבל הצעות תודה

מתן

פורסם

206?

יש מלא כאלו בשוק למכירה..

בעיקר מנוע 1.4, אבל יש גם 1.6..

אפשר למצוא אחלה מבצעים והנחות אצל הליסינגים/השכרות למיניהן..

ואפילו ישאר כסף לביטוח :!:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני לא ממש רוצה להשאיר כסף לביטוח כי ז לזה יש תקציב לחוד

בכול מכרה אפשר תמונה ומה המחיר של שנת 2001 או 2002 ?

תמונה יש בhttp://WWW.GOOGLE.CO.IL.

מחיר אפשר לראות במחירון.

בהחלט רכב מומלץ.

פורסם

כמה כוחות סוס יש לפיגו 206 שנת 2002 1400 סמק ?

עכשיו שאלה קטנה נגיד אם אני רוצה לקנות כזאת ממשיהו ויש לו סנרוף ( אני לא אומר שיפורים במליון דולר רק סנרוף ) יש מצב שהוא ירצה מעל המחירון ?

ובכללי אני אשמח לשמוע עוד הצעות חשבתי על הפיגו 307 אוטו ממש פצצה אבל הוא לא שווה עם הוא פחות מ 1600 סמק וזה כבר קצת יקר יש מצב אולי לקחת הלוואה קטנה אבל לא של 15 אלף....

פורסם
כמה כוחות סוס יש לפיגו 206 שנת 2002 1400 סמק ?

עכשיו שאלה קטנה נגיד אם אני רוצה לקנות כזאת ממשיהו ויש לו סנרוף ( אני לא אומר שיפורים במליון דולר רק סנרוף ) יש מצב שהוא ירצה מעל המחירון ?

ובכללי אני אשמח לשמוע עוד הצעות חשבתי על הפיגו 307 אוטו ממש פצצה אבל הוא לא שווה עם הוא פחות מ 1600 סמק וזה כבר קצת יקר יש מצב אולי לקחת הלוואה קטנה אבל לא של 15 אלף....

אין (בארץ) 307 עם מנוע קטן מ1600.

אני ממליץ לך לא לקנות 307 מהשנים האלו, אלו היו השנים הראשונות לייצור ויש להן יותר מדי בעיות - החל מאיכות הרכבה ירודה במקומות מסויימים (זה אפילו לא איכות הרכבה, סתם רשלנות, כי דווקא הדאשבורד מורכב נהדר, למשל) וכלה בבעיות מכאניות.

תבדוק את ה206XS. חסכונית, מהנה, זריזה למדי, אפשר למצוא כאלו עם סאנרוף.

אני לא יודע אם המחירון מתייחס לסאנרוף - בכל מקרה, אני לא חושב שנהוג לשלם עליו במכירה, זה יותר כמו בונוס שעוזר למוכר למכור את הרכב מהר. אגב, אם זה עוזר לך, סאנרוף מקורי עלה אצל פיז'ו, בשנים האלו, משהו כמו 5000 שקל.

כזו שנת 2002 אמורה להכנס בתקציב. היא עם המנוע 1.6. שים לב שה206XS עברה עדכון אי שם באיזור שנת 2000-2001, והיא שונה משמעותית (לאחר העדכון היא נהייתה בעצם GTI לכל דבר, רק עם המנוע 1.6. לפני העדכון זו הייתה סתם 206 שלוש דלתות).

המנוע 1.4 חלש ומיושן, לא כדאי.

אתה יכול לנסות לחפש גם יאריס T-sport, תוכל למצוא כזו במחיר דומה, ולדעתי היא עדיפה (לא כולם יסכימו, ובכל מקרה תבדוק טוב).

שתיהן שלוש דלתות, אני מקווה שזה לא מפריע לך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

במקרה של היאריס, אל תאמין לתמונות - במציאות היא נראית מעולה, לא פחות.

לאותה 206 יש מנוע 1600, 110 כ"ס כמו בשאר דגמי ה1.6 של פיז'ו-סיטרואן (307, קסארה...). די זריזה, 0-100 בפחות מ10 שניות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מה הבדל של לפיגו 206 140 רגילה ?

הבדל במכיר ליד שניה שנת 2002 או 2001 ?

וכמה =כ"ס יש לפיגו 1400 ?

75 כ"ס

לא כ"כ מומלצ בגרסה האוט' די איטית

פורסם

סליחה על הספאם. אבל אני חייב לשאול את השאלה. למה החליטו להרכיב באוטו כלוכך קטן וחמוד את לוח השעונים באמצע זה כולכך הורס (כמו בSMART)!!! תגידו זה לא מפריע לנהג להתרכז בנהיגה כאשר הוא רוצה להביט במהירות הוא צריך להסיט את הראש שמאלה?

פורסם
סליחה על הספאם. אבל אני חייב לשאול את השאלה. למה החליטו להרכיב באוטו כלוכך קטן וחמוד את לוח השעונים באמצע זה כולכך הורס (כמו בSMART)!!! תגידו זה לא מפריע לנהג להתרכז בנהיגה כאשר הוא רוצה להביט במהירות הוא צריך להסיט את הראש שמאלה?

זה דווקא נוח... אני אוהב את היעיצוב פנים של היאריס במיוחד את המיקום של הלוח שעונים. :D

DSCN7491.JPG

פורסם
מה אתה אומר על קליאו ספורט?

לא נסחפנו טיפה? :roll:

בקשר ל206XS..

הנה אחת, מנוע 1.6 עם 110 כוחות סוס שנת 2001

http://max-tuning.com/forum/forum_posts.asp?TID=19120&KW=%E3%E9%E5%E9%E3

הבן אדם רושם:

סאן רוף מקורי

גלגלי מגנזיום יוקרתיים TOORA 15

שמורה בטירוף! אף לא שריטה או תאונה!!!!!

[מתחייב בבדיקה]

טסט ל11 חודשים

4 צמיגי פירלי P6000 חדשים 185\55\15"

90K ק"מ [הרכב עבר טיפול 90 כולל טיימינג] טיפול הבא בעוד 30K

ברקסים חדשים,מצבר חדש

טיפולים בחברה ובזמן [יש ספר טיפולים]

אחריות לשנה על מנוע ,גיר שלדה מהיבואן.

כול החבילה 68K גמיש,חובה לראות!

תמונות אתה יכול לראות כאן:

http://www.max-tuning.com/gallery/user_gal/index.asp?Page=3&Item=peugeot/peugeot_11

בהצלחה! :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...