Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר לנסוע בלילה בכביש 395?

רוני24
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מישהו יודע האם זה אפשרי לנסוע בלילה דרך כביש 395 לרמת-רזיאל?

אני לא מתכוון לכביש כולו, רק לקטע הצר מתחת לרמת-רזיאל שמופיע באתר של הכבישי נהיגה

אני מגיע מחולון וצריך לנסוע לשם מחר בערב לחתונה וזה יהיה כבר אחרי השקיע. אולי כדאי לי לבוא דרך כביש 1 למרות שזה מאריך לי את הדרך :? ?

זה הקטע הצר שאליו אני מתכוון:

d79bd791d799d7a9d799-d7a0d794d799d792d794-3.jpg?w=614&h=347

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://driving-roads.com/2010/10/10/%D7%9B%D7%A4%D7%A8-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%9E%D7%A9-%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A9-458/

נהיגה לאורך כביש 458 היוצא מכביש 1 ליד מעלה אדומים ונגמר במעלה מכמש.

לאחר מעלה מכמש מומלץ לבצע פרסה ולחזור בדרך בה הגעתם. אם יורים על הרכב, לא להתרגש – זה נורמאלי לאיזור זה.

:lol: :lol:

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאחד שגר באיזור, עדיף בלילה. ככה אתה רואה את האורות של מי שמגיע גם בסיבובים עיוורים.

הזמן הכי מסוכן בכביש הזה הוא שישי-שבת בעיקר בשעות הבוקר.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://driving-roads.com/2010/10/10/%D7%9B%D7%A4%D7%A8-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%9E%D7%A9-%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A9-458/

לאחר מעלה מכמש מומלץ לבצע פרסה ולחזור בדרך בה הגעתם. אם יורים על הרכב, לא להתרגש – זה נורמאלי לאיזור זה.

האמת היא שכתבתי על כביש הנהיגה לפני שהספקתי להיות שם עדיין. אז זה לא מנסיון אישי של כדורים שורקים מעל הרכב שלי או משהו כזה.

אשתדל לעבור שם בקרוב (אם אתפוס אומץ), אבל קודם אני מנסה לגמור לכתוב על הכבישים לירושלים. דיי הזנחתי את אזור המרכז ואני מנסה להשלים חוסרים.

וחוץ מזה החלפתי צמיגים אתמול (לא קשור לכלום, סתם מרוצה מהעובדה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לנסוע בלילה בכביש 395?

כן. הדלק אורות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועצום עיניים אם זה מפחיד.

עכשיו ברצינות, הקטע הצר הזה הוא לא ממש ארוך, אז אין באמת הרבה מה לדון בזה.

כשאני חושב על זה, הוידאו שצילמתי שם הוא בערך כל אורך הקטע. איפה שמגיעה הג'יפ בסוף הסרט זה הרגע שהכביש מתחלף חזרה לשני נתיבים.

אז, תהיה גבר, תשפיל את עצמך וסע דרך 395. ואם בורח פיפי מפחד, שים שקית של שופרסל על המושב (או של מגה, זה לא באמת משנה)

אני שם לך את הוידאו כדי לחסוך לך ללכת לאתר:

http://www.youtube.com/watch?v=4xeonm2YaIE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר ואף רצוי.

+1. אגב - לנוסעים ביום כשלא רואים פנסים מתקרבים מהכיוון השני - מומלץ לצפור בקצרה כל כמה שניות. זה נשמע מטופש אבל זה עלול לחסוך אי נעימות במקרה שמגיע מישהו מהכיוון השני. כמו כן יש שם קצת Air time, מומלץ :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ברור מה מטרת הפצת הפחד , אנחנו חופשיים לנוע בכל מקום .

תתרכז יותר ברכב שלידך במרכז עפולה , למשל כמו אתמול ... או בסמוך למועדוני לילה בתל אביב .

אם כבר נגעת ,מומלץ לרדת בכביש לעבר נועימה , ולנסוע לאט ולהנות .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1. אגב - לנוסעים ביום כשלא רואים פנסים מתקרבים מהכיוון השני - מומלץ לצפור בקצרה כל כמה שניות. זה נשמע מטופש אבל זה עלול לחסוך אי נעימות במקרה שמגיע מישהו מהכיוון השני. כמו כן יש שם קצת Air time, מומלץ :)

2+ :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...