Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

יש לי יונדאי קופה שנת 2005 מנוע 2000 ידנית.

אז ככה אני רוצה לקצר את הגיר,

הכוונה היא שכאשר אני מעביר בין ה1-2 למשל אז לא יהיה לי תאמצע זאת אומרת העברה בינהם תהיה יותר מהירה ובמכה אחת .

אני יודע שזה מקצר ממש בקטנה את ה0-100 אבל אני מעוניין לדעת כמה דבר כזה יעלה ואיפה.

תודה מראש

פורסם

לזה התכוונתי לא ידעתי איך קוראים לזה

אז היכן אני יכול לקנות את זה ולהתקין תודה.

דרך אגב סכנות כול שהם מבחינת אמינות כוח ....

פורסם

שתי דרכים:

1. קיצור מוט הילוכים עצמו (או שימוש בידית הילוכים שיושבת נמוך יותר על המוט - דוגמת ידיות של VOODOO)

זה מאוד קל וזול ועוזר במידה מסויימת

2. התקנת short/quick shift עם fulcrum point שונה

כאן מקבלים מוט בגובה רגיל אבל מהלך שלו מקוצר בגלל "נקודת משען" ממקומת באופן שונה

מה שלא תעשה - זכור שיחד עם קיצור מהלך מוט הילוכים אתה תצטרך להשקיע מאמץ רב יותר בהעברת הילוך.

וגם תצטרך להיות הרבה יותר מדויק מבחינת בשילוב להילוך.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

^^^

קרה לי פעם שמשכתי את השני עד 80 ודחפתי חזק את לראשון, הכנסתי קלאץ', ואז קיבלתי בום קדימה ואני רואה את הסל"ד עשה כבר 360, המנוע צרח.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תוכן חדש...