Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי מגב אחורי - תקנה מגב קידמי רגיל, תפרק ממנו את הגומיה, תחתוך לפי האורך של המגב שלך ותרכיב..

לגומיה יש שלד מברזל, תעביר את הברזלים מהמגב הישן שלך או תחתוך את הברזלים של המגב החדש .

פורסם

בוקי, מגבים מתחילת שנות ה2000 ואליך הם במקרים רבים מדגם AEROTWIN כלומר אי אפשר לפרק את הגומיה ואין אלמנט ממתכת.

במידה וזה אכן מגב מתכת רגיל, פשוט תמדוד את האורך שלו וקנה זוג קדמיים במידה הזו.

חפש מה דגם המגב ותזמין מאיביי.

מגבים אחוריים זה דבר קשה יחסית להשגה בארץ.

זה מגיע למצב אבסורדי שיבואן מכובד כמו לדיקו לא מוסיף עמודה בקטלוג שלו למגב אחורי לדגמים הרלוונטיים.

רק כשהגעתי אליו עם מק"ט מוכן, הצליחו למצוא עבורי את המוצר במחסן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי קליאו בי רגילה ואני בטוח ב99.99 אחוז שהמגבים שלה -קידמיים ואחורי- זהים למגבים של קליאו ספורט.

אופן ההחלפה שתיארתי מתאים למגבים האלו.

המידה של המגב מאוד קטנה ואני לא בטוח שאפשר לקנות זוג קידמיים במידה הזו.

זה משהו של מכוניות מאוד ישנות עם שמשה קידמית קטנה.

הרבה יותר פשוט לקנות זוג קידמיים בידה הכי קטנה שאפשר ולחתוך אותם קצת.

פורסם

אם כך ,אז אתה יודע יותר ממני. בכל מקרה, עדיף לקנות מגב במידה - לא קומבינות. מכיוון שבצורה הישנה התפיסה היא סטנדרטית בכל המכוניות פשוט למדוד עם מטר מה אורך המגב (בדרך כלל זה 13 או 14) ולחפש משהו מתאים.

אני בזמנו גיליתי שהמגב האחורי של גולף MK4 זהה למגב הקדמי של איזו טויוטה מתחילת שנות ה90

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אני לא הייתי מספיק ברור, הנה הסבר :

במגבים הקדמיים התפיסה היא בצורה הישנה והרגילה.

במגב האחורי ניתן להחליף את הגומיה בלבד, כל יתר החלקים לא ניתנים לפירוק מהזרוע.

כך שגם אם הוא ימצא מגב קידמי במידה המתאימה, עדיין צריך לפרק ממנו על הגומיה ולהעביר .

• תוכן חדש...