Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך את הכלים הנכונים אז העבודה בכלל לא קשה.

הפירוק לא כזה מסובך, הבעיה היא הוצאת התותבים והרכבת החלקים החדשים.

אני בטוח שהתותבים במשולש בצד השני יוחלפו יותר מהר מהנוכחי.

עם היו לי מלחציים ופטיש אויר הייתי מסודר :)

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הולך לראות מחר או מחרתיים את הפורק 007 יד שניה, מה אני צריך לבדוק? האם פורק כזה יכול להיות תקול?

(אין קבלה על הפורק, כרגע הוא לא מורכב)

פורסם

ישנה בדיקה פשוטה, אתה לוקח עט מהסוג של הפיילוט v5 ומכניס אותו בכניסה התחתונה של הפורק עד שהבוכנה עולה למעלה ואז אתה סותם את פתח הוואקום שבחלקו העליון של הפורק מוציא את העט מהתחתית תוך כדי שהאצבע סותמת את הוואקום, מחזיק שנייה שתיים ומשחרר את הוואקום. אם שמעת רעש של חזרת הבוכנה אז הכל תקין, אם לא תרגיש כלום סימן שהפורק לא אטום.

בהצלחה בקנייה.

אגב היום סיימתי להרכיב את התותבים+ גיליתי שבולגוינט אחד היה קרוע אז החלפתי את שניהם בשני הצדדים

מחר נעשה כיוון פרונט ונחזור לדווח:)

מה שכן התותבים שהיו מורכבים היו חצי קרועים, עכשיו הבנתי למה האוטו עושה לי נדנדה שלוחצים על הברקס :)

פורסם

נשמע פשוט, אני אנסה קודם על שלי כדי לראות איך זה הולך.

במידה והכל תקין, כדי להרכיב אותו ולראות שהכל עובד פיקס? וצריך גם אותו לחזק בבנד על הצינור וואקום?

מה קורה במידה והפורק לא אטום, אין מה לקנות אותו או שאפשר לסדר אותו?

אפשר לשמן את הפורק עם WD40 אם אין גריז?

בטח גם התותבים שלי במצב הזה, בגלל זה אני משתדל כפה שפחות לנסוע עם הרכב עד שהחדשים יגיעו..

אתה צריך להרגיש שיפור ניכר ושום נדנדה לא צריכה להיות.:-) ואיך הלך בצד שני יותר קל?

אגב, הVAG-COM לא נתן לי לעשות את הבדיקה של הגדישה בבלוק 119, זה רשם לי שהתכנה לא רשומה או משהו כזה. אבל זה נתן לי עד 25:?

פורסם

אם הוא תקין אל תתקין ישר תבצע נקיון וגירוז מחדש של הפורק.

אם הפורק לא תקין יש קיט שעולה 20 ומשהו דולר שכולל בוכנה חדשה וגומיות אטימה לא יודע אם זה משתלם לך.

אל תשמן אותו עם ספריי חלודה אלא עם גריז שמתאים לעבודה בחום

בקשר לוואג קום אני יביא לך אחת נורמלית במפגש

לגבי המשולשים, בצד שרואים שמסתכלים מהגלגל הם היו יחסית תקינים, שהוצאתי את המשולש ראיתי שהם חצי קרועים בכל צד.

לא חושב שיש בעיה לנסוע עם הרכב במצב הנוכחי, תאמין לי גם שהם פגומים הם חזקים לאללה, אתה לא יודע כמה זמן לקח לי לשלוף את התותב האחורי מהמשולש הראשון :) בשני למדתי לקח והלכתי למוסך של חבר שהוציא לי את התותב בשניות.

אגב עכשיו שלמדתי להחליף אותם אני מוריד משולש מהרכב תוך פחות מחצי שעה :)

פורסם

איפה קונים גריז כזה? אני רוצה לנסות על הפורק שיש לי כרגע.

לא חשבתי שיכולות להיות בעיות כאלה עם הפורקים של פורג', לא כדאי בכל זאת לשקול פורק דיאפרגמה?

אם אתה רוצה, אתה יכול לעשות פרקטיקה על המשולשים שלי, אולי תוכל להוריד משולש יותר מהר.:wink:

פורסם

תפסיק עם ההתלבטויות! אני מבסוט מהפורג׳ וכמוני יש עוד המון אנשים.

בקשר לגריז תמתין למישהו שמבין בזה כי אין לי מושג.

תצטרך להשבית את הרכב לאיזה חצי יום, על איזה תותבים הלכת בסוף? פאוורפלקס?

פורסם

האם אני ארגיש הבדל בין הפורק שיש לי כרגע לפורג'?

הלכתי בסוף על סופרפרו (המלצה של ליאור בנאי:-)) , פאוורפלקס קשים מדי וגם הם לא יושבים כל כך טוב על השלדה הזאת.

בשביל הפורק צריך להשבית את הרכב לחצי יום?:-(

פורסם

רבע שעה בהגזמה. בידיוק החזרתי את ה007 לאוטו. לקח 2 דק' התקנה.

צריך רק פלאייר ג'בקה והכל טוב :)

ד.א

אצלי יש את הקפיץ הקשיח ביותר. על רכב עם צ'יפ בלבד.

מה אני יגיד לכם...? פריקות משובחות ביותר.

פורסם

אם אתה אומר:? עם מי בדקת?

מעניין מה קורה אצלך בנסיעה יחסית רגועה, שמצטבר מעט לחץ במערכת שלא יכול להשתחרר.

אם נסעת עם פורק חיצוני אז אתה יודע שיותר מנגיעה קלילה על דוושת הגז בונה לחץ במערכת שמשוחרר ברגע עזיבת הדוושה.

פורסם

כשהתקנתי את האינלנט איציק בדק את הטורבו והוא תקין לחלוטין.

(חופשים קטנים ביותר שסבירים לטורבו מושמש).

הרכב באופן כללי נוסע חזק מאוד בהתאם לשיפורים שיש עליו.

כשהיה לי שעון בוסט גם גדישות של 0.1 היו נפרקות.

מה אתה חושב? שזה פורק שנועד רק לגדישות גבוהות במיוחד? ואם נוסעים רגוע זה דופק את הטורבו ? נשמע לך הגיוני?

פורסם

הפורק מיועד לעבוד בלחץ מסויים שהייצרן קבע, מתוך רשימה של לחצים שניתן לעבוד בהם צריך להתאים קפיץ לפי לחץ העבודה

תתייעץ עם אחת הסדנאות ותראה מה יש להם לומר.

בשורה תחתונה תעשה מה שטוב לך.

• תוכן חדש...