Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

!!!

הצרכן הישראלי, מוכה המס, משלם על מכונית אירופאית זו סכום מקביל בממוצע לעמיתיו האירופאים. איך אפשר להסביר זאת? בקבוצת שלמה טוענים, כי כיוון שחברות הליסינג המתחרות "טרקו את הדלת" בפני המותג, הוחלט להעביר את "הנחת הליסינג" לציבור ולהציע ללקוח הפרטי את המחיר "נטו".

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000613826

פורסם

עם שלמה מלצר הסליחה, אני לא מאמין לזה.

למרות זאת, כל הכבוד שסוף סוף אנחנו זוכים לראות כאן יבואן שחושב אחרת ומעדיף כמות על פני גזלנות, אבל למה לתרץ את זה ככה?

מלצר, מה עם הקורסה? מחיר התחלתי של 99,990 ש"ח. זה גם המחיר באירופה? זה מחיר תחרותי ביחס למתחרות האחרות בארץ?

לדעתי מדובר בכתבה תדמיתית ותו לא. שוב פעם אנחנו עדים לפער שבין מעמד הביניים למעמד הגבוה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם שלמה, האיש והחברה, יתמחרו בצורה מפתה במיוחד גם מכוניות משפחתיות וקטנות - זו הדרך שלהם להצליח ולגרום שינוי חשיבה לטובת הצרכן אצל יבואנים אחרים.

2-3 אלפי ש"ח זה לא משהו. 10-20 אלפים שח פחות לגרסה מאובזרת היטב, ומכונית שגם שווה משהו - זו הדרך.

אני מודה שאני נאיבי. אם אפשר לגרד עוד כמה אלפים טובים מכל צרכן שממילא קונה - בשביל מה להתאמץ.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כמי שסיקר את העיתונות הכלכלית בעברי הרחוק, חשוב לזכור שחלק גדול מהכתבות הן כתבות מטעם. לא שזה רע ששמלצר עושים גלים בביצה של יבואני הרכב, אבל ברור מי הזמין את הדיווח הזה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...