Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקת ביפר - בשילוב או במקום השלט המקורי?

Enc0der2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

אני מעוניין להתקין אזעקת ביפר לרכב שלי, ג'טה שנת 2010.

היא מגיעה כמובן עם שלט קפיצי שכולל פתיחה ונעילה של הדלתות, ופתיחה של תא המטען מהשלט.

יש לי מספר שאלות:

1. הבנתי שהדגמים המומלצים הם רב בריח 625 ו-גארד 635. מי מהם לדעתכם עדיף? ראיתי בחיפוש כל מיני הודעות שטוענות שגארד פשטו רגל. לעומת זאת יש הודעות שטוענות שזה לא נכון, ויש הודעות שטוענות שגארד טובים יותר. אז... מה הוחלט? :)

2. אני מעוניין שהרגישות במערכת תהיה בעלת שני שלבים (ראיתי את זה בפירסומים שונים..) כך שברגישות סופר גבוה על כל נגיעה הכי קטנה אני אקבל דיווח לביפר, גם אם האזעקה הצעקנית עדיין לא תופעל. האם זה אפשרי? באיזה מהדגמים? האם אפשרי שבדרגה הראשונה תהיה גם ברכב אזעקה קצרה, נניח ל-2 שניות שרק תבריח את העלוקות שנדבקו לרכב ואז תיפסק מיד בעצמה? כמובן כל עוד לא בוצע מעבר "לדרגת הרגישות השניה"...

3. הביפר הוא שלט עם מסך LCD וזה מובן מאליו שהוא יהיה נפרד. השאלה שלי היא לגבי שאר הדברים - מה קורה עם השלט המקורי? עם מה אני מבצע נעילה של הרכב? גם עם השלט המקורי וגם אח"כ עם הביפר בשביל להפעיל את האזעקה? או רק עם אחד מהם? אם זה מתבצע עם הביפר, האם יש דרכו גם פתיחה של תא המטען (בהנחה שזה כבר קיים דרך השלט המקורי)? כלומר האם הביפר בעצם מייתר את הצורך בשלט המקורי, מלבד בעצם השימוש במפתח עצמו בשביל להניע את הרכב..? אם כן, האם זה אפשרי פשוט להניע עם הביפר (הבנתי שיש אופציה כזאת בחלק מהדגמים) ואז שיחליף לחלוטין את השלט המקורי?

4. האם יש בשלט של הביפר כפתור panic לאיתור הרכב בחניה? באיזה מהדגמים?

אשמח אם תוכלו להתעמק בשאלות שלי ולהמליץ לי על הדגם שיוכל לענות על דרישותיי בצורה הטובה ביותר :)

אין לי מגבלת תקציב..

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1- שני הדגמים מצויינים נקודה. השאלה הזאת ניתחנה כבר עשרות פעמים.

2- לגלאי שמגיע עם האזעקה יש שני שלבים. ניתן לכוון רגישות של כל אחד מהם בניפרד. ניתן לכוון את אזור 1 שיתן צפצופי אזהרה .

3- ניתן לחבר את הביפר שגם יפתח ויסגור את הדלתות כך שלא יהיה צורך להשתמש במפתח המקורי למעט התנעה של הרכב (תלוי איך חוברה מערכת האיתור ברכב).

4- ניתן לחבר לאזעקה פתיחת תא מטען.

5- פאניק יש בשני הדגמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הציעו לי את הרב בריח 625 ב-1,000 ש"ח כולל התקנה (650 ללא התקנה), כאשר הוא מגיע עם צופר ללא סוללת גיבוי. עבור צופר עם גיבוי הם מבקשים 100 ש"ח נוספים.

האם המחיר הוגן?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הציעו לי את הרב בריח 625 ב-1,000 ש"ח כולל התקנה (650 ללא התקנה), כאשר הוא מגיע עם צופר ללא סוללת גיבוי. עבור צופר עם גיבוי הם מבקשים 100 ש"ח נוספים.

האם המחיר הוגן?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...