Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

אני מחפש זה זמן רב דיבורית איכותית לאייפון 4, שגם תטעין את המכשיר , גם תשמיע את הGPS של האייפון ,

וגם תגרום להגברת אות הלוויין במכשיר .

לכאורה הדיבורית הזו אידאלית , (אם כי המחיר קצת פחות )

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=13649

שאלותי יהן :האם למישהו יש נסיון עם הדיבורית לעיל .

והאם איכות האביזר מצדיקה את המחיר .(אם יש אלטרנטיבות אחרות אשמח לשמוע )

תודה .

אבי

פורסם

אני התקנתי אצל ECA (יוסי אלפיין) דיבורית BURRY מסדרת הCS אני לא זוכר אם הדגם שרכשתי הוא 9050 או 9060

מדובר בדיבורית יקרה אבל היא פשוט פנטסטית

איכות השמע - אין מה לאמר בכלל, אנשים שמדברים איתי דרך הרכב לא מודעים בכלל לזה שאני נמצא בנהיגה רוב השיחות - בדוק!

הדיבורית עצמה איכותית ביותר ונוחה מאוד לתפעול, עזוב אותך שההתקנה שנעשתה אצלי היא לא בדיוק המצב ה-שפוי :twisted:

- בזמן שהתקנתי את הדיבורית אנחנו חיפשנו פיתרון איך למקם את האייפון 3GS שלי ואחד הפתרונות שראיתי היה עריסה לאייפון 3 של BURY שמתחברת לדיבורית עצמה.

מה שאני רואה אצלך זה שהמתקן הוא הדיבורית בפני עצמו - תבדוק מול חברת "רומיפון" אם יש להם עריסות חדשות במקרה לאייפון 4 לסדרת הCS של בורי, ממליץ בחום!

בשביל שתבין על מה אני מדבר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2753780&postcount=114

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אתן לך המלצה אמנם יותר יקרה אבל שווה כל גרוש ואם תמצא מישהו שטס לארהב היא גם תצא לך הרבה יותר זולה

מניסיון שלי ושל עוד כמה בעלי אייפון במשפחה הדיבורית הכי טובה עם הכי הרבה אופציות והכי אסתטית היא הפארוט!!

בארהב בין 190 ל210 דולר בארץ מעל 2000 שקל לדעתי.

ניתן לכל רכב להזמין פלאח במיוחד בכדי שלא ידחו בדשבורד או ידביקו על השמש לכל רכב יש פלאח מותאם לו אישית וממוקם בצורה מעולה.

עלות הפלאח נעה בסביבות ה50 אירו תלוי לאיזה רכב התקנה פה בארץ זה גם כמה מאות בודדים של שקלים

כל הסיפור אמור לעלות לך כמו הדיבורית הנ"ל אם לא פחות ויש לך דיבורית ברמה אחרת.

מסך מגע קטן עם ממשק לכל האודיו שלך מסתנכרנת עם כל אייפון שתחפוץ משמיע במערכת של האוטו מנמיך את המוזיקה בעת שיחה נכנסת או הוראות הכוונה של הגיפיאיס ניתן לכיוונון שלך..

חשוב לציין שעם הדיבורית שהצעת פה אין לי ניסיון אך לאחר בדיקות ארוכות של דוד שלי(פריק אייפונים) זו אחת הדיבוריות היותר טובות שעסק איתם.

ואני גם נהנה ממנה מאד.

פורסם

אני חושב שכל מה שציינת עד עכשיו נכון גם לגבי הבורי

לגבי נושא הGPS - לא יודע - אני מניח שזה בסה"כ חיבור של מערכת שיש לה GPS מובנה - בטח הMUTE של הדיבורית נשלט ע"י הGPS

אבל אני רק משאר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדרך כלל הדיבוריות האלה מגיעות עם מקלט GPS כדי לתמוך באייפונים מדור קודם ללא מקלט GPS פנימי

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

אבי היי,

הרשה לי להציע לך דיבורית לרכב כמו הבורי

רק לדעתי מחברה קצת יותר טובה TomTom

יש לה בדיוק את כל מה שאתה מחפש והמחיר

הרבה יותר אטרקטיבי 130$ כולל משלוח כלומר

בשקלים כ- 470 ש"ח. (ובדקתי בישבילך ניתן לשלוח לישראל.)

כנס ללינק ותראה אם הגשמתי את משאלת ליבך.

http://cgi.ebay.com/NEW-TomTom-Apple-iPhone-4-4g-GPS-Car-Kit-Mount-Dock-tom-/390267301165?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5addbe6d2d

פורסם

תודה שלומי .

ראיתי את הדיבורית של טום טום , והיא נראית לי פחות איכותית מזו של Bury Motion .

אני מתכוון לקפוץ היום לגו מובייל בסינמה סיטי , כדי לבדוק את הBury Motion מקרוב .

עדכונים בהמשך .

אבי

פורסם

TOMTOM הם להית בארה"ב בכל מה שקשור לGPS

אבל בארץ... בקושי יש להם נוכחות

הבורי והפארוט הם מובילי השוק כאן וסה"כ מדובר במוצרים מעולים

תברר בבקשה כשאתה רואה את הבורי MOTION אם זו דיבורית עריסה או רק עריסה או דיבורית עריסה שגם יכולה להיות רק עריסה.

Pioneer TS-X150

פורסם

עדכון בעניין דיבורית הbury motion לאייפון 4 .

ובכן , הלכתי לסניף גו מובייל בסינמה סיטי ראשון לציון , ורכשתי את הדיבורית .

המחיר הוא 849 שקלים .

הערכה יעודית למכשירי אייפון , ותומכת בדגמי 4 ,3gs ו3g.

מורכבת מעריסה בעלת רמקול איכותי (נשמע ממש טוב , בבדיקה בחנות )

מיקרופון קטן וחיצוני , וכפתורים חזיתיים לקבלת שיחה , ושליטה על עוצמת הקול .

האייפון עצמו מתחבר לעריסה במעיין כיס שקופץ החוצה, בלחיצת כפתור ,

ובלחיצה נוספת עליו , נטמע בתוך העריסה .

כמו כן ,יש בערכה כבל יעודי לטעינה ברכב .

החיבור לרכב נעשה באמצעות מחבר קבוע לרכב (מצורפים ברגים ואומים בערכה )

או באמצעות זרוע מסיבית ואיכותית מפלסטיק , הנצמדת בוואקום .

אני מאוד מרוצה מהרכישה , ותחושתי היא שקניתי מוצר טוב ואיכותי .

אם יהיו עדכונים או תובנות נוספות , אשמח לשתף .

תודה .

אבי

• תוכן חדש...