Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב מבצע בסיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפירוש לא.

האיביזה, לפחות על הנייר, עולה על הפונטו איבו בכל פרמטר.

שלא לדבר על ירידת הערך של הפיאט.

מה גם שהמראה של האיביזה יפה בהרבה, אבל זה כבר משהו אינדיבידואלי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בפירוש לא.

האיביזה, לפחות על הנייר, עולה על הפונטו איבו בכל פרמטר.

שלא לדבר על ירידת הערך של הפיאט.

מה גם שהמראה של האיביזה יפה בהרבה, אבל זה כבר משהו אינדיבידואלי.

תגיד אתה רציני? כל יומיים יש מבצע אחר על האיביזה והיא ממש תשמור על המחירון וכמו שציינת יופי זה עיניין אינדיבידואלי ולפי דעתי האיבו נראת מעולה ולא כל מה שצמפיון מייבאים זה שיא השלמות.

פורסם

איפה הזכרתי משהו בסגנון "כל מה שצ'מפיון מייבאים זה שיא השלמות" ?

נשמע כאילו יש לך רגשי נחיתות בכל הקשור לצ'מפיון.

אני לא נביא, אני מסתכל על עובדות.

והעובדות הן שסיאט שומרת את הערך שלה טוב יותר מפיאט.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

ובאמת רק מתוך סקרנות ולא מתוך רצון להקניט חלילה, היכן העובדות הללו מצויות ? ואנא, לא מחירונים, כאלו שבשיקלול קליל מביאים לאון 2009 למחיר גבוה מחדשה הזהה לה ( כשזו האחרונה קצת מצוידת יותר וטיפה משודרגת ). ואין לי טענה לעורכי המחירונים, פשוט מבלבלים המבצעים האלה.

פורסם

אגב, הפרסום על מבצע של פיאט הוא עוד מאוקטובר. זה עדיין בתוקף? או שהפך למחיר רגיל עבור הגרסה הזאת? :-)

פורסם

מי שרוצה את התשובה לשאלה פונטו או איביזה, שילך ישב יחוש יגע וינהג בשתיהן ויקבל תשובה (חד משמעית לדעתי)

אם תשאלו אותי, האיביזה מוחצת את הפונטו ללא השוואה! ואני מדבר אפילו על גירסת ה 1.4 הידנית והפשוטה של האיביזה שגם בה נהגתי.

פורסם

בחיים אני לא יקנה יותר סיאט - בחיים !

המותג הזה הוא פשוט עלוב וגורם עוול לצרכן שרכש את הרכבים שלהם .

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

מאז המבצעים של סיאט יוצא לי לראות יותר איביזות 3 דלתות מאשר 5 דלתות.

מגיע שאפו לסיאט על הנסיון הזה למכור גרסת 3 דלתות ידנית לדגם מסויים והלואי שישכילו כל ייבואני הסופר מיני לעשות כך.

רק שיהיה גם איזה קידום לדגמים הספורטיביים...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני מסכים בכל מילה עם ההודעה שמעלי, תיסע על שני הרכבים ותבין את ההבדל בין הסיאט לפיאט.

רמז זה לא רק באות הראשונה ;-)

ה"מבצע" הזה הוא יותר בכיוון 88-89 אלף. והסאנרוף הוא תוספת שמתקינים בארץ ולא מקורי.

כבר נבדק היתי עם חבר לפני כמה שבועות בסוכנות שביגאל אלון.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אני מתקשה להבין ולהסכים עם גישה של חלק מהמגיבים :

בחיים אני לא יקנה יותר סיאט - בחיים !

המותג הזה הוא פשוט עלוב וגורם עוול לצרכן שרכש את הרכבים שלהם .

כל הכבוד ליבואן שרוצח את המותג שלו במו ידיו.

המבצעים האלו פשוט מוגזמים.

תגידו , מה אתם מעדיפים - יבואנים יקרנים שמוכרים במחיר מופרז ומנופח , ולקנות מהם ביוקר?

תמיד מתלוננים , ובצדק , על יוקר המכוניות בארץ שעולות פי שתיים מבארצות מתוקנות . סוף סוף יש יבואן ומותג שמעז

למכור מכונית לא קונבנציונלית (ספורטיבית,ידנית, מאובזרת ובטיחותית) במחיר משתלם מול האלטרנטיבות . פתאום מסתבר

שאפשר לתמחר בארץ מכונית לא בכפליים אלא רק 60% יותר מבאירופה. אז על זה גם מתלוננים.

אלו בטח כאלה שמקללים את המדינה אם תחליט פתאום להוזיל את הבנזין אחרי שמילאו מיכל במחיר הישן.

הם בטח היו מבסוטים אם היבואן היה מעלה כל חודש את המחירון של הרכב שקנו בעוד כמה אלפים.

ותאמינו לי שאני מבין מאין זה בא . מי שקונה רכב כזה במבצע כדי להרוויח תוך זמן קצר , או לשמור על השקעתו ,שיפעיל הגיון ויחפש

אפיקי השקעה אלטרנטיביים.

לצרכן וללקוח תמיד הוזלות ומבצעים , בטח שוברי שוק ובעלי תמורה עדיפה לחלופות , רצויים ומבורכים.

פורסם

יש הערכות מתיי יגיע דגם הTSI ומה יהיה מחירו?

אני נוסע בדגם 2001 מצפה לדגם החדש במידה ואחליט לרכוש אחת זו תהיה הסיאט השלישית שלי,רכב נמרץ,סביבת נהיגה נוחה מושכת,למרות הטיפולים הרבים שהוא עבר במשך השנים חוץ מטיפול שוטף,בהחלט נראה טוב לפי מה ששמעתי מהמכונאים שמטפלים ברכב שלי הTSI רכב מצויין משולב לתיבת הDSG ולמרות צמד המגדשים הוא חסכוני להפליא.

עופר בן צבי

פורסם
אם קניתי לפני המבצע (הזה), שילמתי ועדיין לא קיבלתי.

הם יתנו לי את ההנחה?

אולי שווה להפר את החוזה ולרכוש מחדש.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אני מתקשה להבין ולהסכים עם גישה של חלק מהמגיבים :

תגידו , מה אתם מעדיפים - יבואנים יקרנים שמוכרים במחיר מופרז ומנופח , ולקנות מהם ביוקר?

תמיד מתלוננים , ובצדק , על יוקר המכוניות בארץ שעולות פי שתיים מבארצות מתוקנות . סוף סוף יש יבואן ומותג שמעז

למכור מכונית לא קונבנציונלית (ספורטיבית,ידנית, מאובזרת ובטיחותית) במחיר משתלם מול האלטרנטיבות . פתאום מסתבר

שאפשר לתמחר בארץ מכונית לא בכפליים אלא רק 60% יותר מבאירופה. אז על זה גם מתלוננים.

אלו בטח כאלה שמקללים את המדינה אם תחליט פתאום להוזיל את הבנזין אחרי שמילאו מיכל במחיר הישן.

הם בטח היו מבסוטים אם היבואן היה מעלה כל חודש את המחירון של הרכב שקנו בעוד כמה אלפים.

ותאמינו לי שאני מבין מאין זה בא . מי שקונה רכב כזה במבצע כדי להרוויח תוך זמן קצר , או לשמור על השקעתו ,שיפעיל הגיון ויחפש

אפיקי השקעה אלטרנטיביים.

לצרכן וללקוח תמיד הוזלות ומבצעים , בטח שוברי שוק ובעלי תמורה עדיפה לחלופות , רצויים ומבורכים.

רמת המחירים בארץ קרובה מאוד היום לרמת המחירים בחלק ממדינות ארופה, אפילו הא זולה מחלק מהם למשל : הולנד , בלגיה .. .

נכון שבגרמניה קונים מרצדס C ב90 אלף אבל זה רק שם .

היום לא קונים רכב במחיר מחירון יש תחרות בענף וניתן להתווכח או להתמכח על המחיר , כך צריך לעשות.

כבר היום ניתן לראות שהציבור הישראלי התבגר בדיוק כמו בארופה ניתן למצוא הרבה מאוד רכבים עממים אבל הרבה מאוד מכוניות יוקרתיות בכל פינת רחוב , שהפכו להיות "די זולות".

• תוכן חדש...