Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב נכנסתי ברכב מאחורה,זה קרה שהנהגת הצעירה האיצה או לא שמה לב שהרמזור כתום.וממש בתחילת הצומת בלמה בפתואומיות ואני אחריה ,פגעתי בה .אין לי ביטוח צד שלישי ולה יש חובה וצד ג' לפי מה שאני זוכר.. סיכמתי עם אבא שלה שאני אשלם עבור התיקון כל זאת היה בערב התאונה0מבחינתו לא לערב את הביטוח..עדיין.) .למחרת התקשר אלי האבא ואמר לי שיש נזק לשסי,שלדה והציע לי לקנות ממנו את הרכב,לא נראה לי כל הסיפור..אבל עשיתי טעות ואני חייב לשלם.השאלה שלי מה לעשות עכשיו ? אני מזמין שמאי מחר כדי להעריך את הנזק בתקווה שאין נזק לשסי..כי האבא רוצה לנפח ת'חשבון וללכת לטוטלוס.הרכב שנפגע הוא רנו קליאו 99 .קלוש אבל האם יש לי עילה בגלל שהיא בלמה בתוך הצומת ?

פורסם

אין לך עילה. אין מה להכנס לספקולציות עד שלא מקבלים הערכה של בעל מקצוע.

רק קח בחשבון שקליאו שנת 99 שווה במחירון בערך 15K ש"ח שזה אומר שאם הנזק מגיע ל-8K ש"ח הרכב מושבת (וקל מאוד להגיע לנזק בסדר גודל הזה).

אם אכן השמאי מכריז על הרכב כטוטאל לוס מבחינתך הכי כדאי לשלם לו מחירון, לתקן את הרכב ולנסות למכור אותו במקסימום מחיר. זו הדרך היחידה שאולי תצליח לצאת בנזק קטן מ-15K ש"ח.

אם אתה לא רוצה להכנס למיטה החולה הזו אתה יכול לפרסם את הרכב ביד2 ולחפש פחח שיקנה אותו ממך בכמה אלפים וינסה לעשות עליו רווח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אף פעם לא הבנתי את האנשים, שלא עושים ביטוח צד ג'...

ואם היית פוגע ביגואר, היית צריך לשלם כמה מאות אלפי שקלים?

אני לא מתיישב להגה של הרכב ללא ביטוח צד ג' (וזה אחרי 14 שנות וותק ויותר מחצי מיליון ק"מ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לצערך אתה צריך לקנות את הרכב מבעליו, אבל לא במחיר מחירון , כי מי מקבל היום מחירון!!

נהל מו"מ עם בעל הרכב על מחירו כמו שהיית מנהל עם מוכר רכב רגיל.

ייתכן ובעברו כבר היו לו תאונות , כל זה משפיע על ערך הרכב , או הרכב יד תשיעית עם 300 אלף ק"מ.

ואז או שתמכור אותו לפחח או תתקן ותמכור.

וכמו שאמר זה שלפני . מי נוסע בלי ביטוח צד ג'?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על העצות חברים.נראה לי שהכי טוב מבחינתי זה שהשמאי לא יכריז על ''טוטל-לוס'' ואני אשלם 7 אלף ואצא מהסיפור.ואם כן אז תגידו לי תתחדש כי אני אהיה בעליו הגאה של רנו קליאו 99 לא ?.וכל זה בלי לדבר על הפולו המסכנה שלי .

פורסם

לא

אם המחירון 15 אתה צריך לתת לבעליו 15 ואז להישאר עם קליו לפני תיקון. יש מבין!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לא

אם המחירון 15 אתה צריך לתת לבעליו 15 ואז להישאר עם קליו לפני תיקון. יש מבין!!

אם השמאי לא ישבית את הרכב אז אני אשלם רק בעבור התיקון נכון ? ואם הוא ישבית אז אני אשלם את כל מחיר הרכב ואקח אותו.עכשיו הבנת יותר טוב ? .או שהבנת ואני לא מבין ..במקרה כזה אני אשמח אם תסביר את כוונתך.

פורסם

ועוד שאלה אם בעל הרכב מטפל באופן קבוע במוסך מורשה ,האם אני חייב לתקן לו את הנזק במוסך מורשה שיקר יותר באופן משמעותי ממוסך לא מורשה ??.באם נגיע לבית -המשפט זאת אומרת ?.

פורסם

זכותו לתקן היכן שיבחר.

אתה כזה עשיר שאתה מרשה לעצמך להסתובב מאחורי ההגה ללא ביטוח צד ג'?

מה היה קורה אם היית פוגע במרצדס ck-600 חדשה? היית קונה אותה ב-1,200,000 ש"ח?

פורסם

לכל התגובות בסגנון '' אתה מרשה לעצמך להסתובב בלי ביטוח צד ג'' או ''תקנה ב15 ותתקן יש מבין!!'' אין מקום בתשובות ענייניות ,כאשר מגיבים או לפחות מה שאני עושה זה בכדי לעזור,ולייעץ ולא להתעמר ולכעוס.מילא היית כותב תשובה שתטיב עם המקרה שלי.ולשאר החברים באתר אני מודה על הייעוץ כל מה שנכתב אני לוקח אליי ושוקל את התשובות ברצינות.ולשאר התגובות הזולות ..תודה אבל לא תודה.

פורסם
תודה על העצות חברים.נראה לי שהכי טוב מבחינתי זה שהשמאי לא יכריז על ''טוטל-לוס'' ואני אשלם 7 אלף ואצא מהסיפור.ואם כן אז תגידו לי תתחדש כי אני אהיה בעליו הגאה של רנו קליאו 99 לא ?.וכל זה בלי לדבר על הפולו המסכנה שלי .

אם השמאי לא ישבית את הרכב אז אני אשלם רק בעבור התיקון נכון ?כן ואם הוא ישבית אז אני אשלם את כל מחיר הרכב ואקח אותו כן ואז אתה גם צריך לתקן אותו.עכשיו הבנת יותר טוב ? .או שהבנת ואני לא מבין ..במקרה כזה אני אשמח אם תסביר את כוונתך.

תראה את השוני בין 2 ההודעות שלך

זכותו לתקן היכן שיבחר.

אתה כזה עשיר שאתה מרשה לעצמך להסתובב מאחורי ההגה ללא ביטוח צד ג'?

מה היה קורה אם היית פוגע במרצדס ck-600 חדשה? היית קונה אותה ב-1,200,000 ש"ח?

מעטים יש להם ביטוח צד ג' לסכומים של מיליון ש"ח.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

במקרה והיה לרכב שנפגע ביטוח מקיף,האם הביטוח היה נותן לו לתקן היכן שהוא רוצה ? או לפי רשימת מוסכים שהביטוח קובע ?.

במקרה שלי עם אופנוע קיבלתי פשוט צ'ק .

פורסם

בכל מקום בו היא רוצה. היתרן ש "מוסך הסדר" הוא השתתפות עצמית מופחתת ולעתים גם הקלות פרוצדורליות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעטים יש להם ביטוח צד ג' לסכומים של מיליון ש"ח.

אני מכיר רק אחד כזה - "פניקס זהיר".

הציעו לי את הביטוח הזה השנה. אין השתתפות עצמית במיקרה של תאונה לא צד ג', והמחיר בערך כפול מפוליסה רגילה.

למי זה יכול להתאים? לאנשים שמקבלים החזר ביטוח מלא ממקום העבודה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קיבלתי הצעה מהמוסך המורשה שבעל הרכב רוצה לתקן שם 9,500 כולל מע''מ.באם אני אתקן במוסך שאני רוצה אני אוזיל עלויות בכ2000-2500 ש''ח.אבל בעל הרכב לא רוצה.השאלה אם יש לו ביטוח מקיף או רק חובה וצד ג' משנה? והאם הביטוח שלו משלם על התיקון (במקרה ותבע אותי)ישנה השתתפות עצמית לבעל הרכב ? כי אם כן צריך להוריד אותה מן העלות התיקון שלי.למשל התיקון עולה לי 9.5 אז ההשתתפות 1200 אני אשלם בסופו של דבר 8.3 .

• תוכן חדש...