Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50 אלף שקלים [לאון?]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

אני מחפש המלצות לגבי רכב עד 50 אלף שקלים .

הדרישות שלי לגבי הרכב הם :

שנתון : 2000 ומעלה

אמינות - מעל לכל

ביצועים - בינוניים - לא בשמיים אבל גם לא רכב עם מנוע קטן

אחזקה - טיפולים וביטוח זה חשוב , אני לא רוצה להיכנס למוסך חס וחלילה פעם אחת ולהשאיר שם חצי מהערך של המכונית .

שוק - אני לא רוצה לאבד סכום מכובד משווי הרכב אחרי שנה .

זו תהיה המכונית הראשונה שלי אגב , אני משער לעצמי שזה לא קל לעמוד בכל הדרישות האלה .

חשבתי אולי על סיאט ליאון שנת 2002 עם מנוע 1800 אבל שוב , אין לי מושג וניסיון בדברים האלה ובגלל זה פניתי אליכם .

תודה מראש !:-D

פורסם
סובארו אימפרזה,אפשר שנתון 2007 יוצאת ליסינג בתקציב הזה.גם יפה וגם אופה :)

תוכל בבקשה לפרט קצת יותר לגבי היתרונות של האימפרזה... במקרה אני גם מתלבט לגביה, שנתון 2008 יוצאת ליסינג.

פורסם
סובארו אימפרזה,אפשר שנתון 2007 יוצאת ליסינג בתקציב הזה.גם יפה וגם אופה :)

עם המנוע 1.5? מה היא אופה? בורקס פטריות?

זה רכב פרימיטיבי ונחות בקטגוריה שלו וכל מאזדה 3\קורולה ממוצעת עולה עליו בכל תחום.

V5

פורסם

נכון, אבל אם יורדים בשנתון לטובת מאזדה 3 למשל או פורד פוקוס מה שמקבלים זה רכב איכותי ומודרני למדי.

אם קונים באותו סכום אימפרזה 07, מה שמקבלים למעשה זה את אותה אימפרזה שהתחילה את הקריירה שלה אי שם בשנת 2001 ועברה בדרך כמה מתיחות פנים.

V5

פורסם

שוב שלום , ותודה לעונים .

ההמלצות על אימפרזה קורולה ומאזדה 3 הן אופציה אך אני מחפש משהו פחות משפחתי ויותר מעניין .

עלתה עוד מחשבה לגבי אאודי A3 אבל אני בספק אם היא תענה על דרישת ה"שווה להחזיק" ועל השוק של הרכב הזה .

לכו יותר על כיוון כמו A3 , סיאט לאון , דברים כאלה אם אפשר - תודה :)

פורסם

הבנתי. פשוט אמרת שאתה רוצה אמינות גבוהה מאוד,אז הגיוני להציע לך מאזדות 3\פוקוסים\קורולות.

לגבי כל משפחת הMK4:

מדובר בעקרון ברכבים אמינים, ואם יהיו מטופלים בצורה מוקפדת גם לא יאכזבו אותך.

יש לדגמים האלה בעיות ידועות - התחממות בגירים האוטומטיים, נפילת חלונות חשמל וכו'

יש מגוון רחב של מנועים,ויש כל מיני רמות אבזור בכל הדגמים.

לגבי מצב השוק - עד כמה שאני יודע,לגולפים יש שוק מאוד עירני.לA3 וללאון כנראה שקצת פחות.

V5

פורסם

אני לא בא בטענות חס וחלילה :) באמת שתודה , אני שמח על כל עזרה !

לגבי גולף , מניסיון משפחתי עם הרכב הזה ( Generation שנת 2001 ) אני לא מתקרב אליו .

גיר באמת בעייתי שעלה לנו לא מעט .

לגבי ה-A3 - כמה כבר הרכב יכול לאבד מערכו בשנתיים ? האם תהיה ירידה דרסטית או שמא זה יאבד 15%-10% מהמחיר ?

הייתי רוצה יותר לשמוע על עלות טיפולים ועלות חלפים לרכב במידה ומשהו חס וחלילה מתקלקל , צריכת דלק ועוד דברים שעלולים לחורר את כיסי .

פורסם

עלויות - בערך כמו הגולף שהייתה לך. אחרי הכל מדובר באותו רכב בעטיפה שונה.

ירידת ערך - בדיוק נשבר לי הכדור בדולח, אז אני לא כ"כ יכול לתת תחזית כרגע :roll:

צריכת דלק - בA3 יש מנועים 1.6,1.8,1.8T לאיזה מהם אתה מתכוון?

המלצה:

לשקול פוקוס 5 דלתות מנוע 2.0

אמנם פחות "פוזה" מכל מיני לאונים או A3 , אבל יותר כיף בנהיגה!

(הבעיה זה רק למצוא אחת)

V5

פורסם

מה לגבי B4 שנת 2005 ? האם הרכב הזה יתאים לדרישות ?

אזחקה\ביטוח\דלק ?

שוב תודה !

פורסם
מה לגבי B4 שנת 2005 ? האם הרכב הזה יתאים לדרישות ?

אזחקה\ביטוח\דלק ?

שוב תודה !

צריכת דלק בשמיים... 4X4 קבוע + מנוע בוקסר מיושן + גיר לא מדהים.

אם כבר - אוונסיס או סופרב מאותן שנים עדיפות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלום,

רציתי תחילה להודות על הפורום המקצועי והאדיב שאתם מנהלים - תודה!

1. גם אני מחפש המלצה לגבי רכבים במחיר של כ-50 אלף שקלים.

שנת 2000 ומעלה, אמין, ביצועים בינוניים (יכול להיות גם רכב קטן) ואחזקה זולה.

קראתי חוות דעת טובות על ניסאן מיקרה, יאריס, סיריון - מה מבין אלו או מה עדיף ברמות האלה?

ראיתי שהמלצתם על הפורד פוקס - 5 דלתות שמאוד מוצאת חן בעיני - האם היא באמת טובה, מה החסרונות והיתרונות שלה?

אמרו לי להתרחק מכל מה שלא יפני - יש משהו שלא יפני ואכן מומלץ (מלבד הפוקוס)?

2. ראיתי מאזדה במצב טוב מאוד, שנת 2006, ליסינג יד 2, 110,000 במחיר 59,000.

האם כדאי לי לרכוש אותה אולי אחרי הנחה מסויימת (באיזה מחיר, אם כן?)

3. מה לגביי טויוטה Runix? - ראיתי לדוגמא מכונית בלוח המשומשות עם 140,000 ק"מ שהוחלף לה מנוע חדש לפני כ- 40,000.

האם (המנוע) זה הרכיב היותר משמעותי מבחינת השחיקה בקילומטראז' גבוה, ועל כן מדובר ברכב אטרקטיבי על הנייר? - זו שאלה

כללית שמתייחסת לבלאי הנובע מקילומטראז' גבוה - כלומר, האם היה עדיף רכב עם 80,000 קילומטר במקום ברכב הזה למשל?

תודה רבה,

מקווה שלא חפרתי יותר מדיי בשאלות.

החלק הראשון, המתייחס להמלצה על המכוניות חשוב יותר, והשאלה על ה- Runix, פחות משמעותית.

גיא

• תוכן חדש...