Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתלבט בין ניסאן טיידה 2009 4 דלתות 1.6 Visia Bussiness אוטומטית למאזדה 3 2009 4 דלתות 1.6 Active טיפטרוניק.

שאלתי היא: איזה מהרכבים מרווח יותר בתא הנוסעים והאם יש הבדל ניכר?

קשה לי להתרשם בעצמי ע"י ישיבה במכוניות ולכן אני מעונין לקבל תשובה מבעלי ניסיון שנסעו במכוניות עם משפחתם המלאה (2 ילדים עם כיסאות בטיחות) ומטען עמוס.

תודה,

אלעד

פורסם

שלום

אם מדובר רק על 2 כסאות במושב האחורי אין מה להשוות הטידה מרווחת בשתי דרגות לפחות מהמאזדה למעשה חוץ מבעית הרוחב (קצת צר) הטידה אחד המרווחים ומאווררים בקטגוריה.

בהצלחה

פורסם

רק כדי לוודא: הנתונים שבמפרטים מראים שהמימדים של המאזדה גדולים יותר:

מאזדה: 4580 אורך, 1755 רוחב

ניסאן: 4479 אורך, 1715 רוחב

כלומר לפחות מבחוץ המאזדה ארוכה ב-10 סמ ורחבה ב-4

למרות זאת היא פחות מרווחת מבפנים?

פורסם

יש לי סוזוקי SX4 ולאשתי מאזדה 3 2010. אורך הסוזוקי כ-4.49 מ', כלומר 9 ס"מ פחות מהמאזדה. למרות זאת הנוחיות לנוסעים - הן מלפנים והן מאחור, כולל מרווח הרגליים מאחור, והן נפח תא המטען וגודל הפתח שלו עדיפים באופן מובהק בסוזוקי על פני המאזדה. התרשמותי היא כי למאזדה ניצול גרוע מאוד של גודלה, למרות ממדיה החיצוניים הנדיבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי ניסיון קצר עם שניהן אבל במקרה הן הובילו את בני משפחתי בסופ"ש עמוס.

בזמנו היינו 3 מבוגרים ו-2 כסאות בטיחות. בניסאן אשתי בקושי נדחסה בין 2 הכיסאות האחוריים משום שהרכב מאוד צר, למעשה מבוסס על פלטפורמת הסופר מיני של רכבי ניסאן/רנו.

במאזדה לא היה הרבה יותר מרווח אבל המושב האחורי הרחב יותר היה מורגש.

מדוע אתה מגביל את עצמך ל-2 האופציות האלה שלא ידועות כמרווחות במיוחד? באותן שנים נמכרו גם קיה פורטה, רנו מגאן ופלואנס, פולקסוואגן ג'טה וגם סקודה אוקטביה. כולן משפחתיות מרווחות ומאוד מתאימות לשינוע משפחה על ציודה.

בהצלחה.

פורסם

קראתי שוב את הודעת הפתיחה, ובה רשום שני ילדים בכיסא בטיחות ובגאז' עמוס.

בסעיף הבגאז' ניסן מנצחת ובגדול.

ומפני שמדובר בשני ילדים בלבד, עניין הרוחב של המושב האחורי פחות משמעותי .אלא אם יש תניות לעתיד.

אבל במיקרה הזה שני הרכבים לא מתאימים - מגאן או פוקוס, וגם מיצובישי לנסר צורה חדשה יתאימו יותר

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות!

לצערי, אלו האופציות הרלונטיות מבחינתי שמוצעות לנו בעסקת הליסינג דרך מקום העבודה...

השיקול הוא כזה: אני מוכן "לסבול" תא מטען קטן יותר בתנאי שיש מקום לדחוף מטען מאחורה בין הילדים או לרגליהם.

למעשה, אופציה נוספת שאולי רלונטית היא מיצובישי לנסר 1.5 אוט' 2009, INVITE, אבל ראיתי על פי המפרט היבש שתא המטען שלה קטן באופן משמעותי מהניסאן. אבל אם היא מרווחת באופן משמעותי מבפנים, אז לא אכפת לי לשים כמה תיקים בין הילדים ולהנות מרכב שנראה לי "נעים" יותר.

אז אותה שאלה לגבי הניסאן טיידה מול מיצובישי לנסר 1.5 אוט' 2009, INVITE

(כדאי לפתוח אשכול חדש בשביל זה?)

פורסם

אם המיצובישי מוצעת אז לך עליה.

היא מרווחת מאוד וכבונוס גם נוחה משתיהן.

בנוסף, הבטיחות טובה עם 7 כריות אויר ו-5 כוכבים במבחן הריסוק האירופאי בדומה למאזדה ובשונה מהניסן שבכלל לא נבחנה.

הפער בתאי המטען בכלל לא משמעותי ואם כבר אז ללנסר יש פתח גדול ורחב שמקל על ההטענה ועל הגישה לתא.

גם הביצועים למרות מנוע קטן יותר לא נחותים והיא מרגישה זריזה וקלילה.

החיסרון הוא פלסטיקה מעט פשוט בתא הנוסעים אך בהחלט ניתן לחיות עם זה, לא לכולם זה יפריע.

בהצלחה.

• תוכן חדש...